Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: BigTomala
07-03-2013, 18:18
Jaki jest system nagłośnienia w Mitsubishi Galant
Autor Wiadomość
peres2911 
Nowy Forumowicz
peres

Auto: Galant 2.5 v6
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 07-03-2013, 16:26   Jaki jest system nagłośnienia w Mitsubishi Galant

Panowie otóż takie pytanko ja jako żółtodziób z moim galem jest to najwyższa wersja z 97 roku jasna skórka ,climatronic fotele w elektryce ,abs ,panoramiczny dach,drewno,automat z tempomatem,fotele podgrzewane itp pytanko teraz mam następujace chodzi mi o system nagłosnienia bo gra bardzo pieknie czyściutko jazda z muzyka w tym aucie jest czymś zniewalającym .A i panowie czy w 97 była wersja nardi torino? Czy jakos tak za babole z góry przepraszam moderatorów. Bo tak patrzałem na necie Nardi torino ma drewniana kiere i gałkę zmiany biegów a mój ma to w skórze??

Picakus 
Mitsumaniak
V8 Addicted

Auto: Lexus GS430 '01
Wysłany: 01-05-2013, 22:36   

Radio seryjene jest Grundig i głośniki bodajże też

DanielBogusz 
Mitsumaniak
Sędzią moim jest Bóg

Auto: Space Star 1.6 Galant 2.5
Wysłany: 28-06-2013, 18:17   

Tak, głośniki oryginalne grają pięknie oczywiście jeśli są w 1000% sprawne, nie zmęczone życiem. Nie muszą być porwane, czy naderwane nawet żeby słabiej sporo grały. Wystarczy, że są zawilgocone, mimo przystosowania po 10-15 latach to już nie to co "świeży" głośnik - nie chodzi mi o nierozgrzany, a raczej co pograł już z 20,30 godzin.
Co do źródła dźwięku warto posprawdzać radia znajomych, każde radio trochę inaczej oddaje dźwięk, ja zawsze tak robię jak coś mam kupić do samochodu z audio. Oryginalne radio jest przystosowane do 15W głośników i ładnie z nimi współpracuje - swoją drogą, czy tam było napisane Grundig...chyba nie...numer seryjny, logo mitsubishi i moc prawdziwa w sinusie. Co nie znaczy, że producentem jest Grundig :)

Odpowiedz do tematu