Japan Week |
Autor |
Wiadomość |
DZIKI
Mitsumaniak

Auto: Mroczny Rycerz
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 24-05-2012, 18:34 Japan Week
|
|
|
Zapraszam serdecznie wszystkich na niezapomnianą imprezę z azjatycką motoryzacją w kameralnym miejscu w Chruszczobrodzie na Ośrodku rekreacji konnej PARNAS.
Zgromadzą się tam wszystkie największe marki z dalekiej Azji, dlatego nie może zabraknąć Trzech Diamentów aby móc zaprezentować się publiczności.
https://www.facebook.com/JapanWeekend
Zgłoszenia możecie kierować na adres
info@tuningkingz.pl |
_________________ Czterokrotny Mistrz Polski - CarAudio oraz Mistrz Europy - CarAudio Multimedia organizacji EMMA
Dwukrotny Mistrz Polski CarAudio oraz Dwukrotny Mistrz Europy CarAudio organizacji EASCA
Tytuł Tuningowego Mistrza Polski organizacji Wojny Północ - Południe
 |
|
|
|
 |
Wojciech Bogacz
Mitsumaniak

Auto: Lancer C66A, Sigma Kombi
|
|
|
|
 |
DZIKI
Mitsumaniak

|
Wysłany: 25-05-2012, 17:33
|
|
|
I tak trzymać
Wiem doskonale że jest w śród nas wiele "diamentów" które powinny się pokazywać
szerszej publiczności, uczestnicząc w ogólnopolskim zlocie widziałem nie jednego "rarytasa", dlatego zapraszam do udziału w tej imprezie. |
_________________ Czterokrotny Mistrz Polski - CarAudio oraz Mistrz Europy - CarAudio Multimedia organizacji EMMA
Dwukrotny Mistrz Polski CarAudio oraz Dwukrotny Mistrz Europy CarAudio organizacji EASCA
 |
|
|
|
 |
Wojciech Bogacz
Mitsumaniak

|
Wysłany: 25-05-2012, 19:06
|
|
|
To rozumiem, że jak chcę przyjechać to mam wysłać e-mail na adres podany na samej górze ? Czy będzie wielka draka, jakbym jednak nie dał rady ? Wolę wiedzieć z góry heh. Ewentualnie jak nie jednym to zawsze mogę drugim wynalazkiem przyjechać. Zarówno jeden jak i drugi to unikaty więc zawsze coś heh. |
_________________ Lancer 1,6 C66A
(Była) Nasza Sigma Kombi |
|
|
|
 |
mjsystem
Forumowicz
Auto: ...
|
Wysłany: 25-05-2012, 19:16
|
|
|
Wojciech Bogacz napisał/a: | To rozumiem, że jak chcę przyjechać to mam wysłać e-mail na adres podany na samej górze ? Czy będzie wielka draka, jakbym jednak nie dał rady ? Wolę wiedzieć z góry heh. Ewentualnie jak nie jednym to zawsze mogę drugim wynalazkiem przyjechać. Zarówno jeden jak i drugi to unikaty więc zawsze coś heh. |
Przyjedź, masz rzadko spotykane auta. |
|
|
|
 |
Wojciech Bogacz
Mitsumaniak

|
Wysłany: 25-05-2012, 19:36
|
|
|
mjsystem napisał/a: | Przyjedź, masz rzadko spotykane auta. |
Nooo - ale ja jestem tylko jeden... przydałby się kierowca jeszcze jakiś heh. Muszę widać coś wymyślić, żeby siostrzenica szybko prawo jazdy zrobiła... Wtedy na zlocik pojechałyby dwa wynalazki |
|
|
|
 |
DZIKI
Mitsumaniak

|
Wysłany: 25-05-2012, 19:49
|
|
|
Wojciech Bogacz napisał/a: | To rozumiem, że jak chcę przyjechać to mam wysłać e-mail na adres podany na samej górze ? Czy będzie wielka draka, jakbym jednak nie dał rady ? |
Wysłać zgłoszenie na adres - oczywiście
Nie, nie będzie
Bardzo mi zależy na tym aby nie zabrakło naszych "Miśków" na tej imprezie |
 |
|
|
|
 |
Wojciech Bogacz
Mitsumaniak

|
Wysłany: 25-05-2012, 20:08
|
|
|
DZIKI napisał/a: | Bardzo mi zależy na tym aby nie zabrakło naszych "Miśków" na tej imprezie |
Trzeba będzie więc się pojawić - na razie jednak trzeba trochę wizualnie Galanta dopieścić, żeby się ładnie prezentował |
|
|
|
 |
mjsystem
Forumowicz
Auto: ...
|
Wysłany: 25-05-2012, 20:21
|
|
|
Moje zgłoszenie poszło, więc |
|
|
|
 |
mystek
Mitsumaniak
Auto: Lancer Sportback 2014
|
Wysłany: 25-05-2012, 20:39
|
|
|
#Dziki - rok temu byłem na WPP w Chruszczobrodzie, miejscówka bardzo fajna i miała wtedy szczytny cel - pieniądze szły na jakiegoś konia, którego zdrowie ucierpiało.
Pytanie 1 - skoro w tym roku jest "tylko" Japan Week, to rozumiem, że nie będzie eliminacji "Wojny"? Czy będzie, ale tylko w kategorii JDM?
Pytanie 2 - mam nietypowe auto japońskie, ale w stanie raczej średnim (porównując się np z projektami, które są pokazane na Facebooku na stronie Japan Week). Czy to ma jakieś znaczenie, czy śmiało dobijać się na maila do organizatorów, że chciałem pokazać auto?
Pytanie 3 - jeżeli na powyższe pytanie padła odpowiedź "TAK", to czy mogę wystawić auto np tylko w sobotę/niedzielę? |
_________________ Mitsubishi Colt CJ4A 01.2010 - 01.2012
Mitsubishi Mirage Turbo 02.2012 - 10.2013
Rover 216 Tomcat 02.2014 - 09.2014
Volvo V40 T4 08.2014 - 01.2019
Toyota MR2 SW20 04.2017- ...
Mitsubishi Lancer Sportback 11.2018 - ...
|
|
|
|
 |
Wojciech Bogacz
Mitsumaniak

|
Wysłany: 25-05-2012, 20:49
|
|
|
Co do udziału w "Wojnie" to ja się raczej nie piszę, co do pytania kolegi Mystka nr2 - właśnie - obydwa moje wynalazki są w stanie raczej średnim w kierunku dobrego - sądzę jednak, że problemu nie będzie i można śmiało się pokazać - niech sobie odwiedzający obejrzą |
|
|
|
 |
mystek
Mitsumaniak
Auto: Lancer Sportback 2014
|
Wysłany: 25-05-2012, 20:58
|
|
|
#Wojciech - nawet by nas nie wzięli do WPP natomiast istotna sprawa to własnie to, czy to mają być grubo pomodzone fury (widzę, że organizatorem jest Tuning Kingz, więc... sama nazwa wskazuje)? Bo jeśli tak, to strzelam, że 90% samochodów to będą Civici. Mam nadzieję, że organizatorzy są tego świadomi |
_________________ Mitsubishi Colt CJ4A 01.2010 - 01.2012
Mitsubishi Mirage Turbo 02.2012 - 10.2013
Rover 216 Tomcat 02.2014 - 09.2014
Volvo V40 T4 08.2014 - 01.2019
Toyota MR2 SW20 04.2017- ...
Mitsubishi Lancer Sportback 11.2018 - ...
|
|
|
|
 |
Wojciech Bogacz
Mitsumaniak

|
Wysłany: 25-05-2012, 21:49
|
|
|
Jeżeli 90% byłyby Hondy Civic to byśmy zdrowo namieszali hehe
Tak w ogóle - teoretycznie organizatorem imprezy jak wiadomo kto i co to ewentualnie może (lub nie) sugerować ale ja tam jak będę miał wszyskto sprawne i autko nie będzie mieć żadnych wizualnych (większych) defektów to się pojawię. Chociażby tak, żeby "włożyć kij w mrowisko" hehe |
|
|
|
 |
k@rol
Mitsumaniak 02605/KMM

Auto: Mazda 3 2.0Pb
|
|
|
|
 |
DZIKI
Mitsumaniak

|
Wysłany: 26-05-2012, 12:41
|
|
|
mystek napisał/a: | #Dziki - rok temu byłem na WPP w Chruszczobrodzie, miejscówka bardzo fajna i miała wtedy szczytny cel - pieniądze szły na jakiegoś konia, którego zdrowie ucierpiało.
Pytanie 1 - skoro w tym roku jest "tylko" Japan Week, to rozumiem, że nie będzie eliminacji "Wojny"? Czy będzie, ale tylko w kategorii JDM?
Pytanie 2 - mam nietypowe auto japońskie, ale w stanie raczej średnim (porównując się np z projektami, które są pokazane na Facebooku na stronie Japan Week). Czy to ma jakieś znaczenie, czy śmiało dobijać się na maila do organizatorów, że chciałem pokazać auto?
Pytanie 3 - jeżeli na powyższe pytanie padła odpowiedź "TAK", to czy mogę wystawić auto np tylko w sobotę/niedzielę? |
ad.1 bez żadnych "napinek" to ma być spotkanie z dobrą zabawa miłośników motoryzacji
ad.2 wysyłać zgłoszenie
ad.3 to wszystko jest uzależnione ilu będzie chętnych , miejscówka też nie jest za wielka |
 |
|
|
|
 |
|