To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Zloty i Spoty - ZLOT 2010 - Pytania i odpowiedzi

Fragu - 10-02-2010, 14:44

xjacobs napisał/a:
widze, ze masz space stara, a w nim da sie wyciągnąć - uwierz, przetestowane :D

Ale przyjadę cejotką :D Zostaje jeszcze przekimać się w innym miejscu, pod namiotem...ew nie spać wcale :wink: Jakoś damy radę, w końcu plan na ten rok to i Niemcy i Wilkasy :D

koszmarek - 10-02-2010, 14:45

my też tak Fragu planujemy, zobaczymy czy uda sie do niemiec zawitać :D
sebo199 - 14-02-2010, 21:43

Witam. Pytanie za 100 pkt. Na wstępie opiszę o co mi chodzi. Moja żona pochodzi z Olsztyna, co równa się z tym że mam tam teściów. Czy jest taka możliwość: nocujemy u rodziców (teściów) a rano do wieczora wlatujemy na zlot? Czy nie skomplikuje to organizacyjnie zlotu? Są nas 3 duszyczki w tym jedna będzie "już" trzyletnia. Domyślam się że jakieś jadło można na miejscu dokupić. Nie mam 100% pewności że przyjedziemy.
koszmarek - 14-02-2010, 21:51

Nie ma problemu z naszej strony, jeśli będziecie chcieli tak spory kawałek przyjeżdżać :)
Jeśli już będzie pewność przyjazdu to wpisz Waszą trójkę na listę osób z zaznaczeniem "bez noclegu"

sebo199 - 14-02-2010, 22:11

Fajnie i dzięki. Pogadam jeszcze ze swoją drugą połówką jak ją odbiorę ze szpitala, odnośnie noclegu. Tak sobie myślę że warto by zostać na jedną noc i się trochę "zintegrować".
ApAcHoS - 20-02-2010, 21:18

mlun napisał/a:
ApAcHoS my prawdopodobnie też z Orzysza będziemy startować:P

Znaczy tam będziecie nocować ?? 8)

RoBSoN_97 - 23-02-2010, 22:31

Z racji tego, że wcześniej nie byłem na zlocie Mitsumaniaków, a mam chęci się w tym roku wybrać, rodzi się kilka pytań:
- zlot nie jest sam w sobie płatny, płaci się tylko za nocleg i jedzenie?
- jest możliwość przyjazdu na jeden dzień, np. 28 sierpnia?
- by móc przyjechać na zlot, trzeba się wpisać na listę chętnych + dołączyć do grupy?
Czytając wypowiedzi forumowiczów o poprzednim zlocie w 2009 roku, to wszyscy wypowiadali się bardzo pozytywnie i zachęcająco :biggrin:
Jak taki zlot by wyglądał oraz jakich atrakcji można się spodziewać.

koszmarek - 23-02-2010, 23:02

RoBSoN_97 napisał/a:
zlot nie jest sam w sobie płatny, płaci się tylko za nocleg i jedzenie?

tak, zlot jest darmowy. Płacimy za jedzenie, nocleg, i ewentualne większe imprezy jak paintball czy gokarty (dla chętnych)

RoBSoN_97 napisał/a:
jest możliwość przyjazdu na jeden dzień, np. 28 sierpnia?

Jest taka możliwość natomiast z doświadczenia wiem, że się to nie opłaca gdyż:
-w piątek jest ogólna integracja
- w sobotę wszelkie konkursy zaczynają się już około 11- 12rano, a kończą się głęboko w nocy przy ognisku ;)

RoBSoN_97 napisał/a:
by móc przyjechać na zlot, trzeba się wpisać na listę chętnych + dołączyć do grupy?

Wpisanie się na listę i do grupy zlotowej jest w pewnym stopniu ważne dla organizatorów. Dzięki wpisaniu się wiem, że należy przygotować dla Ciebie zestaw startowy, identyfikator.
Dołączenie do grupy powoduje to, iż dostajesz tzw masówki:bieżące informacje o zlocie drogą mailową.
Wpisanie się nie jest obowiązkiem, ale trzeba się liczyć z pominięciem przy np starterach.

O atrakcjach porozmawiamy w konkretnym temacie, o którym założeniu zlotowicze dowiedzą się również drogą mailową :)

Pozdrawiam :)

koza - 26-03-2010, 00:15

Spoks jestem z Giża mam najbliżej jak macie pytania dawajcie.
Będę z żoną i bomblem 2 letnim.

xjacobs - 26-03-2010, 13:09

koza napisał/a:
Spoks jestem z Giża mam najbliżej jak macie pytania dawajcie.
Będę z żoną i bomblem 2 letnim.
Też jestem z Giżycka, pozwolisz że się zaopiekuję nimi :D :D :D :D :D :D
Jassmina - 26-03-2010, 13:12

Co dwie głowy to nie jedna! :)
Z pewnością skorzystamy z pomocy i jednego i drugiego kolegi :)

Dzięki koza :)

xjacobs - 26-03-2010, 13:21

Jassmina napisał/a:
Co dwie głowy to nie jedna! :)
Z pewnością skorzystamy z pomocy i jednego i drugiego kolegi :)

Dzięki koza :)
Oj żartuje przecież.. nie bez kozery dałem tyle " : D " ;)
koza - 26-03-2010, 21:21

Oki ja nie mam z tym problemu!
Wszyc - 26-03-2010, 22:58

Takie pytanie czy jakiś pomysł padł na to jak kumpli odnaleźć w tłumie tylu miśków np. każdy przyjeżdża z ksywką za przednią szybą czy może jakaś integracja przewidziana czy jak to ?? :D
xjacobs - 26-03-2010, 23:23

Musisz się nauczyc na pamięć kto ma jaki samochód :D :D Tak poważnie to będzie moj 1. zlot, ciezko mi powiedziec :)