Chcę kupić Galanta! - [EAx 97-04] Avance 2.5V6, 2003r, sedan, Czarna pod Warszawą
promatti - 31-07-2013, 01:21 Temat postu: [EAx 97-04] Avance 2.5V6, 2003r, sedan, Czarna pod Warszawą Witam Serdecznie,
Chciałbym ja Matti poprosić Was o waszą opinię
Cytat: |
Dodatkowe informacje
Cechy zewnętrzne:
alufelgi, światła przeciwmgłowe, przyciemniane szyby
Bezpieczeństwo:
ABS, autoalarm, poduszki powietrzne, immobiliser
Komfort:
el. szyby, el. lusterka, klimatyzacja, centralny zamek, radio, wspomaganie kierownicy, komputer, tempomat
Historia:
pierwszy właściciel, serwisowany w ASO, bezwypadkowy, garażowany
Opis pojazdu
Mam 44 lata. Sprowadzam samochody wyłącznie z rynku Niemieckiego , również na zamówienie.
Moje samochody są bezwypadkowe, z udokumentowanym przebiegiem z bardzo zadbanym środkiem jak i idealną zewnętrzną powłoką nadwozia-lakieru.
Zapraszam do obejrzenia pojazdu na żywo. Ten kto przyjedzie na pewno kupi.
Nowe hamulce, klocki z tarczami przód i tył. Zawieszenie w idealnym stanie wraz z amortyzatorami.
Przed zakupem sprawdzam wszystko, muszą spełniać moje oczekiwania. Mierzone czujnikiem lakieru jak i dogłębna inspekcja każdego elementu, ocena techniczna, jazda próbna itp. itd.
Zapraszam WARTO !!!
Po wykupieniu OC (60 pln) możliwy powrót na kołach do domu. |

LInk do Ogłoszenia
pamiętam że rok temu czytałem gdzies na forum o sprzedawcy z Czarnej pod Warszawą, ale niestety nie znalazlem tego tematu. Na Facebooku podpowiedziano mi że warto pojechać, Jak myslicie ?
pozdrawiam Matti
5eba - 31-07-2013, 07:38
Masakra, co za czasy, auto nawet przez facebooka sie kupuje
sampler - 31-07-2013, 10:43
Pie pierwsze niech poda VIN bo z tego co wiem w 2003 roku powstalo tylko ponad 200 egz Avanca 2.5 i wszystkie poszly na szwajcarie.
Po drugie zwroc uwage na tyl klapa nie ma oznaczen wiec moglo byc cos robione co oczywiscie nie dyskwalifikuje auta.
Kierownica i lewarek zmiany biegow maja odpowiedni stan do przebiegu.
Pozatym to typowy Avance na niemcy czyli bez grzanych foteli z marmurkiem i szmaciakami
promatti - 31-07-2013, 16:51
Dzwoniłem i brak znaczka z tyłu spowodowany jest tym że poprzedni właściciel uznał że auto wygląda bardziej estetycznie bez znaczka czekam na sms z nr VIN jak dostane to się pochwalę
elvis512 - 02-08-2013, 14:51
Przecież to auto już było omawiane. Kobyłka, czarne itp.. Znaczka nie ma bo był walony w tył. Gość z rocznikiem najczęściej podaje datę pierwszej rejestracji.. Ja ostatnio ogladałem auto (Łódź) gdzie auto ma w dowodzie datę pierwszej rej. 2002, data prod. 2001, a po VIN wyszło 2000
jego opis tu
http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=80321
i tu:
http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=79279
Pozdrawiam
Sycior - 02-08-2013, 16:34
Gdzieś mam jego VIN chyba. Heh jeszcze się nie sprzedał, chociaż po lekturze powyższych tematów chyba się przekonasz
promatti - 02-08-2013, 18:32
Dziękuję bardzo za linki I za każdy post w tej sprawie bardzo mi milo, juz wiem ze nie jadę nie kupuję. Wszystko jasne. Temat do zamknięcia.
|
|
|