ZLOT 2010 - Pytania i odpowiedzi |
Jedzenie- jaka forma? |
bony wydawane przez organizatora |
|
56% |
[ 25 ] |
sami się żywimy |
|
43% |
[ 19 ] |
|
Głosowań: 44 |
Wszystkich Głosów: 44 |
|
|
|
Autor |
Wiadomość |
koszmarek
pure energy :-) ciotka koszmarek

Auto: Focus MK1
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 08-11-2009, 17:59 ZLOT 2010 - Pytania i odpowiedzi
|
|
|
Ponieważ zrobił się troszkę bałagan w temacie o wyborze ośrodka, pozwoliłam sobie wydzielić temat na Wasze pytania odnośnie, jak na razie, ośrodka.
Postaramy się z xjacobsem odpisywać na bieżąco, a jeśli czegoś nie wiemy, spróbujemy się dowiedzieć w jak najszybszym czasie
W razie czego namiary do mnie i do xjacobsa:
Koszmarek:
664 918 262 /gg 5948989
xjacobs:
602 735 499/gg 7154236
Także, słuchamy |
_________________ Jestem absolutnie bardzo rozgadanym i wszędobylskim stworzeniem |
Ostatnio zmieniony przez Hubeeert 13-11-2009, 08:35, w całości zmieniany 7 razy |
|
|
|
 |
JCH
Mitsumaniak Forumowa Opozycja

Auto: OBK 2.0
|
Wysłany: 08-11-2009, 20:35
|
|
|
1. Czy ten ośrodek ma w swojej ofercie łódki do czarterów (widzę na stronie, że mają cennik na godz i na dzień) ale chodzi mi o czarter na tydzień np. po spocie? Chodzi mi o któreś Tango - czy można będzie wyczarterować od nich, czy ewentualnie szukać gdzie indziej? |
_________________ "Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów"
MSS 1.9 DI-D --> OBK 2.0 i DL-650
 |
|
|
|
 |
Morfi
Mitsumaniak Street Hunter

Auto: Opel OPC i FORD KA
|
Wysłany: 08-11-2009, 21:30
|
|
|
2. Czy jest lodówka w domkach typu Brda |
_________________ Moje OPC http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=96694
Lepiej jest nie odzywać się wcale i wydać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.
-----------------------------------------------
Mark Twain |
|
|
|
 |
Krzyzak
moderator mitsumaniak uczestnik I Zlotu MM

Auto: E32, CR29, 5F, DCJ, 7N, Y2
Dołączył: 28 Kwi 2005 Posty: 24295 Skąd: był Malbork, teraz Gdańsk
|
Wysłany: 09-11-2009, 08:18
|
|
|
bylem 2 miechy temu w Wilkasach w osrodku AZS - bardzo fajny osrodek, jest boisko, przystan jachtowa (zajalem 3 miejsce na Omegach - na 20 zalog ), domki drewniane w lesie; baaardzo maly parking!
ogolnie ciekawe miejsce |
|
|
|
 |
Kamilofone
Mitsumaniak
Auto: Carisma GDI
|
Wysłany: 09-11-2009, 08:37
|
|
|
3. Ciekawi mnie czy ośrodek albo sam parking jest na noc zamykany oraz jak się ma sprawa z pilnowaniem aut pozostawionych na parkingu podczas naszego zlotu - czy jest ochrona ? |
|
|
|
 |
josie
Mitsumaniak majsterklepka

Auto: Omega B 2.0
|
Wysłany: 09-11-2009, 12:19
|
|
|
JCH napisał/a: | 1. Czy ten ośrodek ma w swojej ofercie łódki do czarterów |
Z doświadczenia powiem Ci, że czarteru musiałbyś szukać wcześniej, chociaż na koniec sierpnia/początek września może uda się coś załatwić z dnia na dzień.
Polecam stronę http://www.mjacht.pl/
i portal http://www.mazury.info.pl/ - dział czartery
W Wilkasach stacjonuje dużo firm czarterowych, do Giżycka 6km i tam jeszcze więcej także coś na pewno znajdziesz:) |
|
|
|
 |
xjacobs
mod MSS
Auto: MSS 1.6 2004 / 406 coupe 2.0
|
Wysłany: 09-11-2009, 12:31
|
|
|
Kamilofone napisał/a: | 3. Ciekawi mnie czy ośrodek albo sam parking jest na noc zamykany oraz jak się ma sprawa z pilnowaniem aut pozostawionych na parkingu podczas naszego zlotu - czy jest ochrona ? |
Ośrodek jest duży, więc z całkowitą ochroną może być problem, ale na czas naszego pobytu ośrodek byłby całkowicie zamknięty. Na jednym ze zdjęć widać budkę strażniczą przy wjeździe |
|
 |
koszmarek

|
Wysłany: 12-11-2009, 16:58
|
|
|
No to mamy wstępne konkrety:
-jest możliwość parkowania pod domkami, logistycznie pan prezes to rozplanuje na zlocie wraz z nami.
- jest pole namiotowe, a raczej możliwość rozstawiania namiotów. Cena jutro. Natomiast będzie trzeba korzystać z łazienek w domkach, ponieważ publicznych(dla pola namiotowego) nie mają. Czy to kłopot?
- lodówki są w każdym z domków, jednak nie ma jej pokój hotelowy.
- Pytanie teraz: czy bierzemy pakiet wyżywienia, tzw bony(rozdawane przez organizatora- przeze mnie) czy każdy sobie. Muszę wiedzieć do rozmowy z prezesem. Czy może ktoś pomóc mi zrobić ankietę(nie potrafię jej wkleić na górę)
BTW. Nasz ośrodek jest w serialu przystań: http://4lol.pl/przystan-odc-8/ około 10-11 minuty widać miejsca między domkami (wynalazł xjacobs ) |
_________________ Jestem absolutnie bardzo rozgadanym i wszędobylskim stworzeniem |
|
|
|
 |
Adaho_krak
moderator

Auto: Megane GTline
|
Wysłany: 12-11-2009, 17:21
|
|
|
koszmarek, zróbcie ankiete, z dwoma opcjami 1. własne 2. wykupione, w obecnej formie ankieta jest bez sensu i głosy sie podzielą. |
_________________ Nigdy nie mów, że czegoś się nie da zrobić. Ponieważ zawsze znajdzie się taki ktoś, co nie będzie wiedział, że tego się nie da zrobić, I TO ZROBI !!!
Renault Megane Gtline
Piszę poprawnie po polsku. - Przynajmniej się staram
Adam 00302/KMM |
|
|
|
 |
BUBU
Mitsumaniak Partyzant

Auto: Endeavor
|
Wysłany: 12-11-2009, 17:54
|
|
|
JCH napisał/a: | 1. Czy ten ośrodek ma w swojej ofercie łódki do czarterów (widzę na stronie, że mają cennik na godz i na dzień) ale chodzi mi o czarter na tydzień np. po spocie? Chodzi mi o któreś Tango - czy można będzie wyczarterować od nich, czy ewentualnie szukać gdzie indziej? |
Krzyżak napisał/a: |
bylem 2 miechy temu w Wilkasach w osrodku AZS - bardzo fajny osrodek, jest boisko, przystan jachtowa (zajalem 3 miejsce na Omegach - na 20 zalog ), domki drewniane w lesie; baaardzo maly parking!
ogolnie ciekawe miejsce |
Z tego co pamiętam to ośrodek AZS dysponował jeszcze parę lat temu Sasankami 620
Pozdrav |
|
|
|
 |
xjacobs
mod MSS
Auto: MSS 1.6 2004 / 406 coupe 2.0
|
Wysłany: 12-11-2009, 19:12
|
|
|
Nie ma potrzeby korzystania z czarteru AZSu, skoro można to zrobić w Wiosce Turystycznej |
|
 |
Blondi
Mitsumaniak admin Morfiego ;P

Auto: srebrna strzała :)
|
Wysłany: 12-11-2009, 19:32
|
|
|
ja mam pytanie do ankiety
koszmarek Co masz na myśli przez pakiet śniadanie/obiadokolacja tzn. co proponują i za ile.
Ja rozumiem, że nie ma jeszcze konkretów ale nie można wybierać wyżywienie własne czy ich skoro nie wiemy tak naprawdę co to ma być! Zagłosujemy, że bierzemy np ich a tu policzą 50zł za cienką zupkę i bułkę z pasztetem
Powiedzmy, że byłabym skłonna do wzięcia u nich wyzywienia ale tak w ciemno to trudno powiedzieć. |
|
|
|
 |
koszmarek

|
Wysłany: 12-11-2009, 22:04
|
|
|
sądzę, że chodzi o obiad z dwóch dań i deser, kolacja=zapytam. Myślę, że to w dużej mierze jest uzależnione od kwoty.
Adaho_krak, zrobione |
|
|
|
 |
JCH
Mitsumaniak Forumowa Opozycja

Auto: OBK 2.0
|
Wysłany: 12-11-2009, 23:01
|
|
|
xjacobs napisał/a: | Nie ma potrzeby korzystania z czarteru AZSu, skoro można to zrobić w Wiosce Turystycznej | A można? Na dłużej niż 1 dzień
Hm...? No właśnie - odpowiedź na moje pytanie jakby nie padła Czekam cierpliwie |
_________________ "Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów"
MSS 1.9 DI-D --> OBK 2.0 i DL-650
 |
|
|
|
 |
DJwiewiórka
Mitsumaniak lubię duże orzeszki

Auto: colt CJ 1.6; clou
|
Wysłany: 12-11-2009, 23:13
|
|
|
No cóż - muszę zareagować a tak bardzo nie chciałam
JCH napisał/a: | No właśnie - odpowiedź na moje pytanie jakby nie padła Czekam cierpliwie |
Bo i nie musi paść w tej chwili - na 10 miesięcy przed zlotem
Proszę wszystkich Milusińskich, żeby nie zmuszali organizatorów do nerwowego skakania po temacie, jakim jest ZLOT 2010
Najpierw muszą być ustalone i załatwione sprawy najważniejsze
Nie da się w tej chwili udzielić odpowiedzi na wszystkie Wasze pytania.
Pozwólcie organizatorom popracować nad zlotem w sposób uporządkowany.
Ja wiem, jaki tytuł na ten wątek , tak więc wszystkie odpowiedzi padną - nie w jednej chwili jednak
Dziękuję za uwagę |
_________________ człowiek jest odpowiedzialny nie tylko za uczucia, które ma dla innych,
ale i za te, które w innych budzi |
|
|
|
 |
|