[92-96]Colt CA0 - [CA0 92-96] Naklejka - pasek na przednią szybę
tosztotomasz - 08-07-2008, 19:35
Cytat: | albo japońskie krzaczki |
to tylko przykład, nie należało traktować tego dosłownie
pawela napisał/a: | Chcę, żeby to wyglądało jak oryginał |
skoro tak, to czarna z czerwonymi diamentami lub wyciętymi wg uznania ale 100% czarna; srebrna się zlewa.
londolut - 08-07-2008, 19:46
a.m.o.s napisał/a: | nie należało traktować tego dosłownie | Wiele ludzi ma takie japoński krzywe chatki (beemki, dreswozy, jakieś cintki itp) więc nie wiem dlaczego nie dosłownie. Nie dałeś żadnego cynku, ze piszesz to z przymrużeniem oka
Anonymous - 08-07-2008, 19:55
Hugo, a ja Ci powiem, że nie narzekam na widoczność z tą naklejką. Po prostu się przyzwyczaiłem i staje metr dalej od świateł.
pawela, z tych dwóch jestem za czarną, ale mam poczucie, że możnaby to jakoś inaczej zaprojektować, niestety wizji brak:/
Ps a moze taka.. http://www.joemonster.org...-na-lewym-pasie
tosztotomasz - 08-07-2008, 20:04
londolut napisał/a: | a.m.o.s napisał/a: | nie należało traktować tego dosłownie | Wiele ludzi ma takie japoński krzywe chatki (beemki, dreswozy, jakieś cintki itp) więc nie wiem dlaczego nie dosłownie. Nie dałeś żadnego cynku, ze piszesz to z przymrużeniem oka |
Bo nie było z przymrużeniem. Ze wszystkiego można zrobic dres i odwrotnie, z krzaczków też można zrobić coś gustownego. Wszystko zależy od pomysłu i formy. Zgadzam się że pacnąć krzaka od szablonu to ale wystarczy pomyśleć i zrobić coś fajnego, bo niby dlaczego japoński wóz ma się bać japońskiego pisma.
Jakkolwiek autorowi chodzi o co innego więc tematu nie było.
rosomak1983 - 08-07-2008, 20:39
Moim zdaniem mniejsze to powinno byc. Lepsza opcja pierwsza ale zdecydowanie diamenty tylko z jednej strony z dwóch to juz mi na wioske zakrawa. Moze te diamety tez deczko mniejsze.Zrób sobie lepszy projekt bo te nie wygladaja za dobrze. To tak szczerze... POZDRO
Cezar - 08-07-2008, 20:54
zdecydowanie czarne
pawela - 08-07-2008, 21:09
Cezar kocham Cię
dokładnie o to mi chodzi co na zdjęciu
londolut - 08-07-2008, 21:55
pawela napisał/a: | Cezar kocham Cię |
A tak na poważnie to o to chodzi - dokładnie taka naklejka
Jogurt - 09-07-2008, 00:08
zasadnicze pytanie: ten pasek ma być dodatkiem optycznym czy ma zapobiegać ślepieniu słońcem? u siebie mam pasek z folii takiej jak przyciemnia sie szyby: wygląda fajnie, sygnalizator widzę a słońce nie daje po gałach. jeśli nalepisz pasek z normalnej folii to trzeba zostawiać dystans do sygnalizatora, kumplowi za taki nieprzezroczysty pasek chwdp-owcy zabrali dowód. jeśli dodatkowo bedą wycięte literki to sygnalizator może przez którąś z nich zobaczysz ale słońce też. aha i najlepiej lepić go od środka bo z zewn zostają na nim ślady wycieraczek a w zimę wystarczy się raz zapomnieć i już masz zęby po kontakcie z skrobaczką. co do projektów to jak dla mnie oba bee.
Cezar - 09-07-2008, 00:12
pawela napisał/a: |
Cezar kocham Cię
dokładnie o to mi chodzi co na zdjęciu |
no to fajnie ze jakos tam pomoglem
tez bym taka nakleje przytulil jak by byla okazja
rosomak1983 - 09-07-2008, 00:50
Cezar napisał/a: | zdecydowanie czarne
|
Tu to wyglada zdecydowanie lepiej choc nadal bym sie upierał zeby diamenty były po jednej stronie a napis dłuższy. Diamety po dwóch stronach to przesyt.
gdzie w orginale mitsu dawał 2x diamenty kolo siebie??? Po drugie Pawela zrób jeszcze projekt bo niewiadomo jak na twoim aucie to wyjdzie. Zreszta ja bym proponował srebrny pasek w kolorze nadwozia a na nim czerwone lub czarne diamenty i napis czarny. Rozwaz ten projekt!
Hugo - 09-07-2008, 16:36
Alexander napisał/a: | Hugo, a ja Ci powiem, że nie narzekam na widoczność z tą naklejką. Po prostu się przyzwyczaiłem i staje metr dalej od świateł | Wiadomo. Mi po jakimś czasie w ogóle nie przeszkadzała. Jakby jej nie było.
pawela - 09-07-2008, 16:46
rosomak1983 napisał/a: | Moim zdaniem mniejsze to powinno byc. Lepsza opcja pierwsza ale zdecydowanie diamenty tylko z jednej strony z dwóch to juz mi na wioske zakrawa. Moze te diamety tez deczko mniejsze.Zrób sobie lepszy projekt bo te nie wygladaja za dobrze. To tak szczerze... POZDRO |
to co na fotkach to żaden projekt, litości...
Projekt zlecam, wykonanie zlecam, ja tylko płacę i wymagam
Tylko te 2 opcję wchodzą w grę.
Hugo napisał/a: | Alexander napisał/a: | Hugo, a ja Ci powiem, że nie narzekam na widoczność z tą naklejką. Po prostu się przyzwyczaiłem i staje metr dalej od świateł | Wiadomo. Mi po jakimś czasie w ogóle nie przeszkadzała. Jakby jej nie było. |
na to też liczę
rafq - 09-07-2008, 17:54
SlaVkoEg napisał/a: | Ja bym tez nie dal zadnej z tych Jak dla mnie to tylko pasek z foli przyciemniajacej |
A jakby tak półprzezroczysta naklejka taka jak ta czarna z projektu paweły ? Tylko ciekawe czy w ogóle gdzieś robią takie patenty i jakby to wyglądało na żywca.
dobre
pawela napisał/a: |
Cezar kocham Cię
|
PiotrekSL4 - 09-07-2008, 18:05
Moje zdanie: Ta srebrna to odpada. Zlewa sie. i wyciete napisy... w ogóle ich nie widać. Wybierając z 2 proponowanych stawiam na czarną. Chyba że puściłbyś srebrny pasek i czarny napis, żeby kolory się odcięły. I może zobacz jak by to wyglądało bez znaczków mitsu??
|
|
|