To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Outlander III GEN Techniczne - Akumulator do 2.0 110 Kw 150 KM

spirosun - 17-10-2020, 12:37

Amstaf11 napisał/a:
Aku oryginalne tak jak auto :D Ze salonuuu :D
Kończy mi się leasing i zastanawiam się czy kupić po raz 3 autlandera... :shock:
Tak na prawdę to w moim budżecie ( 140k ) nie ma dużego wyboru...Chyba że nie jestem na bieżąco :D

U mnie w pracy byla niby promocja i np. Toyota Rav4 hybrid selection za 139tys brutto, nowa Kia Sorento jest za okolo 150 a pewnie zaraz i taniej. Ja nigdy nie kupilbym tego Outlandera po raz 2, jestem rozczarowany a nie wymagam duzo. Moj poprzedni kompakt był lepszy pod wieloma wzgledami (jakość wykonania, wyciszenie, lakier, itd itd)

Pawełek10 - 05-12-2020, 20:02

Witam mam pytanie a nie chcę zakładać nowego tematu.
Padł mi aku odpalilem auto z kabli i tak jeździłem ze dwa tygodnie. Ale po tyg stania auto znowu ciężko odpaliło.Więc wymieniłem na nowy. Pojeździłem z tydz i dzisiaj słuchałem głośno muzyki przez około 20min i nie mogłem znowu odpalić auta. Z tym że teraz spr ładowanie
I ładuję 13,45V nie powinno być większe ładowanie? Kontrolka ładowania gaśnie.

spirosun - 06-02-2021, 21:00

Najpewniej coś żre prąd. U mnie na 7 letnim akumulatorze od nowości, pali bez zająknięcia po 2 tygodniach stania. Sprawdz masę na początek czy nie zardzewiała, jeśli nie to trzeba szukać a to bywa czasochlonne.Metoda którą znam to miernik + wyciąganie bezpiecznikow.
. Natomiast trzeba pamietac ze w mitsu moduly sie powinny odlączac po 30 sekundach od zamkniecia auta