To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Łódzkie - [spot] 23 Listopad, Pabianice.

Chooper - 22-11-2008, 15:01

Rozmawiałem dzisiaj z Markiem vel. Japaneze zmieniającym koła pod sklepem :mrgreen: i zapewnił, że postara się dotrzeć na spocik, choć gwarancji 100% nie daje. :)
SHARK1979 - 22-11-2008, 15:26

kamil73-73 napisał/a:
SHARK1979 napisał/a:
Kurde a ja mam letnie bambosze, a tu tyle śniegu no prosze :shock:

O kurna u mnie też mokro po kostki ,czas więc na zimówki [czy kupie jakeś do stówy]

Za ile kupisz to nie wiem, powiem tyle że przy zakupie autka wyrwałem piękne cztery Bridgestony + felgi 14" za 400zł :mrgreen:

kamil73-73 - 22-11-2008, 15:48

Za ile kupisz to nie wiem, powiem tyle że przy zakupie autka wyrwałem piękne cztery
Bridgestony + felgi 14" za 400zł :mrgreen: [/quote]
Sharki ja mówie o butach,a moje kólka juz dawno sa wyposazone

jacek11 - 22-11-2008, 16:00

Cytat:
Sharki ja mówie o butach,a moje kólka juz dawno sa wyposazone

:D :D :D

misiek-misiek - 22-11-2008, 16:04

Jeżeli chodzi o oponki 14" to poniżej 100zł to chyba tylko chińszczyzna (nie polecam- odradzam!!!)
Ja kupiłem Continentale TS800 (to już mój drugi komplet- miałem takie w Omedze) po 190zł/szt. z pełnym oporządzeniem interesu i jeszcze mi sprawdzili za friko geometrię i poustawiali żeby "w stawach nie strzelało i prosto jechało" :D "

A swoją drogą to jednak w nocy mrozik przyłapał, sypnęło troszkę i rano mój wózek wyglądał tak:

Z racji wolnego dnia rozebrałem dzisiaj pół samochodu :mrgreen: i wyczaiłem że muszę jednak nowe linki do ręcznego kupić bo się wyciągnęły :evil:
Ale może na śnieżku się uda piruecik wykręcić :)

jacek11 - 22-11-2008, 16:25

Jednak garaż to jest dobrodziejstwo :D

Do garażu z misiem,ale to migiem bo jak nie to, :axe:

Sz@kal - 22-11-2008, 18:24

:D :D :D :D :D :D :D :D
Szaki wpadnie na spota jutro :D Szaki sie cieszyć :D Przyjedzie również jeszcze jeden kolega Eclipsem z Piotrkowa :D I kolega mitutoyo też będzie :D

Tomasz82 - 22-11-2008, 19:56

Sz@kal napisał/a:
Szaki wpadnie na spota jutro :D Szaki sie cieszyć :D Przyjedzie również jeszcze jeden kolega Eclipsem z Piotrkowa :D I kolega mitutoyo też będzie :D

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ja też będę na pewno.

Szakal a Konrad już pomalował eclipse.? :wink:

Sz@kal - 22-11-2008, 20:21

Tomasz82 napisał/a:
Szakal a Konrad już pomalował eclipse.? :wink:

Z tego co wiem to nie bo do tej pory leży u mnie jego zderzak z dokładką na tył :D

Anonymous - 22-11-2008, 20:59

Chooper napisał/a:
ozmawiałem dzisiaj z Markiem vel. Japaneze zmieniającym koła pod sklepem :mrgreen:

To czyżbyś się z moim bratem minął???? Był u marka (czerwone A4) i jak wrócił to mówił mi o tyż że on kółka zmieniał......

[ Dodano: 22-11-2008, 21:01 ]
Tomasz82 napisał/a:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ja też będę na pewno.

Czyli jednak dobrze pamiętałem żeby Cię dopisać.......:)

misiek-misiek - 22-11-2008, 21:33

Cześć. Witam wszem i wobec.... Mój małżonek nieopatrznie zwolnił miejsce przy kompie więc....teraz Ja rządzę :twisted:
Miło mi będzie poznać wszystkich jutro. byle by nas nie zasypało....bo nie widzę mego małżonka przebranego za odśnieżarkę :D Szczególnie, że ciągniczek stoi w garażu popsuty :mrgreen:

OOOjjjjj już tam :D :D :D
traktorek stoi bo ruscy odlew źle zrobili i jakieś lewe wiatry z bloku wychodzą (potrzebny silnik najlepiej z zagęszczarki moc ok. 5,5KM odpalany na sznurek)
Wiem OT :axe:

Cytat:
chlopaki WY gadacie o baczkach A MNIE sie wycieraczki rozwalily wcale nie dzialaja slychac prace silniczka ale one nie chca dzialac i co teraaaaaaaaaaz??

Jakby co to mogę skrzynkę z narzędziami wziąć, tylko że ciemno będzie i z naprawy nici, a jak nie to na hol i jakoś przyciągniemy żeby więcej autek na spocie było :D (rekord w zasięgu ręki)

I apel do wszystkich :!: :!:
Weźcie jakiś dobry aparat żeby udokumentować liczbę autek :finga:

Bartek - 22-11-2008, 21:43

Będzie trudno, ale da się zrobić - podaj jeszcze jak najwięcej danych (imię, nr GG, auto, skąd itp) - nie będę musiał przeszukać 138 stron użytkowników....
maly124 - 22-11-2008, 23:22

witam was wszystkich mam pytanko będe jechał z Piekar od Piotrkowa może ktoś będzie na CB żeby mnie poprowadzić w Pabianicach na ten parking
yaro1976 - 23-11-2008, 00:04

oooo żesz fak patrząc na to wszystko o tej porze widzę ze historyczny spot się szykuje :) :) pod względem ilości osób :P

pzdr
do jutra, chyba że jeszcze coś napiszę, hmmm po trzeźwemuuuuu :)
[zdr\\\

Anonymous - 23-11-2008, 00:49

tez bede:D