To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

[XX-92]Lancer C6x i starsze - Mega problem. Mechanizm wycieraczek.

Anonymous - 22-02-2008, 13:22

jeśli chodzi o dostępność części to chodzi Ci o używane czy nowe?
Anonymous - 22-02-2008, 15:08

Używane. Musisz poszukać po allegro, podzwonić po szrotach, coś będzie na bank.

Taką nową cześć też możesz kupić, tylko kosztuje majątek. W serwisie mi powiedzieli, że mogą sprowadzić cały mechanizm z Japonii, nie ma problemu, tylko (po rabacie) to będzie kosztować 800 złotych!!! Jak cię stać i nie chce CI się dłubać, to masz też taką opcję.

Hubeeert - 22-02-2008, 17:05

bambus napisał/a:
W serwisie mi powiedzieli, że mogą sprowadzić cały mechanizm z Japonii, nie ma problemu, tylko (po rabacie) to będzie kosztować 800 złotych

Ja chciałbym przypomnieć, że technicznym (i prawie w 100% WIERNYM MECHANICZNIE) odpowiednikiem Colta C1X jest Hyundai Pony

Pozdrawiam

tomusn - 23-02-2008, 00:36

Hubeeert napisał/a:
bambus napisał/a:
W serwisie mi powiedzieli, że mogą sprowadzić cały mechanizm z Japonii, nie ma problemu, tylko (po rabacie) to będzie kosztować 800 złotych

Ja chciałbym przypomnieć, że technicznym (i prawie w 100% WIERNYM MECHANICZNIE) odpowiednikiem Colta C1X jest Hyundai Pony

Pozdrawiam
kiedyś się wkurzę i każę im ściągać z tej Japonii coś za 350zł (rura filtr-kolektor C52) i będę wydzwaniał co dwa dni i się czepiał że jak jutro nie będzie to nie zapłacę :D , ale by mieli jazdę, a jakby nie to przyszło... hehehe
ps. sorki że nie na temat