Zloty i Spoty - ZLOT 2010 - Pytania i odpowiedzi
Fragu - 10-02-2010, 14:44
xjacobs napisał/a: | widze, ze masz space stara, a w nim da sie wyciągnąć - uwierz, przetestowane |
Ale przyjadę cejotką Zostaje jeszcze przekimać się w innym miejscu, pod namiotem...ew nie spać wcale Jakoś damy radę, w końcu plan na ten rok to i Niemcy i Wilkasy
koszmarek - 10-02-2010, 14:45
my też tak Fragu planujemy, zobaczymy czy uda sie do niemiec zawitać
sebo199 - 14-02-2010, 21:43
Witam. Pytanie za 100 pkt. Na wstępie opiszę o co mi chodzi. Moja żona pochodzi z Olsztyna, co równa się z tym że mam tam teściów. Czy jest taka możliwość: nocujemy u rodziców (teściów) a rano do wieczora wlatujemy na zlot? Czy nie skomplikuje to organizacyjnie zlotu? Są nas 3 duszyczki w tym jedna będzie "już" trzyletnia. Domyślam się że jakieś jadło można na miejscu dokupić. Nie mam 100% pewności że przyjedziemy.
koszmarek - 14-02-2010, 21:51
Nie ma problemu z naszej strony, jeśli będziecie chcieli tak spory kawałek przyjeżdżać
Jeśli już będzie pewność przyjazdu to wpisz Waszą trójkę na listę osób z zaznaczeniem "bez noclegu"
sebo199 - 14-02-2010, 22:11
Fajnie i dzięki. Pogadam jeszcze ze swoją drugą połówką jak ją odbiorę ze szpitala, odnośnie noclegu. Tak sobie myślę że warto by zostać na jedną noc i się trochę "zintegrować".
ApAcHoS - 20-02-2010, 21:18
mlun napisał/a: | ApAcHoS my prawdopodobnie też z Orzysza będziemy startować:P |
Znaczy tam będziecie nocować ??
RoBSoN_97 - 23-02-2010, 22:31
Z racji tego, że wcześniej nie byłem na zlocie Mitsumaniaków, a mam chęci się w tym roku wybrać, rodzi się kilka pytań:
- zlot nie jest sam w sobie płatny, płaci się tylko za nocleg i jedzenie?
- jest możliwość przyjazdu na jeden dzień, np. 28 sierpnia?
- by móc przyjechać na zlot, trzeba się wpisać na listę chętnych + dołączyć do grupy?
Czytając wypowiedzi forumowiczów o poprzednim zlocie w 2009 roku, to wszyscy wypowiadali się bardzo pozytywnie i zachęcająco
Jak taki zlot by wyglądał oraz jakich atrakcji można się spodziewać.
koszmarek - 23-02-2010, 23:02
RoBSoN_97 napisał/a: | zlot nie jest sam w sobie płatny, płaci się tylko za nocleg i jedzenie? |
tak, zlot jest darmowy. Płacimy za jedzenie, nocleg, i ewentualne większe imprezy jak paintball czy gokarty (dla chętnych)
RoBSoN_97 napisał/a: | jest możliwość przyjazdu na jeden dzień, np. 28 sierpnia? |
Jest taka możliwość natomiast z doświadczenia wiem, że się to nie opłaca gdyż:
-w piątek jest ogólna integracja
- w sobotę wszelkie konkursy zaczynają się już około 11- 12rano, a kończą się głęboko w nocy przy ognisku
RoBSoN_97 napisał/a: | by móc przyjechać na zlot, trzeba się wpisać na listę chętnych + dołączyć do grupy? |
Wpisanie się na listę i do grupy zlotowej jest w pewnym stopniu ważne dla organizatorów. Dzięki wpisaniu się wiem, że należy przygotować dla Ciebie zestaw startowy, identyfikator.
Dołączenie do grupy powoduje to, iż dostajesz tzw masówki:bieżące informacje o zlocie drogą mailową.
Wpisanie się nie jest obowiązkiem, ale trzeba się liczyć z pominięciem przy np starterach.
O atrakcjach porozmawiamy w konkretnym temacie, o którym założeniu zlotowicze dowiedzą się również drogą mailową
Pozdrawiam
koza - 26-03-2010, 00:15
Spoks jestem z Giża mam najbliżej jak macie pytania dawajcie.
Będę z żoną i bomblem 2 letnim.
xjacobs - 26-03-2010, 13:09
koza napisał/a: | Spoks jestem z Giża mam najbliżej jak macie pytania dawajcie.
Będę z żoną i bomblem 2 letnim. | Też jestem z Giżycka, pozwolisz że się zaopiekuję nimi
Jassmina - 26-03-2010, 13:12
Co dwie głowy to nie jedna!
Z pewnością skorzystamy z pomocy i jednego i drugiego kolegi
Dzięki koza
xjacobs - 26-03-2010, 13:21
Jassmina napisał/a: | Co dwie głowy to nie jedna!
Z pewnością skorzystamy z pomocy i jednego i drugiego kolegi
Dzięki koza | Oj żartuje przecież.. nie bez kozery dałem tyle " : D "
koza - 26-03-2010, 21:21
Oki ja nie mam z tym problemu!
Wszyc - 26-03-2010, 22:58
Takie pytanie czy jakiś pomysł padł na to jak kumpli odnaleźć w tłumie tylu miśków np. każdy przyjeżdża z ksywką za przednią szybą czy może jakaś integracja przewidziana czy jak to ??
xjacobs - 26-03-2010, 23:23
Musisz się nauczyc na pamięć kto ma jaki samochód Tak poważnie to będzie moj 1. zlot, ciezko mi powiedziec
|
|
|