To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

ASX Techniczne - chińskie radio witson

actirana - 27-10-2025, 15:19

Też na to stawiam, no ale mam nadzieję, że ktoś to potwierdzi, a jeżeli potwierdzi to podpowie skąd wziąć prąd do tego pinu

Także czekam grzecznie aż ktoś kto wie jak ta instalacja w asx jest zrobiona i rozumie co z czym połączyć poświęci mi 5 minut uwagi

apikus - 27-10-2025, 15:37

Ja bym użył 9 z radia. Co prawda służy do wzbudzenia wzmacniacza, ale powinno działać.
actirana - 27-10-2025, 16:36

Myślałem o tym, może bym spróbował, ale ten przewód nie jest zakończony pinem. Muszę więc zdobyć pin

Może uda się potwierdzić w międzyczasie czy po 17 antena +b to rzeczywiście wzmocnienie anteny

[ Dodano: 10-11-2025, 21:07 ]
Kończąc wątek, byłem dziś na odmulaniu u Tokyo i wspomniałem mu o problemach z radiem - i on to rozwiązał. Wyjął, pogrzebał w instalacji, połączył inaczej kabelki i zaizolowal. Nie jest to może poziom radia oryginalnego, ale sygnał radiowy wreszcie jest ok. Nie trzeba ani wzmacniacza ani separatora, wystarczy poprawić instalacje w kostce chińskiego radia.
Kto ma podobny kłopot, polecam kontakt z Tokyo. Najlepiej przy okazji odmulania właśnie bo zabieg naprawdę polecam