[92-96]Colt CA0 - [CA1A 1.3] Zegary
londolut - 30-06-2008, 15:30
Monia, jak tam zegary? Pochwal sie w końcu, może ktoś jeszcze się pokusi
jolly69 - 30-06-2008, 18:47
Witam, na zdjęciach widać że zegary są tak podświetlane że świeci się razem z nimi kontrolka rezerwy i chyba kontrolka temperatury silnika. I ciekaw jestem czy zostawiając normalne żarówki to np. rezerwa jak już się pojawi to się zaświeci na pomarańczowo czy po prostu świeci się na niebiesko zawsze ?? ... jeżeli zawsze to to trochę mylące... Czepiam się troszkę ale z ciekawości na przyszłość..
londolut - 30-06-2008, 22:25
jolly69 napisał/a: | na zdjęciach widać że zegary są tak podświetlane że świeci się razem z nimi kontrolka rezerwy i chyba kontrolka temperatury silnika | Tutaj się mylisz. Na zegary do CA0 bez obrotomierza składa się 5 tarcz a MoMan oferuje tylko 3 więc tarcze z kontrolkami silnika nie są podmieniane. Widać to na zdjęciu, tyle, że to zegary z obrotomierzem ale tarcze z kontrolkami są standardowe
Anonymous - 01-07-2008, 07:59
jolly69 napisał/a: | Witam, na zdjęciach widać że zegary są tak podświetlane że świeci się razem z nimi kontrolka rezerwy i chyba kontrolka temperatury silnika. I ciekaw jestem czy zostawiając normalne żarówki to np. rezerwa jak już się pojawi to się zaświeci na pomarańczowo czy po prostu świeci się na niebiesko zawsze ?? ... jeżeli zawsze to to trochę mylące... Czepiam się troszkę ale z ciekawości na przyszłość.. |
Te swiecace ikonki temperatury i paliwa to nie kontrolki tylko wlasnie ikonki.
Monia - 01-07-2008, 18:31
tak to wygląda na real lepiej bo aparat w tel słaba jakoś
polecam!!
rosomak1983 - 01-07-2008, 20:24
W sumie wypas naprawde ładne.
londolut - 02-07-2008, 05:01
Monia napisał/a: | tak to wygląda na real lepiej bo aparat w tel słaba jakoś | No ładnie W zegarach z obrotką nie podobają mi się troszkę wskaźniki temperatury i paliwa ale reszta OK
|
|
|