Nasze Miśki - Black DEVIL...
Owczar - 16-08-2011, 10:40
Ale w EA też jest miękka Tyle, że w BMW lepiej to zrobione
Hugo - 16-08-2011, 11:26
Owczar napisał/a: | Tam deska jest z miękkiego materiału | W EA też.
Psikus - 16-08-2011, 17:12
Owczar, szkoda tej Twojej roboty-to i tak gnije od środka, zalepisz te dziury a po zimie będziesz miał obok A nawet gdybyś to zabezpieczył to i tak by wylazło, bo zaczątek korozji pomiędzy blachami nadkoli to na pewno nie jest rok czy 2 lata wstecz. To że jej nie widać, nie znaczy że jej nie ma.
Hugo, galant w tym konkursie na gnijacy samochód na pewno miał by suzuki liane- widziałem ostatnio kawałek progu w takiej kilkuletniej lianie (wycięty przez blacharza,wymieniany z powodu jakiejś tam kolizji ) i już było dosyć dużo rudej
Owczar, przy swapie hamulców zmieniałeś coś oprócz zacisków tarcz zwrotnic? jak hamulce teraz?
Owczar - 16-08-2011, 18:29
Nic. Rozdzielacz siły hamowania został. Hamulców jeszcze nie przetestowałem, bo docieram i zobaczę czy będzie coś z tych tarcz. Ale wydaje mi się, że bez rewelacji raczej będzie
Psikus - 16-08-2011, 20:56
Owczar napisał/a: | czy będzie coś z tych tarcz | ale chodzi w ogóle o wieksze tarcze czy akurat te które Ty założyłes do swojego gala? A czy zaraz poprawa jakas w skuteczności hamowania jest?jakaś różnica? Dociekam, bo komplet leży, a pytanie jest czy warto w ogóle ruszać?
fj_mike - 16-08-2011, 21:14
Hugo napisał/a: | Nie da się ukryć, w konkursie na najbardziej gnijące auto świata miałby spore szanse wygrać |
Mój Opel jest w gorszym stanie, dużo gorszym
Owczar - 16-08-2011, 22:15
Te które założyłem. Są z anglika, używane. Długo stały i rdza je złapała. Oczyściłem i zobaczę czy coś z nich będzie. Jeśli chodzi o skuteczność to poprawa jest na pewno. Bardziej liczę jednak na wytrzymałość...
Hugo - 16-08-2011, 23:59
Psikus napisał/a: | Hugo, galant w tym konkursie na gnijacy samochód na pewno miał by suzuki liane- widziałem ostatnio kawałek progu w takiej kilkuletniej lianie (wycięty przez blacharza,wymieniany z powodu jakiejś tam kolizji ) i już było dosyć dużo rudej | No patrz, taki wynalazek, a sąsiad ma to coś. Nawet ładne, fabrycznie ospojlerowane. Muszę mu się przyjrzeć. fj_mike napisał/a: | Mój Opel jest w gorszym stanie, dużo gorszym | I jest dużo, dużo starszy...
Krzyzak - 17-08-2011, 07:06
Jak to z Michałem (fj_mike) kiedyś gadaliśmy, gdy jego synek skrytykował mojego E32, że jest stary, to odpaliłem: "tak, ale nie rdzewieją mu nadkola czy kielichy"
Owczar - 17-08-2011, 08:58
Krzyzak napisał/a: | Jak to z Michałem (fj_mike) kiedyś gadaliśmy, gdy jego synek skrytykował mojego E32, że jest stary |
On po prostu jest taki bezpośredni Ostatnio podrywał moją dziewczynę
Krzyzak - 17-08-2011, 10:49
Owczar napisał/a: | Ostatnio podrywał moją dziewczynę |
Mateusze tak mają - mój ma 1.5 roku i podrywa wszystkie dziewczyny...
Matejko - 17-08-2011, 13:17
ja 26 i tez tak mam
Krzyzak - 17-08-2011, 13:35
Matejko napisał/a: | ja 26 i tez tak mam |
no tak - tylko mój odnosi tylko sukcesy
SPIDER-ek - 17-08-2011, 14:01
Krzyzak, wiesz Ty to masz klawe życie. Synek podrywa i same sukcesy, przekazuje Tobie a Ty poddajesz dalszej obróbce. To się nazywa współpraca.
Matejko - 17-08-2011, 16:23
Krzyzak napisał/a: | no tak - tylko mój odnosi tylko sukcesy |
Twojemu tez to kiedys przejdzie
|
|
|