To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Świętokrzyskie - Gdzie wymienić rozrząd w 2.5 v6

barto - 17-01-2014, 15:10
Temat postu: Gdzie wymienić rozrząd w 2.5 v6
Witam,

poszukuję w Kielcach lub okolicach warsztatu, który ma pojęcie o wymianie rozrządu w silniku 2.5 v6 w Sonacie (silnik od Mitsubishi).

Pytałem w wielu warsztatach, większość oczywiście się podejmie, ale nigdy wcześniej nie wymieniali w takim silniku i samochodzie. Wolałbym jednak, żeby zrobił to ktoś, kto ma z tym doświadczenie.

Możecie polecić jakiś warsztat?

Z góry dzięki za informację.

Spox_2 - 14-02-2014, 10:28
Temat postu: Re: Gdzie wymienić rozrząd w 2.5 v6
barto napisał/a:
Witam,

poszukuję w Kielcach lub okolicach warsztatu, który ma pojęcie o wymianie rozrządu w silniku 2.5 v6 w Sonacie (silnik od Mitsubishi).

Pytałem w wielu warsztatach, większość oczywiście się podejmie, ale nigdy wcześniej nie wymieniali w takim silniku i samochodzie. Wolałbym jednak, żeby zrobił to ktoś, kto ma z tym doświadczenie.

Możecie polecić jakiś warsztat?

Z góry dzięki za informację.

W Woli Kopcowej k/ Kielc znajduje sie warsztat Pana Tomka.
Specjalizuje sie głownie w naprawach Galantow a silnik 2,5V6 6A13 nie jest im obcy.

Numer kontaktowy do właściciela - +48 500 407 727

Oddawalem do nich poprzedniego Miska na wymianę rozrzadu i sprzęgła. Wszystko przeprowadzone ok. Obecnego Gala EA jak coś zaboli to tylko tam go zawoze:)

barto - 07-03-2014, 23:20

Dzięki za informację, już jakiś czas temu jeden z użytkowników forum napisał mi PW z namiarami właśnie na tego mechanika.