|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Klima z tyłu |
Autor |
Wiadomość |
Rafał Koza
Nowy Forumowicz koza
Auto: Pajero, Carisma
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 07-06-2016, 21:35 Klima z tyłu
|
|
|
Witam wszystkich, mam prośbę do osób posiadających klime w swoich Pajero w wersji long, chodzi mi o klime z tyłu czy mógł by ktoś podrzucić zdjęcia jak jest podłączona ta klima. Pozdrawiam;) |
|
|
|
 |
Rander
Forumowicz
Auto: Outlander III PHEV
Pomógł: 10 razy Dołączył: 04 Lis 2011 Posty: 372 Skąd: Dębica & Warszawa i nie tylko ;)
|
Wysłany: 15-06-2016, 22:51 Re: Klima z tyłu
|
|
|
Rafał Koza napisał/a: | Witam wszystkich, mam prośbę do osób posiadających klime w swoich Pajero w wersji long, chodzi mi o klime z tyłu czy mógł by ktoś podrzucić zdjęcia jak jest podłączona ta klima. Pozdrawiam;) |
Zacznij od definicji pojęć.
Kompresor i skraplacz (oraz filtr) są w komorze silnika, natomiast jeden parownik jest w okolicy przedniej grodzi, a drugi parownik z tyłu samochodu, w okolicy tylnego słupka.
Tenże parownik jest podpięty do przewodów z czynnikiem
Jakie zdjęcia potrzebujesz? |
_________________ Pozdrawiam.
Adam. |
|
|
|
 |
zbyszekm2
Forumowicz

Auto: Pajero 3,2 DiD Long
Pomógł: 211 razy Dołączył: 26 Sty 2007 Posty: 4635 Skąd: Bytów
|
Wysłany: 16-06-2016, 08:57 Re: Klima z tyłu
|
|
|
Rander napisał/a: | Rafał Koza napisał/a: | Witam wszystkich, mam prośbę do osób posiadających klime w swoich Pajero w wersji long, chodzi mi o klime z tyłu czy mógł by ktoś podrzucić zdjęcia jak jest podłączona ta klima. Pozdrawiam;) |
Zacznij od definicji pojęć.
Kompresor i skraplacz (oraz filtr) są w komorze silnika, natomiast jeden parownik jest w okolicy przedniej grodzi, a drugi parownik z tyłu samochodu, w okolicy tylnego słupka.
Tenże parownik jest podpięty do przewodów z czynnikiem
Jakie zdjęcia potrzebujesz? |
I wentylator dodatkowo do wymuszenia podpięty do instalacji i sterownika między fotelami przednimi. |
_________________ pajero Long, 3,2 DiD, najlepsze:)
 |
|
|
|
 |
|
|