To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Chcę kupić Galanta! - [EAx 97-04] Galant 2.0 Sport ~Gliwice

papierek11 - 29-12-2014, 23:51
Temat postu: [EAx 97-04] Galant 2.0 Sport ~Gliwice
Ktoś coś na temat tego galanciora: ?
http://olx.pl/oferta/mits...html#809635a82b

Dość tanio, ale silnik 2.0. Widzę że maska malowana/inna, dzwonił bym czy kielichy zeżarte, nadkola itp, ale może coś widać na fotkach.

BTW. ile może kosztować zakup silnika 2.5 v6 z całym osprzętem i swap do tej budy?

robertdg - 30-12-2014, 09:08

Zaczynając od tego http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=40247

Za taką cene to jak za darmo, patrząc na liste zmienionych częsci oraz na to ze auto zarejestrowane z LPG to nawet nie ma o czym gadać, skoro taka okazja to nie ma nad czym sie zastanawiać :P Po tych zdjęciach nie oczekuj wiarygodnej oceny, widać że jest to wersja sport ale czy przebieg jest realny to trudno powiedziec, kierownica jest mocno zużyta a z gałki zmiany biegów skóra odpadła, jezeli ktoś na rekach ma papier scierny to możliwe ze przebieg realny

mati_z - 30-12-2014, 14:56

Gałka wygląda jak od Colta i ten zderzak przedni jakiś taki krzywy :P
Górol - 30-12-2014, 20:06

Ciekawe czy Gal z rąk prywatnych czy od handlarza

Po drugie jeśli chociaż w połowie opis i foty są zgodne z prawdą to powinno już go nie być

Jak szukałem swojego to pare podobnych okazji oglądałem

pozdr

Hugo - 30-12-2014, 21:44

mati_z napisał/a:
Gałka wygląda jak od Colta i ten zderzak przedni jakiś taki krzywy
Dokładnie tak wygląda oryginalna skórzana gałka od manuala w wersji SE i Avance jak zedrzesz z niej skórę :wink: Tak jak w Colcie...
papierek11 - 30-12-2014, 22:11

Zastanawia mnie rodzaj oleju jaki własciciel zalewa do tego gala, skoro zalewa minerala to chyba znaczy że silnik aż tak żłopie olej że tylko on się nadaje.

A przebieg to ostatnia rzecz na którą patrze przy tym roczniku auta i cenie.

robertdg - 30-12-2014, 22:14

papierek11 napisał/a:
Zastanawia mnie rodzaj oleju jaki własciciel zalewa do tego gala, skoro zalewa minerala to chyba znaczy że silnik aż tak żłopie olej że tylko on się nadaje.
Jak nie pojedziesz i nie sprawdzisz to sie nie przekonasz, cena mocno atrakcyjna, jak na rodzynka to długo nie powinien stać, a może to takie "wszystko do połowy" jak w tej reklamie :P