[02-06]Lancer CS0 - [CSx Ogólne] Zegarek z termometrem do Lancera
freddros - 28-05-2015, 11:33
tez chce takie cacko finalnie
cugi253 - 22-07-2015, 10:52
Z moim zegarkiem jest taki problem ze raz działa raz nie. Wogóel sie nie włącza, Czy kolega producent moze wie co to moze byc? Wymieniłem kondensator 220uF 16 V ale nic nie dalo tak samo sie włacza kiedy chce. Wszytskie połączenia poprawiłem, zimne luty itd. Najpierw był problem ze zegarek sie resetował po kazdym po wiekszości wyłączeń silnika. A teraz juz nic.
nyah - 22-07-2015, 22:31
Dobre ostrzeżenie dla potencjalnych kupujących.
Reklamuj! Miało to cacko być niezawodne. Tj. z dożywotnią gwarancją.
Daj znać jak skończyła się historia...
krzychu - 23-07-2015, 08:17
nyah - bez przesady to nie jest jakiś producent. To zrobił forumowicz z własnej inicjatywy. Więc weź to pod uwagę przy osądach.
cugi253 - jak się próbowałeś skontaktować? Masz jakiś kontakt? Jeśli nie to pomogę.
mjsystem - 23-07-2015, 09:35
I tak jest z handlowaniem na forum. Brawo!
aduko - 23-07-2015, 11:16
mjsystem napisał/a: | I tak jest z handlowaniem na forum. Brawo! |
Strasznie szybko wyciągasz pochopne wnioski Kolega wczoraj napisał, że ma problem z zegarkiem, który próbował naprawić i zapytał się na forum forowicza czy może mu pomóc. Nie napisał, że próbował się do niego dodzwonić czy jakoś inaczej skontaktować. Więc nie wiem gdzie tu problem z handlowaniem
Podobny przypadek twoich szybkich i pochodnych wniosków, był po moim poście, gdzie pisałem o nowych tarczach, gdzie ty skrytykowałeś (łagodnie ) ten zakup, sugerując, że wcześniej już też je nabywałem
Aaaale wracając do tematu, chyba tych zegarków cefaloid nie robi? Sam bym się skusił na zakup Ktoś coś wie?
P.S. Nie można włączyć tagów spoiler na forum?
krzychu - 23-07-2015, 11:19
aduko - z tego co wiem sam je zaprojektował i lutował. Cierpliwości ludzie mają też inne zajęcia niż śledzenie forum.
aduko - 23-07-2015, 12:13
Tak tak, wiem, że sam robił i gdzieś na którejś stronie pisał, że wstrzymuje się na razie z robotą.
mjsystem - 23-07-2015, 14:04
aduko napisał/a: | Strasznie szybko wyciągasz pochopne wnioski | Trzymam się zasad forum. Polecam ich przeczytanie.
aduko napisał/a: | Podobny przypadek twoich szybkich i pochodnych wniosków, był po moim poście, gdzie pisałem o nowych tarczach, gdzie ty skrytykowałeś (łagodnie ) ten zakup, sugerując, że wcześniej już też je nabywałem | Tak. Przypadek.
aduko napisał/a: | Aaaale wracając do tematu, chyba tych zegarków cefaloid nie robi? Sam bym się skusił na zakup Ktoś coś wie? | Jak kolega cefaloid zacznie coś sprzedawać na forum poza wyznaczonym działem sprzedam / kupię, na pewno się tu więcej nie pokaże.
aduko napisał/a: | P.S. Nie można włączyć tagów spoiler na forum? | W jakim celu?
aduko - 23-07-2015, 15:14
mjsystem napisał/a: | aduko napisał/a: |
P.S. Nie można włączyć tagów spoiler na forum? |
W jakim celu? |
Żeby ukrywać tekst w poście, który nie dotyczy tematu, tak jak powyżej u mnie
mjsystem - 23-07-2015, 15:49
Cytat: |
mjsystem napisał/a:
aduko napisał/a:
P.S. Nie można włączyć tagów spoiler na forum?
W jakim celu?
Żeby ukrywać tekst w poście, który nie dotyczy tematu, tak jak powyżej u mnie |
Chodzi Ci o to? klik
bennson - 07-02-2018, 10:34
Troszkę wiekowy temat, ale czy ktoś coś wie dalej w temacie jak to wygląda - kupno.... pisałem priv ale na razie cisza
PeH - 07-02-2018, 16:28
Ja mam na zbyciu - w razie czego -> PW
forttravel - 04-01-2019, 10:48
Dzień dobry. Czy można ponownie odświeżyć temat, chętnie nabędę omawiany termometro-zegarek.
PeH - 04-01-2019, 11:14
ja nadal mam na sprzedaż
|
|
|