ASX Techniczne - Parowanie telefonu
grzesiopol - 09-02-2018, 16:45
Bo ten przycisk jest dokładany nie jest oryginalnym wyposażeniem, więc prawdopodobnie masz dołożony BT. Stań samochodem w miejscu gdzie na pewno nie będzie urządzeń BT. Włącz telefon i wyszukaj dostępne urządzenia (na włączonym silniku) jak znajdziesz próbuj się łączyć. Jak się nie uda to próbuj jeszcze raz ale naciśnij ten przycisk. Jakbyś znalazł urządzenie a nie mógłbyś się połączyć to zapisz sobie nazwę i poszukaj w internecie. Jak już się łączyłeś nto usuń to urządzenie apotem jeszcze raz go znajdź.
Z tego co pisałeś to zrozumiałem, że łączysz się z tym urządzeniem i zmieniasz muzykę przyciskiem? Czyli może to być jakaś dokładka tylko do audio. Musisz wtedy szukać w ustawieniach radia wyboru wejść, np AUX, BT itp.
Jak nic z tego nie wyjdzie to po prostu poszukaj urządzenia od przycisku do urządzenia, zapisz sobie model i poszukaj instrukcji do niego.
rastafara - 10-02-2018, 16:02
Nie mam pojęcia czy jest dokladane - byc moze, nie mam go od nowosci - a właściwie to go dopiero kupilem, ale jesli dolozony to w miare dobrze bo nie jest to widoczne, nie ma roznicy w kolorze czy zle wycietej dziory...
telefon takze dziala - w ten sam sposob co muzyka... po sparowaniu telefonu ktos moze zadzwonic do mnie i ta osoba slyszy co do niej mówię ale ja niestety nie slysze nic. Przyszło mi właśnie do głowy że może z innym telefonem sprobuje - moze to telefon jest felerny... Bo jako tako dziala wszystko tyle ze tak jakby ktos głośniki odłączył... Ciężka sprawa - dziwi mnie ze w innych modelach jest sterowanie głosem (nawet w starszych rocznikach niz ten) a ten ma tylko zwykle radio i dokładany BT???
grzesiopol - 10-02-2018, 19:22
To szukaj w kostkach, bo problem może być banalny i nie łączy na kostkach.
|
|
|