Carisma - Techniczne - [Carisma] Mokro na dywaniku pasażera...
mateelv - 30-07-2014, 21:46 Temat postu: [Carisma] Mokro na dywaniku pasażera... Jak w temacie panowie... skąd to może cieknąć? Ktoś spotkał się z taką sytuacją? Wyjmowałem dzisiaj dywaniki do odkurzania, a po stronie pasażera spotkałem się z niemiłą niespodzianką. Podniosłem wykładzinę, cały filc mokry, że można wodę wyciskać.
Niedawno nabijalem klimę. Może to mieć jakiś związek?
robertdg - 31-07-2014, 07:40
Sprawdź drożnośc kanału odpływowego z klimy, widać taka rureczke gumową po otwarciu maski na ścianie grodziowej niedaleko listwy kierowniczej
kwi84567 - 31-07-2014, 15:23
Może podwoziłeś jakiego autostopowicza i Tobie nalał ?
Poważnie to jeśli odpaliłeś klimę i masz taki przypadek to bardzo możliwe że to może przez to się zrobiło, skropliło z klimy. Popatrz na klimę i sprawdź czy jest sucha
mateelv - 08-08-2014, 18:02
Po wysuszeniu filców, dywanika i okładziny problem nie wrócił.
Może to jakiś jednorazowy wypadek przy pracy
eve1988 - 08-08-2014, 21:00
mateelv napisał/a: | Po wysuszeniu filców, dywanika i okładziny problem nie wrócił.
Może to jakiś jednorazowy wypadek przy pracy |
ta wilgoc musiala sie skads wziac, mialem ten sam problem a powodem byla cieknaca szyba.
w prawym gornym rogu ciekla przednia szyba, a woda po slupku splywala na podloge.
mateelv - 12-08-2014, 21:37
Masz rację, dzisiaj wilgoć znowu się pojawiła. Gdzieś musi podciekać... Chyba gdzieś przy podsufitce przy szybie czołowej w rogu, tam się również mokro zrobiło...
Mario - 17-08-2014, 22:10
Co najlepiej zrobić - znam z praktyki jeszcze jak miałem honde.
Jedna osoba w aucie, druga na zewnątrz polewa wodą i szukasz ujścia
|
|
|