Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Zakup Outka
Autor Wiadomość
davvido 
Nowy Forumowicz

Auto: Seat Toledo II
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 16-07-2016, 10:59   Zakup Outka

Witam forumowiczów!
Tak się składa, że od dłuższego czasu poszukuję Outka II GEN po 2010 roku.
Jako, że znalazłem po dłuższym czasie spełniającego moje kryteria chciałbym podpytać Was o opinie.
Wszystko ładnie, pięknie wygląda tylko zastanawia mnie jedna rzecz.
Otóż właściciel wziął nowe auto z salonu PL, pojeździł do maja 2016, założył gaz w 2015 roku, chociaż przebiegi jakie pokonywał to niewielkie. I według sprzedającego zostawił autko w rozliczeniu a wziął młodszego ASX'a w dieslu.

http://otomoto.pl/oferta/...a-ID6yrhZD.html

macia 
Mitsumaniak

Auto: Outlander 2.4 cvt 2010
Wysłany: 16-07-2016, 15:22   

Jak dla mnie super, tylko silnik za słaby i manualna skrzynia. Poza tym do normalnego sprawdzenia i jeśli wszystko ok i ci przypasuje, to bierz, bo okazja - co do ceny się nie wypowiadam, to twoja kieszeń. Aha i kolor zajeeee
ex outlander 2.0 Turbo '06
ex gti colt CA5A '94
ex gti galant E33A DOHC '91
ex galant EA2A '01
ex galant E55A '95
Dlaczego kobiety żyją dłużej? Bo nie mają żon.
Jeśli pożyczyłeś komuś 20zł i ten ktoś się więcej nie pokazał, to prawdopodobnie warto było.

Komandor 
Mitsumaniak

Auto: OII 2.4 cvt, Romet Ogar 125 ;)
Wysłany: 16-07-2016, 17:10   

dziwny ten gaz przy niewielkich przebiegach i po roku od założenia sprzedaz... może była stłuczka po zagazowaniu? cena stosunkowo wysoka, rok starsze O2 chodzą do 50 tys., no i to tylko "ośka" czyli bez 4x4... jak dla mnie średnia okazja...

alojso 
Forumowicz

Auto: Outlander II 2.0 DI-D
Wysłany: 16-07-2016, 17:33   

Nigdy nie rozumiałem, jak można kupić SUV/terenowe z napędem 2WD. Cena jakiś kosmos, przebieg też - przy LPG i haku? Śmierdzi na kilometr :(

davvido 
Nowy Forumowicz

Auto: Seat Toledo II
Wysłany: 16-07-2016, 17:38   

Chyba jednak się wstrzymam narazie, bo rzeczywiście o ile gdyby sprzedawał bez gazu byłoby trochę zrozumiałe bo skończyła się gwarancja w 2015 no i chce sprzedać autko. A tu nawet instalacja mu się nie zwróciła i już sprzedaje. Mam nadzieję, że w końcu znajdę znajdę jakąś sensowną ofertę. Z racji, że mam narazie czym jeździć to się nie pali i szukam dalej!

Odpowiedz do tematu