To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Off Topic - Ślub!! Mitsumaniaki dokonuje ostatniego wolnego wyboru!!

placet - 20-08-2015, 16:12
Temat postu: Ślub!! Mitsumaniaki dokonuje ostatniego wolnego wyboru!!
Hej Kochani!!

Jako świadek tego niesamowitego wydarzenia chciałem Was wszystkich serdecznie zaprosić do przybycia na ślub pewnej znakomitej pary! :P

Jak wiecie londolut niektórym znany jako Tomasz Bartoszek, prowadził tutaj sporo funkcji swego czasu jednak teraz los skazuje go na nową rolę męża!!!! :D

Podobnie jego przyszła małżonka, dała się poznać na kilku zlotach jako niezły wariat, a teraz wybiera funkcje pokornej żony!!!! :axe:

Jednym słowem musicie to przeżyć z Nami i zobaczyć te niesamowitą chwilę! :twisted:

Ślub odbędzie się w Sankutarium św. Józefa w Rudzie Śląskiej dnia 19.09.2015 o godzinie 13:00 i to właśnie tam chciałbym abyście się pojawili! Fajnie gdyby większość z Was chciała jeszcze potowarzyszyć młodej parze w przejeździe do lokalu(ok 14km). Na miejscu będzie kamerzysta który stworzy fajną pamiątkę na której miło byłoby Was zobaczyć.

:!: :!: :!: :!: :!: :!:
Skrót informacji
Data i godzina: 19.09.2015 13:00
Kościół: Sankutarium św. Józefa w Rudzie Śląskiej ul. Józefa, Piastowska 16
Restauracja: Sjesta. PUH. Kalisz-Dunia A., Gliwicka 158A, Mikołów
Telefon do mnie: 791 722 420

Ważne info na koniec!
Piszę to zaproszenie bo bardzo chce żebyście zaszczycili Młodych swoja obecnością przez te 2h.
Nie chce widzieć nikogo z żadnym prezentem!
Zróbcie to dla nich!
:!: :!: :!: :!: :!: :!:

Dodatkowo jak już przyjedziecie w te strony i nie będziecie chcieli aby pobyt w Naszych okolicach nie zakończył się na ślubie, mogę Wam polecić kilka miejsc do odwiedzenia w celach wycieczkowych!

Dajcie znać kto będzie! :twisted: :twisted:
Proponuje poruszyć temat w wątkach regionalnych, może dacie rade zorganizować się większą grupą

apg2312 - 20-08-2015, 16:18

mogę być :)

[ Dodano: 08-09-2015, 22:50 ]
Termin się zbliża, a odzewu praktycznie zero.
Przyznaję, że trochę mnie to dziwi :-X