Pajero Pinin - Most z LSD w Pininie
pavca - 01-08-2016, 14:04 Temat postu: Most z LSD w Pininie Witam
Jak rozpoznać most z LSD i bez w Pininie ? Czy tylko po naklejce, czy różnią się też kształtem. Kiedyś na tym forum był taki temat, ale już się przeterminował i nie ma załączników Czy wszystkie mosty miały takie same przełożenie, czy też te w GDI i MPI się różnią ?
romek atomek - 02-08-2016, 11:50
podnieś auto - przy kręceniu kołem obydwa kola osi będą się kręcić w tym samym kierunku
- jak tak = masz LSD - jak w przeciwnych = nie masz.
fyi
film
pavca - 02-08-2016, 13:39
romek atomek napisał/a: | podnieś auto - przy kręceniu kołem obydwa kola osi będą się kręcić w tym samym kierunku
|
To to akurat wiem, w końcu kiedyś mnie kształcili na mechanika samochodowego, co prawda na nysach, dużych i małych fiatach ale jestem przed zakupem i interesuje mnie czy da się to rozpoznać zaglądając pod samochód czy na kanale ? Teoretycznie powinna być tam naklejka z której można to wyczytać.
romek atomek - 02-08-2016, 16:17
pavca napisał/a: | romek atomek napisał/a: | podnieś auto - przy kręceniu kołem obydwa kola osi będą się kręcić w tym samym kierunku
|
To to akurat wiem, w końcu kiedyś mnie kształcili na mechanika samochodowego, co prawda na nysach, dużych i małych fiatach ale jestem przed zakupem i interesuje mnie czy da się to rozpoznać zaglądając pod samochód czy na kanale ? Teoretycznie powinna być tam naklejka z której można to wyczytać. |
na alleDroogo masz most cały do pinina z LSD i masz tam zdjęcie naklejki - popa3 sobie
jest na Gruszy
ale żeby może nie szukać po tej durnej naklejce to sprawdź po VIN'ie :
http://japancars.ru/index...alog/mitsubishi
|
|
|