Pajero II - Klima z tyłu
Rafał Koza - 07-06-2016, 21:35 Temat postu: Klima z tyłu Witam wszystkich, mam prośbę do osób posiadających klime w swoich Pajero w wersji long, chodzi mi o klime z tyłu czy mógł by ktoś podrzucić zdjęcia jak jest podłączona ta klima. Pozdrawiam;)
Rander - 15-06-2016, 22:51 Temat postu: Re: Klima z tyłu
Rafał Koza napisał/a: | Witam wszystkich, mam prośbę do osób posiadających klime w swoich Pajero w wersji long, chodzi mi o klime z tyłu czy mógł by ktoś podrzucić zdjęcia jak jest podłączona ta klima. Pozdrawiam;) |
Zacznij od definicji pojęć.
Kompresor i skraplacz (oraz filtr) są w komorze silnika, natomiast jeden parownik jest w okolicy przedniej grodzi, a drugi parownik z tyłu samochodu, w okolicy tylnego słupka.
Tenże parownik jest podpięty do przewodów z czynnikiem
Jakie zdjęcia potrzebujesz?
zbyszekm2 - 16-06-2016, 08:57 Temat postu: Re: Klima z tyłu
Rander napisał/a: | Rafał Koza napisał/a: | Witam wszystkich, mam prośbę do osób posiadających klime w swoich Pajero w wersji long, chodzi mi o klime z tyłu czy mógł by ktoś podrzucić zdjęcia jak jest podłączona ta klima. Pozdrawiam;) |
Zacznij od definicji pojęć.
Kompresor i skraplacz (oraz filtr) są w komorze silnika, natomiast jeden parownik jest w okolicy przedniej grodzi, a drugi parownik z tyłu samochodu, w okolicy tylnego słupka.
Tenże parownik jest podpięty do przewodów z czynnikiem
Jakie zdjęcia potrzebujesz? |
I wentylator dodatkowo do wymuszenia podpięty do instalacji i sterownika między fotelami przednimi.
|
|
|