To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Pajero II - Klima z tyłu

Rafał Koza - 07-06-2016, 21:35
Temat postu: Klima z tyłu
Witam wszystkich, mam prośbę do osób posiadających klime w swoich Pajero w wersji long, chodzi mi o klime z tyłu czy mógł by ktoś podrzucić zdjęcia jak jest podłączona ta klima. Pozdrawiam;)
Rander - 15-06-2016, 22:51
Temat postu: Re: Klima z tyłu
Rafał Koza napisał/a:
Witam wszystkich, mam prośbę do osób posiadających klime w swoich Pajero w wersji long, chodzi mi o klime z tyłu czy mógł by ktoś podrzucić zdjęcia jak jest podłączona ta klima. Pozdrawiam;)

Zacznij od definicji pojęć.
Kompresor i skraplacz (oraz filtr) są w komorze silnika, natomiast jeden parownik jest w okolicy przedniej grodzi, a drugi parownik z tyłu samochodu, w okolicy tylnego słupka.
Tenże parownik jest podpięty do przewodów z czynnikiem :?

Jakie zdjęcia potrzebujesz?

zbyszekm2 - 16-06-2016, 08:57
Temat postu: Re: Klima z tyłu
Rander napisał/a:
Rafał Koza napisał/a:

Zacznij od definicji pojęć.
Kompresor i skraplacz (oraz filtr) są w komorze silnika, natomiast jeden parownik jest w okolicy przedniej grodzi, a drugi parownik z tyłu samochodu, w okolicy tylnego słupka.
Tenże parownik jest podpięty do przewodów z czynnikiem :?

Jakie zdjęcia potrzebujesz?

I wentylator dodatkowo do wymuszenia podpięty do instalacji i sterownika między fotelami przednimi.