To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Chce kupić VR4 - Facelift czy prefacelift

zinqzinq - 12-07-2013, 00:10
Temat postu: Facelift czy prefacelift
Witam mam zamiar kupic vr4 jak narazie niemoge znalesc nic ciekawego ale nurtuje mnie jedno pyatnko
otoz znalazlem 2 furki jedna na pistonheads
1: Galant 1
i drugi
2. Galant 2

roznica w przebiegu jest dosc znaczaca ale zastanawiam sie czy oplaca sie brac galant z faceliftem i wiekszym przebiegem czy przedfaceliftowa wersje z mniejszym , czy facelift wniosl znaczace zmiany w aucie czy tylko kosmetyke?

dzieki za pomoc

danino88 - 12-07-2013, 10:03

bierz 2 :) zalety - manual,280KM,ładniejszy wygląd

Na przebieg według mnie nie ma co patrzec

Bartek - 12-07-2013, 12:04

Tylko drugi, jakim trzeba być skończonym idiotą, żeby tak zainstalować filtr powietrza jak w pierwszym :? :? :?
adaxo - 12-07-2013, 22:57

Patrz przede wszystkim na ruda, widziałem kilka z bliska (pod spodem) i zdarzały się zgniłe na amen FL a zdowizny PFL,

Jeśli musi to byc sedan to szczególnie zmiana pfl-fl jest bardzo prosta, fl ma lepszy ecu i mniej podciśnień pod maska (brak tcl)

zinqzinq - 13-07-2013, 05:26

koresponduje z goscie od pierwszego galanta i napisal mi
Cytat:
My VR-4 comes with RALLI ART 4 level adjustable front & back suspensions, which originally worth over 3000 pounds!!
After i bought the car i also spent around 1400 pounds for the K&N air filter and HKS EVC boost controller and HKS TURBO TIMER.

no i przebieg 50k mil to swiezutki i pytalem o ayc i dziala poprawnie

caly czas bije sie z myslami bo bialy przypada mi do gustu z tym ze gosc o niego napewno dbal bo ma caly serwis zrobiony, no i przeslal mi wykres z chamowni na 306 kucy :) heh