|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Gdzie wymienić rozrząd w 2.5 v6 |
Autor |
Wiadomość |
barto
Nowy Forumowicz
Auto: Sonata 2.5 v6 2000r.
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 17-01-2014, 15:10 Gdzie wymienić rozrząd w 2.5 v6
|
|
|
Witam,
poszukuję w Kielcach lub okolicach warsztatu, który ma pojęcie o wymianie rozrządu w silniku 2.5 v6 w Sonacie (silnik od Mitsubishi).
Pytałem w wielu warsztatach, większość oczywiście się podejmie, ale nigdy wcześniej nie wymieniali w takim silniku i samochodzie. Wolałbym jednak, żeby zrobił to ktoś, kto ma z tym doświadczenie.
Możecie polecić jakiś warsztat?
Z góry dzięki za informację. |
|
|
|
 |
Spox_2
Forumowicz
Auto: Galant 2.5 V6 24V EA5W
|
Wysłany: 14-02-2014, 10:28 Re: Gdzie wymienić rozrząd w 2.5 v6
|
|
|
barto napisał/a: | Witam,
poszukuję w Kielcach lub okolicach warsztatu, który ma pojęcie o wymianie rozrządu w silniku 2.5 v6 w Sonacie (silnik od Mitsubishi).
Pytałem w wielu warsztatach, większość oczywiście się podejmie, ale nigdy wcześniej nie wymieniali w takim silniku i samochodzie. Wolałbym jednak, żeby zrobił to ktoś, kto ma z tym doświadczenie.
Możecie polecić jakiś warsztat?
Z góry dzięki za informację. |
W Woli Kopcowej k/ Kielc znajduje sie warsztat Pana Tomka.
Specjalizuje sie głownie w naprawach Galantow a silnik 2,5V6 6A13 nie jest im obcy.
Numer kontaktowy do właściciela - +48 500 407 727
Oddawalem do nich poprzedniego Miska na wymianę rozrzadu i sprzęgła. Wszystko przeprowadzone ok. Obecnego Gala EA jak coś zaboli to tylko tam go zawoze:) |
|
|
|
 |
barto
Nowy Forumowicz
Auto: Sonata 2.5 v6 2000r.
|
Wysłany: 07-03-2014, 23:20
|
|
|
Dzięki za informację, już jakiś czas temu jeden z użytkowników forum napisał mi PW z namiarami właśnie na tego mechanika. |
|
|
|
 |
|
|