To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Chcę kupić Galanta! - [EAx 97-04] GALANT 2.5 V6 SPORT EDITION 1998 LUBAN

cynq71 - 10-06-2012, 10:24
Temat postu: [EAx 97-04] GALANT 2.5 V6 SPORT EDITION 1998 LUBAN
http://allegro.pl/galant-...2405501715.html
czy osobnik ten jest komus znany??
z opisu i historii wynika ze nie jedna galantunie sprzedal wlasnie 2.0 lub 2.5v6...
osobiscie podoba mi sie ta sztuka co gosc wystawia.
Czy ktos potrafi odpowiedziec czy to jest wersja po lift (glownie chodzi mi czy w tej sztuce sa juz poprawione hamulce o ktorych sporo na naszym forum mozna przeczytac)
ps mam nadzieje ze post teraz poprawniejszy:P w razie czego poprawie dokladniej-sory nowy forumowicz...

Owczar - 10-06-2012, 10:45

http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=40247
danielxc717 - 11-06-2012, 21:56

Osobnik znany. Poczytaj na forum.
Musisz pojechać sprawdzić przebieg. W ciemno mówie ze jest poniżej 200tys. Jeszcze nie miał żadnego modelu powyżej 200tys

Typowy handlarz co kupuje auta po bardzo niskich cenach co nie raz widzieliśmy na forum, kręci liczniki i wymienia newralgiczne elementy. Kiera fotel itd.
Często pisze ze jeździła nią kobieta/staruszek i podaje rocznik :) Czyli warto pojechać sprawdzić ale porządnie. Autka podpicowane i łatwo można się napalić. Sam tam byłem- nie kupiłem.

fj_mike - 12-06-2012, 10:09

Cytat:
ps mam nadzieje ze post teraz poprawniejszy:P w razie czego poprawie dokladniej-sory nowy forumowicz...

Daleko mu do tego, postaraj się lepiej, inaczej zamykam.

tnalag - 17-06-2012, 14:24

Właśnie każdy jego galant którego sprzedaje ma poniżej 200 tyś. wszystkie wylulane wyszykowane pod sprzedaż. Ciekawe jak wyglądają na żywo. Dziwne żeby auto 14 letnie miało taki przebieg i to auto duże i wygodne moim zdaniem idealne na dłuższe wycieczki
danielxc717 - 18-06-2012, 23:10

Zwykle te gale miały po 400tys dlatego ta korekta.
Autka na żywo też ładnie się prezentują. Ten handlarz naprawdę ładnie te samochody szykuje. Są naprawiane moim zdaniem najmniejszym kosztem. Z zachodu sprowadza on te samochody za ok 1000euro. A więc trzeba sobie samemu odp dlaczego.
Znajomi byli ja byłem u niego. Sprowadza w najlepszym razie po awarii skrzyni.
Reszta to dachowanie strzały przód/ tył lub zatarcie silnika. Zawsze w PL auta lakierowane (moim zdaniem po taniości) zaraz po lakierowaniu autka pięknie wyglądają. Po roku to jedna wielka rdza. Taka jest prawda.