Zloty i Spoty - ZLOT 2010 - Pytania i odpowiedzi
jaca71 - 15-01-2010, 15:27
koszmarek napisał/a: | Hubert ma bordowego gala to raz, Pablo1o ma czerwonego eclipsa to już dwa |
Mój podobno jest czerwony to trzy
Jassmina - 15-01-2010, 15:53
Cztery z moim
koszmarek - 15-01-2010, 15:57
Ok, bliżej wakacji będziemy z jacobsem urabiać właściciela wieży o udostępnienie parkingu:)
xjacobs - 15-01-2010, 22:20
Do osób zainteresowanych dłuższym pobytem na Mazurach:
Jestem w stanie załatwić sterników jachtowych z odpowiednimi umiejętnościami i papierami do tego celu
mlun - 30-01-2010, 14:08
A powiedzcie mi jak wygląda sprawa jak ktoś chce przyjechać ale bez noclegu? Kumpel ma działeczkę niedaleko Giżycka także z chęcią bym też na zlot wpadł w końcu. Jakieś opłaty organizacyjne trzeba ponosić bo nic się nie doczytałem? A no i czy na listę w tym przypadku muszę się wpisać?
ApAcHoS - 30-01-2010, 14:13
Konkretne pytanie:
Możliwe że ja będę miał załatwiony domek w tamtych okolicach za free więc w tym wypadku byłbym na całym zlocie bez zapłaconego spania.....Poza tym mamy też firmę w Orzyszu który daleko nie jest.
Czy wtedy poza ew. jedzeniem mam ponieść jakieś opłaty z góry lub na miejscu....? (organizacyjne i td...)
Jassmina - 30-01-2010, 14:14
Wstęp na imprezę jest gratis
Natomiast jeśli chcielibyście się integrować przy dobrym grillu w piątek to zachęcam do jego zakupienia
ApAcHoS - 30-01-2010, 14:16
CichyTom napisał/a: | A... może byśmy wspólnie zrobili coś spektakularnego?
Gdybyśmy znaleźli jakąś niemałą polankę i ustawili na niej wszystkie nasze auta tworząc logo Mitsubishi, po czym wystrzelili ochotnika w górę, żeby w trakcie lotu zrobił parę ładnych fotek? |
Na wielu zlotach jakich byłem był wspólny "objazd miasta".
Jechało się kolorami..
np. same białe, potem same żółte, same czerwone, same czarne...Efekt i miny ludzi nie do zapomnienia
[ Dodano: 30-01-2010, 14:17 ]
Jassmina napisał/a: | Wstęp na imprezę jest gratis
Natomiast jeśli chcielibyście się integrować przy dobrym grillu w piątek to zachęcam do jego zakupienia |
Ok. Wszystko kapuję. I z tego co pamiętam można za to zapłacić na samym miejscu jak i mozna za samo wyżywienie zapłacić z góry...
koszmarek - 30-01-2010, 14:41
ApAcHoS napisał/a: |
Na wielu zlotach jakich byłem był wspólny "objazd miasta". |
niestety, ale nie przewidujemy oficjalnego przejazdu.
ApAcHoS napisał/a: | można za to zapłacić na samym miejscu |
tak, ale po wyższych cenach
mlun - 30-01-2010, 14:47
A no to fajnie,muszę sie jeszcze z kumplem dogadać co do noclegu i mam nadzieję,że wkońcu poznam was a nie ciągle przez neta:P
ApAcHoS my prawdopodobnie też z Orzysza będziemy startować:P
Fragu - 10-02-2010, 10:05
Chcielibyśmy wpaść na jedną noc, pod namiot. Czy muszę coś rezerwować, czy wystarczy przybyć na "dziko" Na miejscu będziemy pewnie w sobotę - tą jedną nockę wypada gdzieś przekimać, chociaż ze 2h
ps. dawno temu byłem w Wilkasach na koloniach Wspomnienia super - jeden minus, że było zimno.
koszmarek - 10-02-2010, 14:32
z rozmów z prezesem na samym początku, co chyba też po drodze pisałam, namioty będą tylko przy pełnym obłożeniu ośrodka. A no i nie ma bazy sanitarnej dla namiotów
Ew się do kogoś dokoptujcie do domku
Fragu - 10-02-2010, 14:36
koszmarek napisał/a: | Ew się do kogoś dokoptujcie do domku |
Jeśli ktoś zechce A jak nie to w samochodzie pokimamy, chociaż w colcie to ja się nie wyciągne
koszmarek - 10-02-2010, 14:38
spróbujcie popytać w temacie http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=47106
jak się nie uda to daj mi znać na PW, będziemy myśleć.
xjacobs - 10-02-2010, 14:40
Fragu napisał/a: | koszmarek napisał/a: | Ew się do kogoś dokoptujcie do domku |
Jeśli ktoś zechce A jak nie to w samochodzie pokimamy, chociaż w colcie to ja się nie wyciągne | widze, ze masz space stara, a w nim da sie wyciągnąć - uwierz, przetestowane
|
|
|