|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
LIVE FOR SPEED |
Autor |
Wiadomość |
Kofi
moderator mitsumaniak Michał

Auto: Galant EA3W
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 26-09-2005, 16:15 LIVE FOR SPEED
|
|
|
Nie wiem czy slyszeliscie o tej grze?
Polecam serdecznie. Bardzo fajny symulator wyscigowy. Ja gram juz od tygodnia w wersje DEMO. Gra sie glownie po sieci na na demie jest naprawde sporo dobrych serwerow.
Grafika w grze jest ogolnie kiepska. samochody sa zmyslone, choc jeden element wnetrza pochodzi z 3000gt.
Jak dla mnie rewelacyjnie sie zachowuja samochody, grywalnosc jest naprawde imponujaca.
Jak by ktos sobie sciagnol i zechcial pograc to od razu powiem, ze do gry potrzebny jest minimum analogowy sposob na skrecanie....no i myszka tu raczej odpada.
Moj nick w grze to DEMOLA, a gram na roznych serwerach. Glownie na tych na, ktorych sie jezdzi przednionapedowka i na trasie wyscigowej (jest jeszcze rallycrosowa i plac) |
_________________ "Mądrze jest skierować swój gniew na problem - nie na ludzi, skupić swoją energię na rozwiązaniach, nie wymówkach."
- William Arthur Ward
 |
|
|
|
 |
Hubeeert
Mitsumaniak na urlopie
Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
|
Wysłany: 26-09-2005, 16:18
|
|
|
a link to koza zjadła?? |
Just think...
. |
|
|
|
 |
Kofi

|
Wysłany: 26-09-2005, 16:23
|
|
|
Trzeba sciagnac z p2p badz poszukac samemu.
GOOGLE TWOIM PRZYJACIELEM.
Znalazlem:
http://racing-forum.pulse...opic.php?t=9491 |
_________________ "Mądrze jest skierować swój gniew na problem - nie na ludzi, skupić swoją energię na rozwiązaniach, nie wymówkach."
- William Arthur Ward
 |
|
|
|
 |
Bartek
Mitsumaniak friendly admin

Auto: A161, EC5W, GF6W, A03A
|
Wysłany: 26-09-2005, 17:04
|
|
|
100 lat temu trenowalem wersje beta.... Zajefajna gierca grafika takase, dzwiekow brak, ale fizyka jazdy calkiem przyzwoita - ostatnio niestety 0,00 czasu, a bym sobie pogral |
_________________ Pozdrawiam
MITSUMANIAK Bartek
Outlander III '14
Galant 1600 L '82
Legnum VR-4 '99
Space Star '14
Space Wagon '99 V6 - 24 sprzedany
nie no ty zawsze powiesz co wiesz, a jak nie wiesz to i tak powiesz, bo przecież trzeba [coś] napisać by Ralal_Szczecin
Piratem drogowym się nie rodzi - piratem drogowym się umiera |
|
|
|
 |
Kofi

|
Wysłany: 26-09-2005, 17:40
|
|
|
no to aktualna wersja to s2 alpha
mam juz 7 ptk na swoim koncie. Mial bym 16 ale wywalili mnie z serwera jak przez 10 okrazen prowadzilem. A jak juz mi sie wydaje ze calkiem dobrze mi idize i wchodze na jakis lepszy serwer to na 5 okrazen z trudem udaje mi sie wywalczyc taka pozycje aby mnie niezdublowali
Musze opanowac pozniejsze hamowanie i jazde na krawedzi poslizgu....jeszcze za duzy zapas bezpieczenstwa zostawiam, albo przeginam i wylatuje z drogi.
Moj rekord na okrazeniu na trasie tej wyscigowej (nie rallycors) to 1:40:00 przednionapedówka. Tylnonapedówka 1:44:jakies grosze, a Turbo ponad 2 minuty bo ciagle mnie wywala z drogi.
[ Dodano: Pią Wrz 30, 2005 1:35 pm ]
No i jak?
Grał ktoś?
Moze by tak sie zebrac w pare osob i sobie turniej urzadzić?
Mozna zalozyc serwer, wymagania co do netu sa naprawde niewielkie....fajnie mozna by sie poscigac...dość cisnieniowa jest gra w necie....kupa nerwów i kupa frajdy |
- William Arthur Ward
 |
|
|
|
 |
|
|