To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Chcę kupić Galanta! - [EAx 97-04] Avance 2.5V6, 2003r, sedan, Czarna pod Warszawą

promatti - 31-07-2013, 01:21
Temat postu: [EAx 97-04] Avance 2.5V6, 2003r, sedan, Czarna pod Warszawą
Witam Serdecznie,

Chciałbym ja Matti poprosić Was o waszą opinię :)

Cytat:

Dodatkowe informacje

Cechy zewnętrzne:
alufelgi, światła przeciwmgłowe, przyciemniane szyby

Bezpieczeństwo:
ABS, autoalarm, poduszki powietrzne, immobiliser

Komfort:
el. szyby, el. lusterka, klimatyzacja, centralny zamek, radio, wspomaganie kierownicy, komputer, tempomat

Historia:
pierwszy właściciel, serwisowany w ASO, bezwypadkowy, garażowany

Opis pojazdu
Mam 44 lata. Sprowadzam samochody wyłącznie z rynku Niemieckiego , również na zamówienie.
Moje samochody są bezwypadkowe, z udokumentowanym przebiegiem z bardzo zadbanym środkiem jak i idealną zewnętrzną powłoką nadwozia-lakieru.
Zapraszam do obejrzenia pojazdu na żywo. Ten kto przyjedzie na pewno kupi.
Nowe hamulce, klocki z tarczami przód i tył. Zawieszenie w idealnym stanie wraz z amortyzatorami.
Przed zakupem sprawdzam wszystko, muszą spełniać moje oczekiwania. Mierzone czujnikiem lakieru jak i dogłębna inspekcja każdego elementu, ocena techniczna, jazda próbna itp. itd.
Zapraszam WARTO !!!

Po wykupieniu OC (60 pln) możliwy powrót na kołach do domu.

LInk do Ogłoszenia

pamiętam że rok temu czytałem gdzies na forum o sprzedawcy z Czarnej pod Warszawą, ale niestety nie znalazlem tego tematu. Na Facebooku podpowiedziano mi że warto pojechać, Jak myslicie ?
pozdrawiam Matti

5eba - 31-07-2013, 07:38

Masakra, co za czasy, auto nawet przez facebooka sie kupuje :shock:
sampler - 31-07-2013, 10:43

Pie pierwsze niech poda VIN bo z tego co wiem w 2003 roku powstalo tylko ponad 200 egz Avanca 2.5 i wszystkie poszly na szwajcarie.
Po drugie zwroc uwage na tyl klapa nie ma oznaczen wiec moglo byc cos robione co oczywiscie nie dyskwalifikuje auta.

Kierownica i lewarek zmiany biegow maja odpowiedni stan do przebiegu.

Pozatym to typowy Avance na niemcy czyli bez grzanych foteli z marmurkiem i szmaciakami

promatti - 31-07-2013, 16:51

Dzwoniłem i brak znaczka z tyłu spowodowany jest tym że poprzedni właściciel uznał że auto wygląda bardziej estetycznie bez znaczka :P czekam na sms z nr VIN jak dostane to się pochwalę :)
elvis512 - 02-08-2013, 14:51

Przecież to auto już było omawiane. Kobyłka, czarne itp.. Znaczka nie ma bo był walony w tył. Gość z rocznikiem najczęściej podaje datę pierwszej rejestracji.. Ja ostatnio ogladałem auto (Łódź) gdzie auto ma w dowodzie datę pierwszej rej. 2002, data prod. 2001, a po VIN wyszło 2000 :)

jego opis tu
http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=80321

i tu:
http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=79279

Pozdrawiam

Sycior - 02-08-2013, 16:34

Gdzieś mam jego VIN chyba. Heh jeszcze się nie sprzedał, chociaż po lekturze powyższych tematów chyba się przekonasz ;)
promatti - 02-08-2013, 18:32

Dziękuję bardzo za linki I za każdy post w tej sprawie bardzo mi milo, juz wiem ze nie jadę nie kupuję. Wszystko jasne. Temat do zamknięcia.