OFF ROAD - KOCHAJMY BEZDROZA [III edycja]
Gene - 06-10-2008, 22:31
Axer napisał/a: | Jeżeli nie nadejdą plagi egipskie to jadę | Trzymam Cie za slowo. Jesli chcesz to przyjedz wczesniej do Warszawy. Moze razem dojazdowke zrobimy.
jawaldek - 06-10-2008, 22:36
Gene napisał/a: | jaWaldek dasz rade?? |
Na 85%,czekam tylko na ofertę z Narocz (warsztat=>> namiary od Ciebie) na felgi stalowe.Teraz mam aluminiowe i opony szosowe.Na stalowe chcę założyć AT.Pozdrówka
[ Dodano: 06-10-2008, 22:37 ]
[quote="Gene"]To moze ja zostawie swojego bulwara pod hotelem KorreS masz wolny prawy fotel?
[ Dodano: 06-10-2008, 08:11 ]
Wracajac do pytania Hiszpana, kto jedzie na trzecia edycje "Kochajmy Bezdroza"?
1. Hiszpan, Outlander II
2. Gene, Pajero Sport
3 Axer...
4. Jawaldek Pajero V20 ( na 85%) aktualne dane na 99,99999 %
Anonymous - 06-10-2008, 22:42
Gene napisał/a: | Jesli chcesz to przyjedz wczesniej do Warszawy. Moze razem dojazdowke zrobimy. |
Gieniu no nie inaczej bo jak bym nie patrzył to i tak muszę jechać przez
W - we, co do godzinki to się jeszcze zdzwonimy, tak kombinuję kogo by zabrać na prawego hehe, chyba że tak jak dzisaj mówiłem coś zawinę po drodze pod Radomiem
decyzja zapadła jutro zadzwonię do Adama i przeleje kasę, nie wiem tylko czy w pojedynkę można
Hiszpan - 06-10-2008, 22:52
Axer, żeby Ci nie było smutno samemu na trudniejszych odcinkach mogę robić za Twój "balast" na pace
Gene - 06-10-2008, 23:07
Axer, mozna... spokojnie sobie w trzy auta pojedziemy bo i Hiszpan pierwszy raz itinerer w reku bedzie mial. Przy przewidzianych atrakcjach nie sadze abyscie klopoty z nawigacja mieli. Moze do wyjazdu zrobie takze cymbal radio ale wystarczy razem jechac. Monika ma wprawe, pilotowala juz nie raz. Przeprowadzila mnie z Warszawy do Klekotek raczac sie co jakis czas gorzalaka z piersiowki. Podziebiona byla he he
KorreS - 07-10-2008, 22:08
Panowie,
nie przesadzajcie . To nie będzie rajd z cyklu "Ukręcona Półośka"
Odcinek trudniejszy będzie tylko dla chętnych i co najwazniejsze przygotowanych a roadbooka pisałem z myślą o osobach nie wprawionych w czytaniu tego typu mapy (mam nadzieję, że ten z II zlotu był zjadliwy...).
Jedna rada: nie jechać na dystans łączny ale na odległości cząstkowe (od znaku do znaku). Wtedy ryzyko rozjechania się rzeczywistości wirtualnej (roadbooka) z prawdziwą (licznik samochodu) jest mniejsze. Co innego jakby wszyscy byli wyposażeni w metromierze.
Gene, co do prawego fotela to jeszcze nie ustaliłem. Małżowina się ze mną wybiera ale nie wiem na które siedzenie będzie chciała się wkomponować
Do miłego
Gene - 08-10-2008, 07:41
KorreS napisał/a: | (mam nadzieję, że ten z II zlotu był zjadliwy...) | taaa bardzo smaczny
Ale powaznie teraz, jak mi sie pamieta byl chyba jeden, czy dwa bledy w odleglosciach. Zwroc na to uwage przy przejezdzie i rozrysowywaniu ...he he bo sam bedziesz stal w zwalonej "kratce" i kierowal ruchem... he he
serdecznosci i do milego
KorreS - 08-10-2008, 07:49
No to niestety były błędy GPSa. Tym razem postaram się uruchomić metromierz
Gene - 08-10-2008, 08:33
KorreS napisał/a: | Tym razem postaram się uruchomić metromierz | uuu gruuubo
KorreS - 08-10-2008, 13:41
Od pewnego czasu leży u mnie w piwnicy i czeka na lepsze czasy, bo nie mogę nigdzie dorwać zworek (miałem kiedyś kilka ale posiałem) - takich zacisków do łączenia dwóch przewodów bez lutowania.
[ Dodano: 08-10-2008, 15:46 ]
Taki mały OT: czy ktoś wie dlaczego mi się nie pokazuje ustawiony w profilu podpis?
jawaldek - 08-10-2008, 19:25
[ Dodano: 08-10-2008, 15:46 ]
Taki mały OT: czy ktoś wie dlaczego mi się nie pokazuje ustawiony w profilu podpis? [/quote]
Witam na samym dole ankiety jest "wyślij" czasami się zacina ja też miałem problem lecz do odważnych Świat należy.Pozdrówka Jak widzisz i z zamieszczaniem cytatów też mam problem
KorreS - 08-10-2008, 19:39
dziwna sprawa
Gene - 08-10-2008, 19:48
jawaldek napisał/a: | Jak widzisz i z zamieszczaniem cytatów też mam problem | sprawdze to
KorreS - 08-10-2008, 20:18
Jeszcze raz wielkie dzięki Geneza pomoc i wybaczcie ten OT.
Hiszpan - 08-10-2008, 20:24
KorreS napisał/a: | Taki mały OT: czy ktoś wie dlaczego mi się nie pokazuje ustawiony w profilu podpis? | A może po prostu nie zaznaczyłeś: Zawsze dodawaj mój podpis: Tak - Nie, który jest w profilu poniżej wstawionego podpisu
[ Dodano: 08-10-2008, 20:26 ]
Za późno
Gene, post do usunięcia
|
|
|