Nasze Miśki - Black DEVIL...
Owczar - 09-04-2012, 23:21
Po 150km na poliuretanach mogę napisać, że jest lepiej niż się spodziewałem. Praca żmudna, ale tył w końcu jeździ jak powinien i nie mam wrażenia, że zaraz ucieknie bokiem. Auto pewnie trzyma się drogi i na zakrętach aż chce się dociskać gaz
Komfort na poli jak na serii, a nawet lepiej niż na wybitej serii. Co ciekawe, bez ustawiania zbieżności nie ma problemów z prowadzeniem Myślę, że sumarycznie nawet nieźle ustawiłem na podziałce i po ostatnich wydrukach, ale oś zachodzi minimalnie bardziej i w wolnej chwili zawitam na stacji. Zobaczę jak wyjdą kąty pochylenia kół, które ostatnim razem były poza normą.
Hamulce textar jak się spodziewałem, hamują rewelacyjnie. Ale przy powolnym toczeniu potrafią sobie przypiszczeć. Cały czas na dotarciu, zobaczymy jak z trwałością
KaWu - 09-04-2012, 23:32
Owczar napisał/a: | Hamulce textar jak się spodziewałem, hamują rewelacyjnie. Ale przy powolnym toczeniu potrafią sobie przypiszczeć. Cały czas na dotarciu, zobaczymy jak z trwałością |
Bedziesz zadowolony. Jeszcz nigdy na nich sie nie zawiodlem.
No moze poza tym ze klocki do niektorych tarcz sa za "twarde" i szybko tarcze nikna
Owczar - 09-04-2012, 23:35
No twarde trochę są, ale może tarcze też są twardsze Mam nadzieję, że się nie zawiodę, bo w tej cenie mogłem mieć zimmermany od ręki, a czekałem na textary ponad 2 tygodnie
Marcin-Krak - 10-04-2012, 07:55
Owczar napisał/a: | Po 150km na poliuretanach mogę napisać, że jest lepiej niż się spodziewałem. |
A nic Ci nie skrzypi ?
Owczar - 10-04-2012, 08:33
Jeszcze nie smaru nie żałowałem
fj_mike - 10-04-2012, 19:58
Zamiast się w święta obżerać to przy aucie się pociłeś
Powinno być Ci wstyd
I zmień tego awatara bo się mylę
swinks_UK - 10-04-2012, 20:06
Marcin-Krak napisał/a: |
A nic Ci nie skrzypi ? |
Marcinku, a skąd wiesz że może skrzypieć?
Mogę ci tylko napisać, że u mnie już problem rozwiązany, więc teraz jak będziesz się woził w Wawrzkowiżnie to już będzie normalnie
deejay - 10-04-2012, 20:09
swinks_UK napisał/a: | Mogę ci tylko napisać, że u mnie już problem rozwiązany, więc teraz jak będziesz się woził w Wawrzkowiżnie to już będzie normalnie |
Ciekawe kto montował te gumki
swinks_UK - 10-04-2012, 20:38
A wyobraź sobie, ze to nie były "te gumki"
Problem banalny sie okazało - zapiekajace się prowadniczki (piny) w zaciskach na tylnym prawym Brembo. Klocki się krzywo układały. Pamiętasz kto rozwiercał otwory prowadzące w klockach?
Wyciągniete, nasmarowane, klocki poprawione, cisza nastała...
deejay - 10-04-2012, 20:58
swinks_UK napisał/a: | Pamiętasz kto rozwiercał otwory prowadzące w klockach? |
Ja ?
Owczar - 10-04-2012, 23:47
Smaru nie żałowałem, ale obawiam się, że kiedyś i tak może zacząć skrzypieć. Tomku ile już przejechałeś na poli?
Marcin-Krak - 10-04-2012, 23:57
swinks_UK napisał/a: | Marcinku, a skąd wiesz że może skrzypieć? |
Bo ja się znam na mechanice i na gumkach wszelakich szczególnie
swinks_UK napisał/a: | Mogę ci tylko napisać, że u mnie już problem rozwiązany, więc teraz jak będziesz się woził w Wawrzkowiżnie to już będzie normalnie |
Ok. Aczkolwiek w tym roku trzeba będzie zapolować na kogoś innego z czymś ciekawym
No ale nie róbmy tu OT
swinks_UK - 11-04-2012, 01:15
Owczar napisał/a: | Tomku ile już przejechałeś na poli? |
Będzie z 12k km. Brak śladów zużycia.
Owczar - 13-05-2012, 23:40
Nigdy nie jest tak źle żeby gorzej być nie mogło... Po włamaniu i wgniotce zderzaka przyszła kolej na nowe uszkodzenia uliczne...
Ten błotnik był naprawiany już po zakupie co widać na zdjęciu, ale była tam lekka wgniotka. Teraz ktoś pojechał mocno, bo na krawędzi błotnik poszedł do środka i zderzak aż z tyłu odstaje...
Rafal_Szczecin - 13-05-2012, 23:46
nogi z 4 liter powyrywac.
rozumiem, ze sprawcy brak ?
wspolczucia ...
|
|
|