To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

[92-96]Colt CA0 - [CA0 92-96] Naklejka - pasek na przednią szybę

tosztotomasz - 08-07-2008, 19:35

Cytat:
albo japońskie krzaczki

to tylko przykład, nie należało traktować tego dosłownie

pawela napisał/a:
Chcę, żeby to wyglądało jak oryginał

skoro tak, to czarna z czerwonymi diamentami lub wyciętymi wg uznania ale 100% czarna; srebrna się zlewa.

londolut - 08-07-2008, 19:46

a.m.o.s napisał/a:
nie należało traktować tego dosłownie
Wiele ludzi ma takie japoński krzywe chatki (beemki, dreswozy, jakieś cintki itp) więc nie wiem dlaczego nie dosłownie. Nie dałeś żadnego cynku, ze piszesz to z przymrużeniem oka ;)
Anonymous - 08-07-2008, 19:55

Hugo, a ja Ci powiem, że nie narzekam na widoczność z tą naklejką. Po prostu się przyzwyczaiłem i staje metr dalej od świateł.

pawela, z tych dwóch jestem za czarną, ale mam poczucie, że możnaby to jakoś inaczej zaprojektować, niestety wizji brak:/

Ps a moze taka.. http://www.joemonster.org...-na-lewym-pasie

tosztotomasz - 08-07-2008, 20:04

londolut napisał/a:
a.m.o.s napisał/a:
nie należało traktować tego dosłownie
Wiele ludzi ma takie japoński krzywe chatki (beemki, dreswozy, jakieś cintki itp) więc nie wiem dlaczego nie dosłownie. Nie dałeś żadnego cynku, ze piszesz to z przymrużeniem oka ;)

Bo nie było z przymrużeniem. Ze wszystkiego można zrobic dres i odwrotnie, z krzaczków też można zrobić coś gustownego. Wszystko zależy od pomysłu i formy. Zgadzam się że pacnąć krzaka od szablonu to :butthead: ale wystarczy pomyśleć i zrobić coś fajnego, bo niby dlaczego japoński wóz ma się bać japońskiego pisma.

Jakkolwiek autorowi chodzi o co innego więc tematu nie było.

rosomak1983 - 08-07-2008, 20:39

Moim zdaniem mniejsze to powinno byc. Lepsza opcja pierwsza ale zdecydowanie diamenty tylko z jednej strony z dwóch to juz mi na wioske zakrawa. Moze te diamety tez deczko mniejsze.Zrób sobie lepszy projekt bo te nie wygladaja za dobrze. To tak szczerze... POZDRO
Cezar - 08-07-2008, 20:54

zdecydowanie czarne :wink:

pawela - 08-07-2008, 21:09

Cezar napisał/a:
[url=http://images31.foto...6bm.jpg]Obrazek[/URL]

Cezar kocham Cię :D
dokładnie o to mi chodzi co na zdjęciu

londolut - 08-07-2008, 21:55

pawela napisał/a:
:roll:

A tak na poważnie to o to chodzi - dokładnie taka naklejka :D

Jogurt - 09-07-2008, 00:08

zasadnicze pytanie: ten pasek ma być dodatkiem optycznym czy ma zapobiegać ślepieniu słońcem? u siebie mam pasek z folii takiej jak przyciemnia sie szyby: wygląda fajnie, sygnalizator widzę a słońce nie daje po gałach. jeśli nalepisz pasek z normalnej folii to trzeba zostawiać dystans do sygnalizatora, kumplowi za taki nieprzezroczysty pasek chwdp-owcy zabrali dowód. jeśli dodatkowo bedą wycięte literki to sygnalizator może przez którąś z nich zobaczysz ale słońce też. aha i najlepiej lepić go od środka bo z zewn zostają na nim ślady wycieraczek a w zimę wystarczy się raz zapomnieć i już masz zęby po kontakcie z skrobaczką. co do projektów to jak dla mnie oba bee.
Cezar - 09-07-2008, 00:12

pawela napisał/a:
Cezar napisał/a:
[url=http://images31.foto...6bm.jpg]Obrazek[/URL]

dokładnie o to mi chodzi co na zdjęciu

no to fajnie ze jakos tam pomoglem :wink: :badgrin:

tez bym taka nakleje przytulil jak by byla okazja :)

rosomak1983 - 09-07-2008, 00:50

Cezar napisał/a:

Tu to wyglada zdecydowanie lepiej choc nadal bym sie upierał zeby diamenty były po jednej stronie a napis dłuższy. Diamety po dwóch stronach to przesyt.
gdzie w orginale mitsu dawał 2x diamenty kolo siebie??? Po drugie Pawela zrób jeszcze projekt bo niewiadomo jak na twoim aucie to wyjdzie. Zreszta ja bym proponował srebrny pasek w kolorze nadwozia a na nim czerwone lub czarne diamenty i napis czarny. Rozwaz ten projekt!

Hugo - 09-07-2008, 16:36

Alexander napisał/a:
Hugo, a ja Ci powiem, że nie narzekam na widoczność z tą naklejką. Po prostu się przyzwyczaiłem i staje metr dalej od świateł
Wiadomo. Mi po jakimś czasie w ogóle nie przeszkadzała. Jakby jej nie było.
pawela - 09-07-2008, 16:46

rosomak1983 napisał/a:
Moim zdaniem mniejsze to powinno byc. Lepsza opcja pierwsza ale zdecydowanie diamenty tylko z jednej strony z dwóch to juz mi na wioske zakrawa. Moze te diamety tez deczko mniejsze.Zrób sobie lepszy projekt bo te nie wygladaja za dobrze. To tak szczerze... POZDRO

to co na fotkach to żaden projekt, litości... :roll:
Projekt zlecam, wykonanie zlecam, ja tylko płacę i wymagam :badgrin:
Tylko te 2 opcję wchodzą w grę.

Hugo napisał/a:
Alexander napisał/a:
Hugo, a ja Ci powiem, że nie narzekam na widoczność z tą naklejką. Po prostu się przyzwyczaiłem i staje metr dalej od świateł
Wiadomo. Mi po jakimś czasie w ogóle nie przeszkadzała. Jakby jej nie było.

na to też liczę ;)

rafq - 09-07-2008, 17:54

SlaVkoEg napisał/a:
Ja bym tez nie dal zadnej z tych :P Jak dla mnie to tylko pasek z foli przyciemniajacej :P

A jakby tak półprzezroczysta naklejka taka jak ta czarna z projektu paweły ? Tylko ciekawe czy w ogóle gdzieś robią takie patenty i jakby to wyglądało na żywca.

Alexander napisał/a:

Ps a moze taka.. http://www.joemonster.org...-na-lewym-pasie

dobre :badgrin:

pawela napisał/a:

:evil: :evil: :evil: :axe: :D

PiotrekSL4 - 09-07-2008, 18:05

Moje zdanie: Ta srebrna to odpada. Zlewa sie. i wyciete napisy... w ogóle ich nie widać. Wybierając z 2 proponowanych stawiam na czarną. Chyba że puściłbyś srebrny pasek i czarny napis, żeby kolory się odcięły. I może zobacz jak by to wyglądało bez znaczków mitsu??