To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Chcę kupić Galanta! - [EAx 97-04] Galant 2.4 Avance Mielec 1999 rok

lyken - 07-08-2012, 18:34
Temat postu: [EAx 97-04] Galant 2.4 Avance Mielec 1999 rok
Link do aukcji:
http://allegro.pl/sprzeda...2542541645.html

Kod:
WITAM DZIS NA MOJEJ AUKCJI POLECAM PIEKNE I GOTOWE DO JAZDY AUTO JAKIM JEST MITSUBISHI GALANT AVANCE ROK PROD. 1999 POJEMNOSC 2400 BENZYNA KOLOR CZARNY,CALA TAPICERKA W SKORZE ZADNYCH PRZETARC I UBYTKOW KLIMATYZACJA SOCZEWKI ABS WSPOMAGANIE BOGATA WERSJA PELNA ELEKTRYKA SKRZYNIA AUTOMATYCZNA TIPTRONIC AUTKO POSIADA FELGI ALUMINIOWE 17 CALI JAK ROWNIEZ DROGI KOMPLET KOL (NIE OPON) STALOWE 15 CALI Z ZIMOWKAMI AUTKO JEST ZAREJSTROWANE PIERWSZY WLASCICIEL W KRAJU W AUCIE ZOSTALY WYMIENIONE OLEJ ROZRZAD SWIECE PRZEWODY WN FILTRY AUTO W STANIE BARDZO DOBRYM NIE WYMAGA WKLADU FINANSOWEGO POPROSTU WSIADAC I JECHAC ZAPRASZAM WSZYSTKICH DO OGLADANIA UWAGA AUKCJA GRZECZNOSCIOWA KONTAKT TEL:0048 514680766
Co myślicie o tym aucie i skrzyni tiptronic w tym modelu? Szukam miśka w granicach do 9tys.

fj_mike - 07-08-2012, 22:57

lyken, dostosuj:
http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=40247

lyken - 07-08-2012, 23:16

Bedzie :P ?
mackbeth - 08-08-2012, 06:53

Na pierwszy rzut oka - kiera niexle wyglądana wytartą, wiec spory przebieg. Po drugie kiedy widzę CB to raczej podejrzewam ze auto trochę po Polsce "nalatało" kilometrów, często gęsto autka takie są sporo zmęczone. Nawet dywanik kierowcy wygląda na nieźle wymięty, co może (nie musi) świadczyć o zużyciu /zadbaniu auta.

Oczywiście rysę i wgiotę na błotniku koło kierunkowskazu lewego przedniego widzisz... autko no wygląda na trochę styrane życiem...

abdul - 08-08-2012, 18:27

szczerze mowiac watpie zeby kupic Avance w dobrym stanie za taka kwote :roll:
Kamil_Ziomek - 09-08-2012, 11:07

O prawie z moich stron. W niedziele miałbym chwilkę czasu to mogę je oglądnąć jeśli jesteś w ogóle zainteresowany
Tomek - 09-08-2012, 11:16

costa brawa powinien znać ten samochód
8 tyś to prawie w cenie złomu, więc na pewno wart tej ceny
kierownica nie musi być aż tak wytarta jak to wygląda, wydaje mi się, że słońce się odbija
ale na pewno ma "swoje" najechane
stan fotela kierowcy nie taki znowu najgorszy, ale znowu fotel pasażera jest też lekko styrany

mackbeth napisał/a:
autko no wygląda na trochę styrane życiem...

jest po prostu nie umyte