Chcę kupić Galanta! - [EAx 97-04] Avance 2.5V6, 1999r, sedan, czarny, Gliwice
Croppek - 04-05-2015, 16:18 Temat postu: [EAx 97-04] Avance 2.5V6, 1999r, sedan, czarny, Gliwice Witam, dość poważnie przymierzam się do zakupu.
Z tego co dzwoniłem to Pan, o którym dużo na tym forum można przeczytać powiedział, że nie ma się do czego przyczepić poza 'poszczępionymi' tylnymi oponami które szumią, oraz, że silniki w tych modelach albo mają moc, albo jej nie mają ale że on po sprowadzeniu 500galantów, jeszce nie spotkał się z padniętym. Dodam, że po zakupie chciałbym zagazować. Ktoś coś wie nt. tego samochodu? Z góry dziękuje i pozdrawiam. Dodam jeszcze, że do Gilowic mam godzinke drogi.
Kod: | 9 300 zł
Rok produkcji: 1999
Pojemność silnika (cm3): 2500
Moc silnika (KM): 163
Skrzynia biegów: Manualna
Rodzaj paliwa: Benzyna
Typ: Sedan
Liczba drzwi: 4/5
Kolor: Czarny
Stan: Używany
Uszkodzony: Nie
Wyposażenie: ABS, Wspomaganie kierownicy, Centralny zamek, Klimatyzacja, Poduszka powietrzna, Elektryczne szyby, Skórzana tapicerka, Tempomat, Lakier metallic, Alufelgi, Elektryczne lusterka, Immobilizer, Podgrzewane fotele,
Informacje dodatkowe: Sprowadzony,
|
http://allegro.pl/mitsubi...5321255666.html

Jest do idealna wersja wyposażeniowa której w przystepnej cenie szukalem od pol roku, do tego ten kolor.
krychaklim - 04-05-2015, 19:59
Poczytaj o gościu z Gliwic na tym forum
misza116 - 04-05-2015, 20:43
Dziwne, że felgi zostawił, zawsze zabierał Skóra perforowana + gładkie boczki, w takich wersjach fotele bywają manualne, ale pisze, że grzane, więc może elektryka też jest.
Ale skoro masz godzinę do Gliwic, a od pół roku szukasz takiego auta to nie rozumiem pytania Pakuj się w auto i jedź
Hugo - 04-05-2015, 22:13
misza116 napisał/a: | Skóra perforowana + gładkie boczki, w takich wersjach fotele bywają manualne, ale pisze, że grzane, więc może elektryka też jest | Na pewno nie ma grzania, bo nie ma przycisku (przynajmniej w miejscu, w którym powinien być fabrycznie), założę się, że fotele regulowane manualnie.
Croppek - 05-05-2015, 15:33
A co powiecie na temat rzekomego huczenia tylnych kół? Jestem jakoś w stanie sprawdzić geometrie tych kół na miejscu? Bo może poprostu nie da sie jej ustawić bo jest przestawiony względem osi
robertdg - 05-05-2015, 18:55
Croppek napisał/a: | A co powiecie na temat rzekomego huczenia tylnych kół? | Kiepskie albo wyząbkowane opony mogą huczeć, tak samo zużyte łożyska tylne
Croppek napisał/a: | Jestem jakoś w stanie sprawdzić geometrie tych kół na miejscu? Bo może poprostu nie da sie jej ustawić bo jest przestawiony względem osi |
Na dobrej stacji diagnostycznej, zapoznaj się jednak z tematem geometrii tylnego zawieszenia w galancie, bo temat znany przez wielu posiadaczy Galanta, często dośc problematyczny
Croppek - 07-05-2015, 15:18
Ok, umówiłem się na jutro na oględziny.
Jeszcze jakies drobne uwagi, których nie znajde w FAQ przed zakupem tudzież oględzinami?
--Galancik96-- - 07-05-2015, 16:21
Pochwal się wynikami oględzin.
fj_mike - 10-05-2015, 18:15
Zasady działu:
http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=40247
Kolejne tematy nie spełniające kryteriów będę zamykał.
|
|
|