Archiwum - climatronic w carismie po lifcie?
waldek238 - 28-09-2008, 09:30
MOOMIN Napiszę jak to ma się u mnie.... kiedy wsiadam w ciepły dzień i włączam Auto np.20 stopni a w aucie jest dużo cieplej klima zaczyna bardzo szybko wiać,w momencie kiedy auto się wychładza wyraźnie słychać jak wentylator po prostu zwalnia.Kiedy temp. jest juz porządana to praktycznie nie słyszę wentylatora.Po otwarciu drzwi kiedy wleci ciepłe powietrze do środka po chwili słyszę jak wentylator zaczyna przyśpieszać aż temperatura znowu się unormuje.Tak samo się dzieje kiedy włącze ogrzewanie na max.Najpierw dogrzewa a później tylko "pilnuje" żeby w aucie było ciepło tak jak sobie ustawiłem.
Loko napisał/a: |
ale z chwilą ustawiania pokrętłem na wyświetlaczu pokazywana jest temperatura, jaką ma trzymać klima, a po chwili przeskakuje na temp. zewnętrzną |
U mnie nic się nie zmienia w trakcie kręcenia pokrętłem.
Brikston - 28-09-2008, 13:37
wichura1 napisał/a: | Po wciśnięciu AUTO można sterować obrotami wentylatora i temperaturą |
Nieprawda... Po wcisnieciu Auto mozna sterowac tylko temperatura. Kiedy wcisniesz wentylator tryb Auto sie wylacza
Pozdr
wichura1 - 29-09-2008, 08:08
Zgadza się po zmianie szybkości nawiewu tryb AUTO się wyłącza. (specjalnie sprawdzałem. )
rasiak1980 - 28-10-2013, 00:07
czym się różni wersja klimatronic od manualnej klimy bo mam okazje na części z rozbitka w wersji wyposażeniowej exe i zastanawiam się czy to sam panel i regulator obrotów dmuchawy czy coś więcej?
Bizi78 - 28-10-2013, 07:42
http://forum.mitsumaniaki...atronic++manual
robert78 - 13-12-2013, 22:07
w cari po lifcie klimatronik jest taki
nie wszystki maja tak ze pokazuje na monitorku
|
|
|