To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełn± wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Sporty Motorowe - FORMUŁA 1 - sezon 2008

rafq - 07-06-2008, 18:03

ajajajj mam nadzieję, że to tylko taktyczna zagrywka usypiaj±ca czujno¶ć rywali....

EDIT:

Pięknie się zapowiada, :roll: tylko akurat jak Robert będzie startował ja będę ¶migał do domciu równo z nim :)

Morfi - 07-06-2008, 20:07

no to z 2 pozycji jutro startuje :)
akbi - 07-06-2008, 21:43

Morfi napisał/a:
no to z 2 pozycji jutro startuje :)

jutro będzie goooooooor±±±±±±±±±±±cyyyyyyyyyy dzionek ...zwłaszcza od 19-tej :D :D :D :D

wichura1 - 08-06-2008, 21:22

Z 2 startował i na 1 wyl±dował, nie tylko w wy¶cigu, ale też w klasyfikacji generalnej. Ostry zawodnik z Roberta. :D
gigant87 - 08-06-2008, 21:41

już pierwszy pojedynek Polski z Niemcami wygrany... czekamy na naszych piłkarzy... na razie Niemcy wygrywaj±... ale w końcu w wy¶cigu Heidfeld też był jaki¶ czas przed Kubic± :P
siwek - 08-06-2008, 21:41

kubica wygrał!!!

oby tak dalej !!!!

Morfi - 08-06-2008, 22:41

Bravo Kubica jest najlepszy.
Duzo szczęscia dzi¶ miał cały zespół BMW Sauber :D
Ale Robert ¶wietnie pojechał. Płakałem podczas hymnu :)

akbi - 08-06-2008, 23:06

GRATULACJE
wreszcie się doczekali¶my Mazurka

Robercie ...dziękujemy :D

mkm - 08-06-2008, 23:25

I doczekalismy... Takie sa naglowki w mediach elektronicznych na calym swiecie:

estonskie
BMW võttis Kubica juhtimisel esimese kaksikvõidu
Sündmusterohkel Kanada Grand Prix'l võttis elu esimese etapivõidu poolakas Robert Kubica.
BMW:n Robert Kubica ajoi Kanadan GP:ssä F1-uransa ensimmäisen voiton ja nousi samalla MM-pisteissä kärkipaikalle.

greckie
Ο Robert Kubica ήταν ο μεγάλος νικητής του GP του Καναδά, ενώ ο Heidfeld έδωσε το 1-2 στην ομάδα του.

hiszpanskie
Histórica victoria de Kubica y BMW Sauber

tureckie
BMW'DEN KANADA'DA DUBLE !
Kanada Grand Prix'sini BMW Sauber'den Robert Kubica kazandı. Kubica, kendisinin ve takımının F1'deki ilk birinciliğini elde etti.

szwedzkie
F1 • Robert Kubica vann Kanadas Grand Prix i Montreal före stallkollegan Nick Heidfeld och Red Bulls David Coulthard. Segern är historisk och välförtjänt då Kubica visat klass hela året.

rosyjskie
Кубица: «Это фантастическая победа!..»

rumunskie
Canada: Kubica obtine incredibil prima victorie din cariera!

portugalskie
Kubica vence o GP do Canadá; BMW-Sauber faz dobradinha

norweskie
Dobbelt for BMW i Canada
Robert Kubica tok sin, BMW Sauber og Polens første seier i Formel 1 da han søndag vant Canada Grand Prix.

wegierskie
Kubica az utolsó versenyig őrizné világbajnoki elsőségét

francuskie
Doublé BMW, Kubica triomphe !

niemieckie
Kubica gewinnt vor Heidfeld
Doppelsieg für BMW beim Großen Preis von Kanada: Robert Kubica gewann vor Nick Heidfeld und ist neuer WM-Führender.

angielskie
Kubica triumphs in Montreal.Poland's Robert Kubica, driving a BMW Sauber, won a drama-filled Canadian Grand Prix in which pre-race favourite Lewis Hamilton took himself and Ferrari's Kimi Raikkonen out of the race in an early pit lane collision.

wloskie
Hamilton "fà fuori" Raikkonen al semaforo dei box!! Kubica trionfa e va in testa al mondiale.

rafq - 09-06-2008, 00:05

EDIT: No dobra, poniosło mnie trochę, więc zmieniam, żeby nie było dwuznacznie - nie lubię Hamiltona, bo mu Ľle z oczu patrzy :twisted: tak samo jego tatkowi, a na widok ich sztucznych u¶miechów to aż mi się niedobrze robi....

Co do jego umiejętno¶ci to tak jak wcze¶niej wspomniałem, że kiedy wałkuje co¶ w kółko to mu to wychodzi, a jak trafi mu się sytuacja nieprzewidziana to wylatuje z rozgrywki i co gorsza poci±ga za sob± innych.

Jednak tym razem na błędzie Hamiego skorzystał nasz rodak i aż mi się łezka w oku zakręciła jak stan±ł na podium :roll: a Mario Theissen nieĽle dostał z szampana :mrgreen:

Morfi - 09-06-2008, 00:16

rafq, ta wypowiedĽ zalatuje mi rasizmem :(
Tez nie darze sympatia Hamiltona ale bez przesady

pompec - 09-06-2008, 00:20

Ľródło: www.formula1.com

mkm - 09-06-2008, 00:21

rafq, proponowalbym post zedytowac lub usunac...
Cezar - 09-06-2008, 10:08

Wielkie gratulacja dla Roberta :wav:
:D :D :D

Morfi - 09-06-2008, 12:12

Tak ogladam ankiete na górze strony i widze, ze nikt nie zagłosował na to iz Kubica może zwyciężyć w tym sezonie :D