To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Off Topic - LIVE FOR SPEED

Kofi - 26-09-2005, 16:15
Temat postu: LIVE FOR SPEED
Nie wiem czy slyszeliscie o tej grze?
Polecam serdecznie. Bardzo fajny symulator wyscigowy. Ja gram juz od tygodnia w wersje DEMO. Gra sie glownie po sieci na na demie jest naprawde sporo dobrych serwerow.
Grafika w grze jest ogolnie kiepska. samochody sa zmyslone, choc jeden element wnetrza pochodzi z 3000gt.
Jak dla mnie rewelacyjnie sie zachowuja samochody, grywalnosc jest naprawde imponujaca.
Jak by ktos sobie sciagnol i zechcial pograc to od razu powiem, ze do gry potrzebny jest minimum analogowy sposob na skrecanie....no i myszka tu raczej odpada.

Moj nick w grze to DEMOLA, a gram na roznych serwerach. Glownie na tych na, ktorych sie jezdzi przednionapedowka i na trasie wyscigowej (jest jeszcze rallycrosowa i plac)

Hubeeert - 26-09-2005, 16:18

a link to koza zjadła??
Kofi - 26-09-2005, 16:23

Trzeba sciagnac z p2p badz poszukac samemu.
GOOGLE TWOIM PRZYJACIELEM.

Znalazlem:
http://racing-forum.pulse...opic.php?t=9491

Bartek - 26-09-2005, 17:04

100 lat temu trenowalem wersje beta.... Zajefajna gierca grafika takase, dzwiekow brak, ale fizyka jazdy calkiem przyzwoita - ostatnio niestety 0,00 czasu, a bym sobie pogral :(
Kofi - 26-09-2005, 17:40

no to aktualna wersja to s2 alpha
mam juz 7 ptk na swoim koncie. Mial bym 16 ale wywalili mnie z serwera jak przez 10 okrazen prowadzilem. A jak juz mi sie wydaje ze calkiem dobrze mi idize i wchodze na jakis lepszy serwer to na 5 okrazen z trudem udaje mi sie wywalczyc taka pozycje aby mnie niezdublowali :)
Musze opanowac pozniejsze hamowanie i jazde na krawedzi poslizgu....jeszcze za duzy zapas bezpieczenstwa zostawiam, albo przeginam i wylatuje z drogi.

Moj rekord na okrazeniu na trasie tej wyscigowej (nie rallycors) to 1:40:00 przednionapedówka. Tylnonapedówka 1:44:jakies grosze, a Turbo ponad 2 minuty bo ciagle mnie wywala z drogi.

[ Dodano: Pią Wrz 30, 2005 1:35 pm ]
No i jak?
Grał ktoś?
Moze by tak sie zebrac w pare osob i sobie turniej urzadzić?
Mozna zalozyc serwer, wymagania co do netu sa naprawde niewielkie....fajnie mozna by sie poscigac...dość cisnieniowa jest gra w necie....kupa nerwów i kupa frajdy :)