Outlander II Ogólne - Zakup Outka
davvido - 16-07-2016, 10:59 Temat postu: Zakup Outka Witam forumowiczów!
Tak się składa, że od dłuższego czasu poszukuję Outka II GEN po 2010 roku.
Jako, że znalazłem po dłuższym czasie spełniającego moje kryteria chciałbym podpytać Was o opinie.
Wszystko ładnie, pięknie wygląda tylko zastanawia mnie jedna rzecz.
Otóż właściciel wziął nowe auto z salonu PL, pojeździł do maja 2016, założył gaz w 2015 roku, chociaż przebiegi jakie pokonywał to niewielkie. I według sprzedającego zostawił autko w rozliczeniu a wziął młodszego ASX'a w dieslu.
http://otomoto.pl/oferta/...a-ID6yrhZD.html
macia - 16-07-2016, 15:22
Jak dla mnie super, tylko silnik za słaby i manualna skrzynia. Poza tym do normalnego sprawdzenia i jeśli wszystko ok i ci przypasuje, to bierz, bo okazja - co do ceny się nie wypowiadam, to twoja kieszeń. Aha i kolor zajeeee
Komandor - 16-07-2016, 17:10
dziwny ten gaz przy niewielkich przebiegach i po roku od założenia sprzedaz... może była stłuczka po zagazowaniu? cena stosunkowo wysoka, rok starsze O2 chodzą do 50 tys., no i to tylko "ośka" czyli bez 4x4... jak dla mnie średnia okazja...
alojso - 16-07-2016, 17:33
Nigdy nie rozumiałem, jak można kupić SUV/terenowe z napędem 2WD. Cena jakiś kosmos, przebieg też - przy LPG i haku? Śmierdzi na kilometr
davvido - 16-07-2016, 17:38
Chyba jednak się wstrzymam narazie, bo rzeczywiście o ile gdyby sprzedawał bez gazu byłoby trochę zrozumiałe bo skończyła się gwarancja w 2015 no i chce sprzedać autko. A tu nawet instalacja mu się nie zwróciła i już sprzedaje. Mam nadzieję, że w końcu znajdę znajdę jakąś sensowną ofertę. Z racji, że mam narazie czym jeździć to się nie pali i szukam dalej!
|
|
|