To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Outlander III GEN Techniczne - czy rozmiar opony wywali błąd?

mohinder - 29-09-2022, 07:33

Tak sobie teraz pomyślałem, że sprzedający ma problem z układem EV i celowo założył jedną oponę inną żeby tak własnie się tłumaczyć. Dlatego nie kupiłbym do czasu przejechania się na prawidłowych oponach.
rajan - 29-09-2022, 11:26

Mam wrażenie, że już była podobna jak nie taka sama historia na forum...
waran73 - 29-09-2022, 17:29

Drodzy panowie koledzy! przed wydaniem pieniedzy auto sprawdzic trzeba..ma byc dobrze i jasno a nie sciema i zagadki..
suniasty - 06-10-2022, 12:27

Jako autor wątku poczuwam się do relacji: po zmianie kół tytułowy problem nie występuje. Od 2 dni jestem posiadaczem i co za tym idzie 'legalnym' forumowiczem więc już legalnie CZEŚĆ MITSUMANIAKI!
Na chwilę obecną przejechałem nieco ponad 100km, ku zaskoczeniu przy odbieraniu zasięg prawie pełnych akumulatorów pokazywał 25km, dał radę na tym przejechać ponad 30km, więc chyba ma się nieźle. Powoli przyzwyczajam się do długiej maski. Z niedogodności dziwią mnie stuki/puki w kabinie z okolic bagażnika, jakby plastiki, będę szukał przyczyny. Lampka sufitowa pasażera szwankuje - mruga wydając odgłosy minizwarcia. Nie będę tu się rozwodził, dopytywał 'jaki wlać olej' :) poszperam w forum, pouczę się doświadczeniem innych. Dzięki za wypowiedzi, pozdrawiam!

mohinder - 06-10-2022, 12:47

No i gratulacje. Będziesz zadowolony, a szczególnie jak pozbędziesz się stuków. 30km to przyzwoicie. Co do oleju to nie szperaj na forum tylko weź jaki zaleca producent a najlepiej kup u dilera. Pamiętaj, że w tym aucie silnik startuje bardzo czesto bez Twojej wiedzy i wchodzi od razu na obroty i dobrze by było gdyby olej jak najszybciej dotarł w każde miejsce w silniku.