To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Chcę kupić Galanta! - [EAx 97-04] Galant 2,5 V6 avance 2002 Tuplice

WreX - 13-06-2012, 20:22
Temat postu: [EAx 97-04] Galant 2,5 V6 avance 2002 Tuplice
Z góry przepraszam za ten spam, ale po rozmowie z paroma właścicielami galantów ten wychodzi na prowadzenie, jako jedyny wie co jest w aucie i jako jedyny podał mi np typ oleju zalanego w silniku.

Link do oferty: http://otomoto.pl/mitsubi...-C23854561.html

Cytat:
Dodatkowe informacje

Cechy zewnętrzne:
alufelgi, światła przeciwmgłowe

Bezpieczeństwo:
ABS, autoalarm, poduszki powietrzne, immobiliser, blokada skrzyni biegów

Komfort:
el. szyby, el. lusterka, klimatyzacja, centralny zamek, radio, wspomaganie kierownicy, tapicerka welurowa, tempomat

Historia:
serwisowany w ASO, bezwypadkowy, garażowany

Opis pojazdu

Witam. Na sprzedaż posiadam Mitsubishi Galanta w wersji Avance,silnik 2.5 V6 160PS + automatyczna skrzynia biegów TIPTRONIK.

Samochód sprowadzony z Niemiec,dwóch starszych właścicieli od nowości.

Super stan wizualny oraz techniczny,patrząc na auto fachowym okiem naprawde nie wymaga wkładów finansowych,jeżeli już miałbym coś wytypowac,to przedni zderzak ma troche odprysków i przetarc od spodu ze względu na to iż chodzi nisko przy ziemi,ale to chyba jedyny mankament auta.

Technicznie nic nie szumi,nie stuka, auta nie ściąga w żadną ze stron, opony nie wyją, hamulce bez bicia i bez rdzy. Auto ogólnie składne i do jazdy.

w słabych punktach Galanta brak korozji,auto nie jest po żadnych kataklizmach,wypadkach itd. Podczas zakupu było sprawdzane czujnikiem lakieru.

Jest bogato wyposażone,przede wszystkim w najlepszy silnik montowany w tym modelu,automatyczna skrzynie po drugim lifcie,która nie sprawia żadnych problemów,nie psuje się jak w starszych rocznikach(została poprawiona od 8.2000 roku).
posiada jeszcze wspomaganie, centralny zamek z pilota, 3 orginalne kluczyki, orginalne najładniejsze ospojlerowanie Avance, alufelgi 17 calowe Avance, Radio Cd + 6 głośników(radio z navigacją choc pewnie ze względu na wiek nieprzydatną), elektroniczne liczniki,
pełna elektryka szyb i lusterek, elektrycznie składane lusterka, tempomat, fotele wersji Avance i wiele wiele innych rzeczy.

Samochód + opłaty w wysokości 2200zł. Komplet kół zimowych w cenie!!

fj_mike - 13-06-2012, 20:52

WreX napisał/a:
Z góry przepraszam za ten spam

Nie musisz. Jedno auto na temat, pytaj ile chcesz ;)

Jak zobaczyłem tego na allegro to przez chwilę zastanawiałem się na zmianą swojego :P
Kolor mi pasuje, mało takich Avanców
Wygląda ładnie. Ze zdjęć za dużo nie powiem. Koniecznie trzeba zobaczyć na żywo.

WreX - 13-06-2012, 23:41

Może opisze czego się dowiedziałem od właściciela, już poza tym, że wdał mi się bardzo rzeczowy oraz obeznany w galantach. Jechał tym samochodem z Niemiec jakieś 600km i mówił, że jego zdaniem nie ma z nim problemów żadnego ściągania klekotania zawieszenia itp oczywiście trzeba sprawdzić osobiście. Olej wlany 5w40 (znanej firmy zapomniałem jakiej). Jak na razie tyle się dowiedziałem.

[ Dodano: 15-06-2012, 01:11 ]
Prosił bym o priorytetowe potraktowanie tego, bo trochę mi na czasie zależy i na obiektywnej Waszej ocenie. Więc jeśli ktoś by mógł jeszcze się wypowiedzieć to zapraszam i z góry dziękuje.

gulgulq - 15-06-2012, 13:50

ogłoszenie już nie aktywne
WreX - 15-06-2012, 14:44

Auto dalej jest do sprzedania, zresztą opis i zdjęcia są dalej na forum.
motke - 15-06-2012, 15:24

WreX napisał/a:
zresztą opis i zdjęcia są dalej na forum.

że jest na forum to nie znaczy że jest do sprzedania. Właśnie dlatego został założony ten temat: http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=40247 , żeby opisywać samochody które są i były do sprzedania.

WreX - 15-06-2012, 15:49

Pytałem sprzedawcy i dalej jest do sprzedania, trochę nie rozumiem co masz na myśli.
motke - 15-06-2012, 20:16

WreX napisał/a:
trochę nie rozumiem co masz na myśli

Już tłumaczę :D
To co jest na forum nie oznacza że jest na otomoto. Zakładając temat zgodnie z wymaganiami, opisywane auto zostaje zachowane na serwerze forum nawet gdy aukcja przestanie istnieć, po to aby zarchiwizować ogłoszenia różnych sprzedawców. Zainteresowany zakupem może przejrzeć forum i upewnić się czy autko już nie było wystawione.
WreX napisał/a:
Pytałem sprzedawcy i dalej jest do sprzedania,

Jeżeli tak to ok. Ale link już nie jest aktywny i pewnie o tym gulgulq pisał.

fj_mike - 15-06-2012, 20:41

WreX napisał/a:
Prosił bym o priorytetowe potraktowanie tego, bo trochę mi na czasie zależy i na obiektywnej Waszej ocenie. Więc jeśli ktoś by mógł jeszcze się wypowiedzieć to zapraszam i z góry dziękuje.

Jedź i oglądaj, z ekranu komputera nikt tobie więcej nie powie.
Jak napisałem wcześniej:
Cytat:
Koniecznie trzeba zobaczyć na żywo.

WreX - 15-06-2012, 20:51

Jutro jadę obejrzeć, co z tego wyjdzie zobaczymy ;)

Dzięki chłopaki za pomoc i wpisy ;]

ig_or - 15-06-2012, 22:54

Dodam coś od siebie. Jak byłem po swojego gala u chłopaków z Czapli pod koniec Kwietnia to ten egzemplarz też stał u nich na podwórku. Jeżeli chodzi o wygląd to zderzak przedni był opadnięty lekko z lewej strony i krzywo spasowany do reszty. Do tego luźne przeciwmgielne. Nic wielkiego i generalnie do ogarnięcia. Jeżeli chodzi o silnik to pracował równo jednak po odgłosach wnioskowaliśmy że do wymiany nadaje się złącze elastyczne (plecionka) bo trochę "popiardywał" w stosunku do innych. W środku raczej zadbany i raczej nie było się do czego przyczepić. Jechać nie jechałem bo nastawiałem się na kupno srebrnego :)