| 

| Car Audio - Którędy przebic sie do komory silnika z kablem?

shemrany - 23-08-2013, 11:47
 Temat postu: Którędy przebic sie do komory silnika z kablem?
 Witam! Jestem wlasnie w trakcie pracy nad swoim car audio i mam problem ... mianowicie nie wiem ktoredy przebic sie kablem do akumulatora. Probuje od strony pasazera za schowkiem ale jakos mi to nie wychodzi. Ma juz ktos w tym doswiadczenie? Robil juz cos takiego ze swoim Coltem. Czekam na rychla pomoc! Dzieki z gory!
 placet - 23-08-2013, 14:36

Ja wraz z bratem tworzyłem  podobne arcydzieło tyle że w CA0.
 Przechodziłem właśnie za schowkiem.
 Dokładnie tak jak tutaj

Jak widać po małym rozeznaniu w CJO jest podobnie:

Tak więc proponuję dobrać się właśnie tam w tym miejscu.
 Jeśli przepychasz kabel od środka, i nie chce przejść postaraj się od strony silnika przecisnąć cieniutki kabelek a potem po nim pociągnąć kabel do wzmaczniacza.
 Łysy88 - 21-09-2013, 20:28

A może ktoś poradzi jak przebić się do środka z zasilaniem w Galancie EA? Wersja z climatronikiem. W Colcie dało się przeciągnąć przewód za schowkiem ale tu nie widzę takiej możliwości.
 milo - 22-09-2013, 12:12

W galancie jest guma koło przekładni kierowniczej i tamtędy też ciągnąłem zasilanie do wzmacniacza
 Łysy88 - 22-09-2013, 15:39

| milo napisał/a: |  	  | W galancie jest guma koło przekładni kierowniczej i tamtędy też ciągnąłem zasilanie do wzmacniacza | 

Da się przebić bez kanału czy trzeba się dostać od dołu?
 milo - 22-09-2013, 16:32

| Łysy88 napisał/a: |  	  | Da się przebić bez kanału czy trzeba się dostać od dołu? | 
 Tylko od góry dziecinnie proste
   Łysy88 - 22-09-2013, 16:50

| milo napisał/a: |  	  |  	  | Łysy88 napisał/a: |  	  | Da się przebić bez kanału czy trzeba się dostać od dołu? | 
 Tylko od góry dziecinnie proste
   | 

Już podejrzałem
  Faktycznie, idealne miejsce na przeprowadzenie przewodu! Dzięki wielkie! mr.di - 03-08-2014, 21:45

Witam,

A w space starze którędy najlepiej się przebić do komory silnika, po za główną wiązką do której trzeba pół auta rozebrać po stronie pasażera
 londolut - 04-08-2014, 11:16

Poszukaj takiej samej jajowatej zaślepki jak w CJ i reszcie - to bliźniacze konstrukcje. Szukaj albo pod schowkiem pasażera albo pod nogami kierowcy koło kolumny kierownicy.

|  | 
 |  |