[96-02]Colt CJ0 - oświetlenie bagażnika CJO
Anonymous - 01-04-2008, 23:04
w moim Colciku to oswietlenie tez nie banglało , okazało sie ze wogole wtyczka z konektorami nie była przypieta do lampki, a cała wiązka była przycisnieta nadkolem plastikowym, cos mnie tknęło i ulżyłem mu troszke na tym plastiku i wyjscie od wiązki głownej sie ukazało podpiąłem i jest git, a zeby było smieszniej to oswietlenie nie chodziło od początku bo styki wogole nie były porysowane, przypuszczam ze tak był złożony w fabryce. napewno nie był naprawiany blacharsko w tym miejscu .
pozdro
Anonymous - 01-04-2008, 23:19
ja tez mam pytanko odnosnie oswietlenia, moze nie bagaznika ale bardzo blisko - otoz podswietlenie tylnej tablicy mi padlo, zarowki wymienione i sprawdzone ale dalej nie swieci... kable wchodza do bagaznika wiec zgaduje ze bezpiecznik jest ten sam co od podswietlania bagaznika ale tam wszystko swieci... co moglo pasc? co sprawdzic?
Hugo - 01-04-2008, 23:38
Rado sprawdż czy nie zgniły kable pod zderzakiem albo styki w lampce. Zdarza się.To hatchback, czyli mnóstwo wody, wody z solą zimą itp. rzeczy z tyłu auta...
krzys78 - 06-04-2008, 22:40
[quote="Rado"]otoz podswietlenie tylnej tablicy mi padlo, zarowki wymienione i sprawdzone ale dalej nie swieci...[quote]
Też mi nie świeciły jak kupiłem. Musiałem lutować. Pękły w miejsu gdzie kable wchodzą do bagażnika.
|
|
|