To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Car Audio - Jaki jest system nagłośnienia w Mitsubishi Galant

peres2911 - 07-03-2013, 16:26
Temat postu: Jaki jest system nagłośnienia w Mitsubishi Galant
Panowie otóż takie pytanko ja jako żółtodziób z moim galem jest to najwyższa wersja z 97 roku jasna skórka ,climatronic fotele w elektryce ,abs ,panoramiczny dach,drewno,automat z tempomatem,fotele podgrzewane itp pytanko teraz mam następujace chodzi mi o system nagłosnienia bo gra bardzo pieknie czyściutko jazda z muzyka w tym aucie jest czymś zniewalającym .A i panowie czy w 97 była wersja nardi torino? Czy jakos tak za babole z góry przepraszam moderatorów. Bo tak patrzałem na necie Nardi torino ma drewniana kiere i gałkę zmiany biegów a mój ma to w skórze??
Picakus - 01-05-2013, 22:36

Radio seryjene jest Grundig i głośniki bodajże też
DanielBogusz - 28-06-2013, 18:17

Tak, głośniki oryginalne grają pięknie oczywiście jeśli są w 1000% sprawne, nie zmęczone życiem. Nie muszą być porwane, czy naderwane nawet żeby słabiej sporo grały. Wystarczy, że są zawilgocone, mimo przystosowania po 10-15 latach to już nie to co "świeży" głośnik - nie chodzi mi o nierozgrzany, a raczej co pograł już z 20,30 godzin.
Co do źródła dźwięku warto posprawdzać radia znajomych, każde radio trochę inaczej oddaje dźwięk, ja zawsze tak robię jak coś mam kupić do samochodu z audio. Oryginalne radio jest przystosowane do 15W głośników i ładnie z nimi współpracuje - swoją drogą, czy tam było napisane Grundig...chyba nie...numer seryjny, logo mitsubishi i moc prawdziwa w sinusie. Co nie znaczy, że producentem jest Grundig :)