To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

[97-04]Galant EAxA/W - [EAxx] Siedzenia w Galancie EA

sveno - 21-12-2012, 12:57

nabassu napisał/a:
Nikogo nie obrazilem,
wg mnie masz skłonności do szydzenia z ludzi i ich pracy, a to dla mnie jest obraźliwe.
nabassu napisał/a:
Prawie-ban byl za handel gwoli scislosci,
wiem, umiem czytać.
nabassu napisał/a:
To jest miejsce do wyrazania swoich opinii,
zgadza się, tylko moja prośba: rób to grzeczniej.
nabassu napisał/a:
juz dochodzi do tego ze jak w temacie UKP napisalem ze umieszczenie go w zegarach wyglada zle, to skasowano mi posta tlumaczac "brak zwiazku z tematem"
gdybyś napisał to w temacie o UKP było by ok, ale ty napisałeś to w temacie o nowych tarczach do HC, nie ja usunąłem Twój wpis. Tu kolejny przykład, szydzisz z ledów jednego z userów (być może nawet moich) w temacie o siedzeniach!!! Na temat Mariana różowych wycieraczek pisałeś w temacie o innym aucie, już wiesz o co chodzi???
nabassu napisał/a:
"albo ci sie podoba moja modyfikacja, albo sie nie odzywaj".
prosze Cie, ile osób komentuje w stylu "mnie się nie podoba" lub "jak dla mnie to wygląda to źle" zawsze powtarzam, że konstruktywna krytyka jest mile widziana, mi też już kilka razy zwrócono uwagę na moje mody, nie wszystkim się podobają i ok, ale zawsze te wypowiedzi trzymają poziom, w przeciwieństwie do Twoich.
nabassu napisał/a:
Zawsze mi się wydawało, ze to forum to elektroniczna wersja rozmowy miedzy ludzmi.
tak tylko zauważ różnicę: w rzeczywistości prowadzisz rozmowę z jedną osobą, kilka postronnych może słuchać, a tu masz forum publiczne i czyta to kilkaset osób. Druga sprawa, że w rozmowie prywatnej możesz szydzić z kogoś, temu komuś się to nie spodoba to dostaniesz w twarz (taki skrajny przykład) więc zapewne w takiej rozmowie hamujesz trochę język, nie może być tak, że tu napiszesz sobie co chcesz i jak chcesz bo czujesz się bezkarny.

jeszcze raz napiszę:
wyraź swoje zdanie kulturalnie, krytykuj, ale nie szydź i nie obrażaj innych.

drexvs - 19-02-2013, 16:47

Panowie co to jest ta ''rurka'' (nie wiem czy w środku niej idą kable) żółta rurka która wychodzi z podłogi i wchodzi do fotela kierowcy i pasażera ? Podgrzewanych siedzeń nie mam i regulacji elektrycznej fotela tez.
milo - 19-02-2013, 16:53

drexvs napisał/a:
Panowie co to jest ta ''rurka'' (nie wiem czy w środku niej idą kable) żółta rurka która wychodzi z podłogi i wchodzi do fotela kierowcy i pasażera ? Podgrzewanych siedzeń nie mam i regulacji elektrycznej fotela tez.

A poduszkę masz ? to jest to :D

nabassu - 20-02-2013, 00:06

si, to je SRS.
(nikogo nie obrazilem?)

drexvs - 20-02-2013, 12:30

No poducha oczywiście ze jest. Dobra dzięki za odpowiedz : )
outlaw4life - 21-02-2013, 19:09

dziwne pytanie ale... Czy podgrzewanie siedzen działa na pośladki i na plecy czy tylko na plecy? bo niestety grzeje tylko w plecy i na jednym i na drugim fotelu :(
Juiceman - 21-02-2013, 20:10

U mnie w starym galu grzały tylko w tyłek w nowym tylko plecy ; / A powinno to i to tak mi się zdaje.
outlaw4life - 21-02-2013, 20:41

no na przyciskach z kolei widac ze takie jakby "fale ciepła" wychodziły od siedziska ale rzeje tylko w plecy tez wlasnie, sprawdzalem kostki pod siedzeniem ale wszystkie podpiete :(
nabassu - 21-02-2013, 22:00

mata jest i tu i tu.
konkretnie na dole tam gdzie sa podwojne gabki pod tylek, a na plecach tak z 40cm.
czasem sie podobno kabel przeciera na laczeniu i jedna polowa maty traci prad.
moze byc bezpiecznik jesli nic nie grzeje, ale moze niestety puscic drut oporowy, wtedy tez jedna czesc moze nie dzialac.
nie mam pojecia jak sie to naprawia.

Krzyzak - 21-02-2013, 22:02

pupa i plecy
niestety przepalił się kabelek w siedzisku - u siebie już 2x lutowałem...

nabassu - 21-02-2013, 23:07

W macie czy tam gdzie siedzenie przechodzi w oparcie?
deejay - 21-02-2013, 23:40

Tutaj mała ściąga jesli chodzi o grzanie foteli przednich , jesli ktos potrzebuje :wink:

http://forum.mitsumaniaki...=asc&start=1050

Juiceman - 22-02-2013, 05:09

deejay napisał/a:
Tutaj mała ściąga jesli chodzi o grzanie foteli przednich , jesli ktos potrzebuje :wink:

http://forum.mitsumaniaki...=asc&start=1050

No to widzę że do SPA będę musiał podjechać:P

Krzyzak - 22-02-2013, 12:47

nabassu napisał/a:
W macie czy tam gdzie siedzenie przechodzi w oparcie?
u mnie 2x w macie siedzenia - dokładnie w miejscu drutów poprzecznych
jak już raz się drut przepali, to potem często sztukowany fragment trzeba lutować

outlaw4life - 22-02-2013, 20:17

a nie dałoby rady zakupic gdzies takiego drucika i go podmienic skoro śa jakies tam problemy potem z lutowaniem? :( I jesli już mowa o fotelach.. Słyszalem ze mozna ponoć wymieniac niektore elementy obszycia np u jakiegos tapicera a nie obszywac caly fotel? czy ktos sie orietuje jaka np mniej wiecej cena by byla za obszycie samych boczków?

Pozdro chlopaki :)