[97-04]Galant EAxA/W - Wymiana poduszki powietrznej pasażera, założenie zaślepki.
Piter_14 - 27-03-2014, 13:32 Temat postu: Wymiana poduszki powietrznej pasażera, założenie zaślepki. Witam. Mam pytanie jak wyciagnac poduszke/zaslepke poduszki od strony pasazera. Poprzedniemu wlascicielowi wystrzlila ona, i zalozona jest stara zaslepka, a beznadziejnie wyglada, bo odstaje.
I mam pytanie, czy da sie wymienic sama zaslepke poduszki pasazera, jesli tak, to jak ja odkrecic, gdzie jest mocowana ?
Owczar - 27-03-2014, 15:47
Samo odkręcenie nic nie da. Będziesz musiał wycinać. Nie wiem czy ktoś sprzeda samą zaślepkę.
Lepiej wymienić deskę, będzie bezpieczniej. Po takiej rzeźbie pasażer zamiast poduszką dostanie w twarz zaślepką.
Piter_14 - 30-03-2014, 00:37
rozumiem, ale poduszki nie bede dawal, dlatego chce sama zaslepke
robertdg - 30-03-2014, 11:01
Cięzki temat, bo znależć kogoś co zniszczy deske odzyskując zaślepke traczej nie wchodzi w gre, każda wystrzelona poducha uszkadza zaslepke i próba jej montazu to żmudna robota bo zaślepka jest odkształcona, prościej wymienić deche albo kupić dechę od wersji skandynawskiej
Tomek - 30-03-2014, 20:17
Cytat: |
Cięzki temat, bo znależć kogoś co zniszczy deske odzyskując zaślepke traczej nie wchodzi w gre, każda wystrzelona poducha uszkadza zaslepke i próba jej montazu to żmudna robota bo zaślepka jest odkształcona, prościej wymienić deche albo kupić dechę od wersji skandynawskiej |
weź pod uwagę, że są jeszcze w Polsce rozbierane angliki
ja osobiście wywaliłem na śmieci 2 takie deski rozdzielcze, z klapką
więc nie miałbym problemu rozwalić, gdybym miał
|
|
|