Chcę kupić Galanta! - [EAx 97-04] Galant 2.0 Sport ~Gliwice
papierek11 - 29-12-2014, 23:51 Temat postu: [EAx 97-04] Galant 2.0 Sport ~Gliwice Ktoś coś na temat tego galanciora: ?
http://olx.pl/oferta/mits...html#809635a82b
Dość tanio, ale silnik 2.0. Widzę że maska malowana/inna, dzwonił bym czy kielichy zeżarte, nadkola itp, ale może coś widać na fotkach.
BTW. ile może kosztować zakup silnika 2.5 v6 z całym osprzętem i swap do tej budy?
robertdg - 30-12-2014, 09:08
Zaczynając od tego http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=40247
Za taką cene to jak za darmo, patrząc na liste zmienionych częsci oraz na to ze auto zarejestrowane z LPG to nawet nie ma o czym gadać, skoro taka okazja to nie ma nad czym sie zastanawiać Po tych zdjęciach nie oczekuj wiarygodnej oceny, widać że jest to wersja sport ale czy przebieg jest realny to trudno powiedziec, kierownica jest mocno zużyta a z gałki zmiany biegów skóra odpadła, jezeli ktoś na rekach ma papier scierny to możliwe ze przebieg realny
mati_z - 30-12-2014, 14:56
Gałka wygląda jak od Colta i ten zderzak przedni jakiś taki krzywy
Górol - 30-12-2014, 20:06
Ciekawe czy Gal z rąk prywatnych czy od handlarza
Po drugie jeśli chociaż w połowie opis i foty są zgodne z prawdą to powinno już go nie być
Jak szukałem swojego to pare podobnych okazji oglądałem
pozdr
Hugo - 30-12-2014, 21:44
mati_z napisał/a: | Gałka wygląda jak od Colta i ten zderzak przedni jakiś taki krzywy | Dokładnie tak wygląda oryginalna skórzana gałka od manuala w wersji SE i Avance jak zedrzesz z niej skórę Tak jak w Colcie...
papierek11 - 30-12-2014, 22:11
Zastanawia mnie rodzaj oleju jaki własciciel zalewa do tego gala, skoro zalewa minerala to chyba znaczy że silnik aż tak żłopie olej że tylko on się nadaje.
A przebieg to ostatnia rzecz na którą patrze przy tym roczniku auta i cenie.
robertdg - 30-12-2014, 22:14
papierek11 napisał/a: | Zastanawia mnie rodzaj oleju jaki własciciel zalewa do tego gala, skoro zalewa minerala to chyba znaczy że silnik aż tak żłopie olej że tylko on się nadaje.
| Jak nie pojedziesz i nie sprawdzisz to sie nie przekonasz, cena mocno atrakcyjna, jak na rodzynka to długo nie powinien stać, a może to takie "wszystko do połowy" jak w tej reklamie
|
|
|