|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Ślub!! Mitsumaniaki dokonuje ostatniego wolnego wyboru!! |
Autor |
Wiadomość |
placet
Mitsumaniak brat Londoluta!

Auto: Colt GLXi 1.6 CA0
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 20-08-2015, 16:12 Ślub!! Mitsumaniaki dokonuje ostatniego wolnego wyboru!!
|
|
|
Hej Kochani!!
Jako świadek tego niesamowitego wydarzenia chciałem Was wszystkich serdecznie zaprosić do przybycia na ślub pewnej znakomitej pary!
Jak wiecie londolut niektórym znany jako Tomasz Bartoszek, prowadził tutaj sporo funkcji swego czasu jednak teraz los skazuje go na nową rolę męża!!!!
Podobnie jego przyszła małżonka, dała się poznać na kilku zlotach jako niezły wariat, a teraz wybiera funkcje pokornej żony!!!!
Jednym słowem musicie to przeżyć z Nami i zobaczyć te niesamowitą chwilę!
Ślub odbędzie się w Sankutarium św. Józefa w Rudzie Śląskiej dnia 19.09.2015 o godzinie 13:00 i to właśnie tam chciałbym abyście się pojawili! Fajnie gdyby większość z Was chciała jeszcze potowarzyszyć młodej parze w przejeździe do lokalu(ok 14km). Na miejscu będzie kamerzysta który stworzy fajną pamiątkę na której miło byłoby Was zobaczyć.
Skrót informacji
Data i godzina: 19.09.2015 13:00
Kościół: Sankutarium św. Józefa w Rudzie Śląskiej ul. Józefa, Piastowska 16
Restauracja: Sjesta. PUH. Kalisz-Dunia A., Gliwicka 158A, Mikołów
Telefon do mnie: 791 722 420
Ważne info na koniec!
Piszę to zaproszenie bo bardzo chce żebyście zaszczycili Młodych swoja obecnością przez te 2h.
Nie chce widzieć nikogo z żadnym prezentem!
Zróbcie to dla nich!
Dodatkowo jak już przyjedziecie w te strony i nie będziecie chcieli aby pobyt w Naszych okolicach nie zakończył się na ślubie, mogę Wam polecić kilka miejsc do odwiedzenia w celach wycieczkowych!
Dajcie znać kto będzie!
Proponuje poruszyć temat w wątkach regionalnych, może dacie rade zorganizować się większą grupą |
|
 |
apg2312
Mitsumaniak

Auto: Honda Accord VII 2.0 2003
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 20-08-2015, 16:18
|
|
|
mogę być
[ Dodano: 08-09-2015, 22:50 ]
Termin się zbliża, a odzewu praktycznie zero.
Przyznaję, że trochę mnie to dziwi |
_________________ Adam
.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.
Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, później pokona doświadczeniem...
 |
|
|
|
 |
|
|