Chcę kupić Galanta! - [EAx 97-04] Galant '00 2.5V6 Avance Wawa
RE_man - 22-06-2016, 17:29 Temat postu: [EAx 97-04] Galant '00 2.5V6 Avance Wawa Witam, wczoraj pojawiło się ogłoszenie z poszukiwanym przez mnie Avance w sedanie. Kolor trochę inny niż szukam, ale wszystkiego mieć nie można, najważniejsze nie jest srebrny.
Avance '00 Wawa
Czekam na opinię, podobno auto znane na forum wg. sprzedającego i godne polecenia.
Pozdrawiam
RE_man
sveno - 25-06-2016, 18:44
prawdopodobnie m6riano maczał w nim palce (niebieskie ledy) widziałem jego twórczość i radzę najpierw sprawdzić jak te ledy są zamontowane, bo wiem, że ten koleś oszczędzał nawet na izolacji, a lutowanie to dla niego czarna magia (i ile to m6riano montował)
ze zdjęć nic nie wynika specjalnego, no może poza dorabianą dokładką zderzaka.
Poproś o dokładniejsze foty: kielichów, nadkoli, wnętrza.
marcino1980 - 28-06-2016, 20:18
kontrolka silnika się pali na odpalonym coś nie tak jest
takumisan - 28-06-2016, 21:13
marcino, nie wiesz może co może być przyczyną?
Jutro oglądam to auto
dmi - 28-06-2016, 23:27
Prawdopodobnie coś z sondą, może mieć na to wpływ instalacja lpg, dobrze się jej przyjrzyj- czy auto na gazie odpala normalnie, czy nie ma spadków mocy, czy przyspiesza równomiernie itp.
czarny.marcin - 29-06-2016, 13:13
marcino1980 napisał/a: | kontrolka silnika się pali na odpalonym coś nie tak jest |
takumisan napisał/a: | marcino, nie wiesz może co może być przyczyną?
Jutro oglądam to auto |
przecież jest napisane w ogłoszeniu :
'''' Dodatkowo od zawsze świeci się kontrolka check engine,według mechaników jest to kwestia sondy lambda.''''
.
takumisan - 29-06-2016, 22:46
Ok, samochód obejrzałem i niestety raczej go nie kupię.
Cały w rysach, wgniotki na masce, mocno nieudolnie polakierowane przednie prawe i tylne drzwi. Korodują już wszystkie drzwi od dołu. Zderzak przedni i tylny już do wymiany, felgi do lakierowania (pełno odprysków).
Wyciek z silnika, nie wiem skąd.
Był uderzony w tył.
Kielichy okej, tylne nadkole zrobione, ale krzywo.
To tyle.
|
|
|