Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
[spot] 23 Listopad, Pabianice.
Autor Wiadomość
Forest
[Usunięty]

Wysłany: 29-10-2008, 22:47   [spot] 23 Listopad, Pabianice.

Witam.....

Siedzę sobie na forum i tak sobie myślę.....że nie wypaliło to abym mógł paru maniaków i parę maniaczek poznać więc chcę zorganizować jakiś spocik w Pabianicach.

Datę ustaliłem sobie na połowę listopada, ale czekam na propozycję od chcących się spotkać.

Z atrakcji które zaplanowałem to min, spotkanie na parkingu Hipermarketu w centrum miasta, szybka pizza na parkingu (zamówimy z dojazdem) Jako że zbyt wielu atrakcji w Pabianicach nie ma to pomyślałem sobie że moglibyśmy np zamiast pizzy pojechać poza pabianice (kolumną aut) do baru "Scorpion" Na trasie Łask-sieradz na jakąś kolacyjkę i posiadówke......

Co wy na to? Jeżeli znajdzie się ktoś kto będzie miał lepszy pomysł to ja jestem otwarty na propozycje..... Co do czasu spotkania to mnie osobiście jest wszystko jedno (choć wolę wieczorne godzinki).
Ostatnio zmieniony przez Forest 31-10-2008, 17:25, w całości zmieniany 1 raz  

iza 
Mitsumaniak
IZABELA

Auto: mitsubishi colt,carisma
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 29-10-2008, 23:35   

hmm mozna sie zastanowic hihi
ALE JEDZENIE PIZZY W KARTONIE NA PARKINGU -WYKLUCZONE!!!!!!!!!!!!!
dlaczego !!!! pracuje w pizzeri :D a w Listopadzie jest ZIMNO :? więc dworek odpada

Czarcik
[Usunięty]

Wysłany: 30-10-2008, 00:02   

Ja 15 wolny, 16 wolny, 22 i 23 i 29 i 30 wolny, nie wiem tylko jak moja Anetka, także rzecz dogadania i w każdym terminie jestem, zresztą - jak zwykle jestem.... :twisted: :twisted: :twisted:

pamar 
Mitsumaniak
Kainamustim

Auto: Carisma 1,9TD Colt VII 1,3
Zaproszone osoby: 2
Wysłany: 30-10-2008, 07:30   

Forest a może "Osada Rybacka SERĘCZYN"
Świetne ryby tam serwują, i może w końcu ja pojawię się na spocie.
http://www.mmdzieciom.pl/
Ostatnio zmieniony przez pamar 30-10-2008, 12:56, w całości zmieniany 1 raz  

Forest
[Usunięty]

Wysłany: 30-10-2008, 09:59   

pamar11, szczerze rzecz biorąc to nawet zapomniałem o tej osadzie. Jest sporo bliżej, a i usiąść w przytulnym pomieszczeniu można (otworzyli nowy domek), a i jedzonko na prawdę super. Czemu nie. Jestem za.

Chooper 
Mitsumaniak

Auto: MZR 2.0 DOHC
Zaproszone osoby: 3
Wysłany: 30-10-2008, 22:33   

my z Mychą też ZA

iza 
Mitsumaniak
IZABELA

Wysłany: 30-10-2008, 23:01   

no ja mam wolne 2,,8,,23,,30 i to tyle wlnegooooo :( wiec prosze o to abym tez mogla z wami byc :D :D :D :D :D :D

SHARK1979 
Mitsumaniak

Auto: Mitsubishi Colt CZT
Wysłany: 30-10-2008, 23:41   

Zobacze jak u mnie wyjdzie, ostatnio dałem rade a teraz się zobaczy. Jeśli można widze kolega pamar11 z Andrespola-bywałem tam do niedawna częstawo może nawet się mijalismy, pozdro. Narazie jest mi tak :cry: więc nie wiem jak będzie

Najładniejsza Cari zlotu 2011 :)
Najładniejsza Cari zlotu 2012 :D
Najładniejsza Cari zlotu 2013 :mrgreen:
Najładniejszy Colt zlotu 2014 :D :D

Forest
[Usunięty]

Wysłany: 31-10-2008, 17:24   

Czarcik i iza, z dni które podaliście to mnie tylko 23 pasuje bo 30 to ja imieninki obchodzę i raczej na pewno odpadnę. Więc zmieniam temat na 23. Mam nadzieję że większości będzie pasowało......

Plan dnia (wieczoru) Spotkanie w centrum miasta na parkingu poniżej mapka dojazdu z centrum Pabianic:
po lewej Sieradz po prawej Rzgów.

Później (jak wszyscy dotrą) wyprawa na pyszne jadło do osady SERĘCZYN

byczeks
[Usunięty]

Wysłany: 31-10-2008, 20:23   

Może i ja bym się zdecydował. Jeszcze nie byłem na żadnym zlocie :-(

Czarcik
[Usunięty]

Wysłany: 31-10-2008, 23:09   

inaczej, okłamałem.. pracuję 8-16, więc właściwie mogę każdego dnia :p

iza 
Mitsumaniak
IZABELA

Wysłany: 01-11-2008, 00:28   

mnie pasuje ten termin :D :D :D :D 23 11 2008 r superos bede na 100%

Forest_taft podaj jeszcze dokladna ulice ok a jak cos to masz moj nr tel 501 256 983

Forest
[Usunięty]

Wysłany: 01-11-2008, 10:19   

Ulica.....Powiem tak. Dałem mapkę bo sam market jest przy głównej ulicy parking jest za nim. Z tego tytułu spotkanie będzie na parkingu na który można dojechać dwoma ulicami:

ul.Bagatela i ul.Traugutta(Romualda Traugutta). Na mapce jest dojazd od ul. Traugutta bo jest prościej (są światła na tej głównej ulicy) a ja będę na was czekał jak tylko wjedziecie na parking to kręcicie w lewo i na pewno tam będę.

Co do godziny.....To czy pasuje wam 18?

Mój numer gdzieś jest na forum, ale dla zbłąkanych i nie znających miasta podaję : 691-60-60-77. W razie problemów z dojazdem dzwonić.

[ Dodano: 01-11-2008, 10:27 ]
byczeks, śmiało przybywaj. Czarcik, Tam od razu okłamałes.....nie powiedziałeś wszystkiego a nie okłamałeś.Chooperku, rozumiem że będziesz? (nie wolno takiego jadła omijać)........ :mrgreen:

Chooper 
Mitsumaniak

Auto: MZR 2.0 DOHC
Zaproszone osoby: 3
Wysłany: 01-11-2008, 12:37   

będę będe, choć proponuję godz. 17. Teraz już wcześnie robi się ciemno i wolałbym abyśmy spotkali się choć w półmroku ;) A ponadto jak dobrze rozumiem, to smażalnia nadal jest aktualna to na rybkę też co by za późno nie pojechać ;)
Lokalizację carefoura znam bo często po zamkowej jeżdżę, a na św. Jana w jednym sklepie realizuje zamówienia ;)

Forest
[Usunięty]

Wysłany: 01-11-2008, 13:06   

No proszę........może być 17, chociaż nie wiem czy Czarcik się wtedy wyrobi coby zdązyć.

Odpowiedz do tematu