[XX-92]Lancer C6x i starsze - Mega problem. Mechanizm wycieraczek.
Anonymous - 22-02-2008, 13:22
jeśli chodzi o dostępność części to chodzi Ci o używane czy nowe?
Anonymous - 22-02-2008, 15:08
Używane. Musisz poszukać po allegro, podzwonić po szrotach, coś będzie na bank.
Taką nową cześć też możesz kupić, tylko kosztuje majątek. W serwisie mi powiedzieli, że mogą sprowadzić cały mechanizm z Japonii, nie ma problemu, tylko (po rabacie) to będzie kosztować 800 złotych!!! Jak cię stać i nie chce CI się dłubać, to masz też taką opcję.
Hubeeert - 22-02-2008, 17:05
bambus napisał/a: | W serwisie mi powiedzieli, że mogą sprowadzić cały mechanizm z Japonii, nie ma problemu, tylko (po rabacie) to będzie kosztować 800 złotych |
Ja chciałbym przypomnieć, że technicznym (i prawie w 100% WIERNYM MECHANICZNIE) odpowiednikiem Colta C1X jest Hyundai Pony
Pozdrawiam
tomusn - 23-02-2008, 00:36
Hubeeert napisał/a: | bambus napisał/a: | W serwisie mi powiedzieli, że mogą sprowadzić cały mechanizm z Japonii, nie ma problemu, tylko (po rabacie) to będzie kosztować 800 złotych |
Ja chciałbym przypomnieć, że technicznym (i prawie w 100% WIERNYM MECHANICZNIE) odpowiednikiem Colta C1X jest Hyundai Pony
Pozdrawiam | kiedyś się wkurzę i każę im ściągać z tej Japonii coś za 350zł (rura filtr-kolektor C52) i będę wydzwaniał co dwa dni i się czepiał że jak jutro nie będzie to nie zapłacę , ale by mieli jazdę, a jakby nie to przyszło... hehehe
ps. sorki że nie na temat
|
|
|