To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Galant VR4/Dynamic E39A 88-92 - [E39A 2.0 4WD]Problem z GTi (nie jezdzi)

Wszyc - 07-12-2013, 00:58

rosomak1983 napisał/a:
These are the perfect choice for engines up to 750 hp.

Wejdź sobie na strone eagle tam nawet mają napisane że 900 ;) to nie zmienia faktu że sypią się przy dużo mniejszych mocach. ;)

Potem ktoś wchodzi na te wszystkie fora czyta że na płocie napisane lizak i potem w wielkie zdziwko jeszcze troche pożyje i pewnie doczekam wpisów na dsmforum że ktoś 2tyś KM wyciągnął z seryjnego 6 bolta

Ross wybacz nie zmienie zdania kończe temat możesz mi zarzucać żę nie rzuciłem dowodami czy coś ale mi sie już po prostu nie chce po dyskusjach z Tobą bo na internecie to znajdziesz nawet dowody na istnienie UFO więc ta dyskusja do niczego nie zmierza...

rosomak1983 - 07-12-2013, 12:49

No to jak nie chcesz dyskutowac to po co to robisz ? Nie masz ochoty to sie nie udzielaj w temacie bo siejesz farmazony. Piszesz jedynie co tobie sie WYDAJE, nigdy nie złozyles silnika nawet 200kM, wiec co ty wiesz o zabijaniu. :lol: Wierze danym ze stanów bo tam oni to o prostu robia a nie gadaja.

Wszyc napisał/a:
ale mi sie już po prostu nie chce po dyskusjach

Tak no to nie pisz i po sprawie. A przypomne Ci jak to podwazałes zarzucałes mi ze fantazuje ze nie uturbie eclipsa, sam obiecujac ze bedziesz miał u siebie 500kM i ,, ze blok idzie w kibel bo tej mocy nie wytrzyma :lol:

Hubeeert - 07-12-2013, 19:35

rosomak1983 napisał/a:
Nie masz ochoty to sie nie udzielaj w temacie bo siejesz farmazony. Piszesz jedynie co tobie sie WYDAJE, nigdy nie złozyles silnika nawet 200kM, wiec co ty wiesz o zabijaniu. Wierze danym ze stanów bo tam oni to o prostu robia a nie gadaja.

Przypomnę Ci, że Ty również opierasz się wyłącznie na tym co przeczytałeś.
Piotr, spokojniej bo jesteś na mocno obserwowanym przez wszystkich trybie... I wiesz co to oznacza.