KOCHAJMY BEZDROZA [III edycja] |
Autor |
Wiadomość |
bezdroza [Usunięty]
|
Wysłany: 25-09-2008, 22:37 KOCHAJMY BEZDROZA [III edycja]
|
|
|
Zapraszamy na III zlot klubu Kochajmy Bezdroza tym razem rejon Świętokrzyski...
szczegóły na stronie:
www.kochajmybezdroza.pl
ZAPRASZAMY. |
Ostatnio zmieniony przez Gene 06-10-2008, 20:46, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
 |
jawaldek
Mitsumaniak
Auto: Pajero 2.5 TDI manual 93
Zaproszone osoby: 3
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 75 razy Dołączył: 25 Mar 2008 Posty: 2238 Skąd: Polska
|
Wysłany: 25-09-2008, 22:43 Re: KochajmyBezdroza III po Beskidzie Sądeckim, Karpatach cz
|
|
|
bezdroza napisał/a: | Zapraszamy na III zlot klubu Kochajmy Bezdroza tym razem rejon Świętokrzyski...
szczegóły na stronie:
www.kochajmybezdroza.pl
ZAPRASZAMY. |
Witam Co trzeba zrobić aby zobaczyć na stronie Kochajmy Bezdroża gdzie jest zlot?? Klikając na
'gdzie jest zlot" dostaję info że nie jestem uprawniony do czytania tej strony a zapewniam że jestem pełnoletni Pozdrówka Aaaa jestem zainteresowany tylko muszę jeszcze przekonać moją żonę->> nie lubi zbyt dużych przechyłów |
|
|
|
 |
Hiszpan
Mitsumaniak

Auto: Outlander II Int+ Honda ST1100
Pomógł: 19 razy Dołączył: 12 Wrz 2007 Posty: 1564 Skąd: Rzeszów
|
Wysłany: 25-09-2008, 23:01
|
|
|
jawaldek napisał/a: | Co trzeba zrobić aby zobaczyć na stronie Kochajmy Bezdroża gdzie jest zlot | Kliknij zakładkę zloty, a potem info o zlocie...
...albo kliknij ten link |
_________________ Pewien motocyklista z Tarnowa do policjanta: Paaanie! Diabeł mnie opętał...
Staram się pisać poprawnie po polsku
Nigdy nie dyskutuj z idiotą, bo najpierw zniży Cię do swojego poziomu a później pokona doświadczeniem.
 |
|
|
|
 |
jawaldek
Mitsumaniak
Auto: Pajero 2.5 TDI manual 93
Zaproszone osoby: 3
Pomógł: 75 razy Dołączył: 25 Mar 2008 Posty: 2238 Skąd: Polska
|
Wysłany: 25-09-2008, 23:09
|
|
|
Hiszpan napisał/a: | jawaldek napisał/a: | Co trzeba zrobić aby zobaczyć na stronie Kochajmy Bezdroża gdzie jest zlot | Kliknij zakładkę zloty, a potem info o zlocie...
...albo kliknij ten link |
.....i nie jestem uprawniony do oglądania tej strony Może niepotrzebnie klikam na "gdzie zlot" bo inne informacje są czytelne.Myślałem ze będzie tam jakaś mapka ale ciekawość to pierwszy stopień do piekła Dzięki za info,pozdrówka |
|
|
|
 |
Gene
Mitsumaniak shoot & destroy

Auto: Pajero Sport Dakar '06
Pomógł: 115 razy Dołączył: 13 Lis 2006 Posty: 3775 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 26-09-2008, 07:47
|
|
|
MIEJSCE ZLOTU
Lasy Świętokrzyskie, zabytkowe XV i XVII okolice zalewu Chańcza.
ZAKWATEROWANIE
Centrum Szkoleniowe Cztery Wiatry nad zalewem Chańcza
TERMIN
24-26 październik 2008
Zapraszamy wszystkich chętnych - warunek jest tylko jeden, samochód z napędem 4x4 ( w tym SUV ) dowolnej marki i chęć przeżycia wspaniałej przygody, zabierzcie swoich przyjaciół i dzieci w każdym wieku.
OPLATY ZLOTOWE
Całkowity koszt:
Wpisowe od startującej załogi (samochodu) bez względu na ilość osób: 220 zł
Zakwaterowanie/wyzywienie od kolacji w piątek do obiadu w niedzielę:
- to od osoby dorosłej 460 zł
- dziecko do lat 10 - 30%.
w tym:
- dwa noclegi,
- śniadanie sobota,niedziela,
- obiad sobota i niedziela,
- kolacja powitalna w piątek i... uroczysta w sobotę
Niestety nie udało nam się pozyskać sponsora na zlot. Przepraszamy nie będzie pamiątek ze zlotu - wpisowe przekazujemy na rekultywację terenu i formalności.
WPŁATY
przyjmujemy DO 15.10.2008. Chyba, że wcześniej lista zostanie zamknięta.
W ZWIĄZKU Z OGRANICZONĄ (70 os.) LICZBĄ MIEJSC DECYDUJE O PRZYJĘCIU DATA WPŁATY A NIE REJESTRACJA.
Warunkiem wzięcia udziału w III zlocie jest przesłanie wpisowego oraz należności za wyżywienie i noclegi,na konto:
25 1050 1445 1000 0022 2674 6242
podając swoje nazwisko i dopisek "III zlot KB Chańcza" oraz informacji o rejestracji e-mailem na adres: biuro@kochajmybezdroza.pl
Potwierdzenia rejestracji po potwierdzeniu wpłaty,
będziemy wpisywać imiennie na bieżąco w forum KLUBOWYM.
(sprawdziło to się nam na II zlocie)
Samochody uczestniczące w zlocie muszą mieć opony terenowe lub zimowe.
Mile widziane CB radio. Bardzo słabe pokrycie pola sieci komórkowych.
W przypadku zaistnienia niezależnych od organizatora okoliczności, które uniemożliwią odbycie zlotu, spotkanie zostanie przełożone na najbliższy dogodny dla Uczestników termin.
Adam Szyszko tel. +48 602 366 522
PROGRAM ZLOTU
PIĄTEK:
od 18.00 - 21.00 - zakwaterowanie, kolacja
SOBOTA:
09.00 - 10.00 śniadanie
10.00 - 10.30 odprawa
10.30 - wyjazd zespołów na 60 km trasę z rooadbook'ami
14.30 - 15.00 posiłek
15.30 - wyjazd grupy na tor trialowy,
19.00 - powrót do hotelu
20.00 - uroczysta kolacja, prezentacja zdjęć, filmów z tras (alkohol w hotelowym bufecie).
NIEDZIELA
09 - 10.00 śniadanie
10.00 wyjazd na tor, praktyczna prezentacja sprzętu off-road,
- szkolenie z zakresu obsługi wyciągarek zakończone wręczeniem certyfikatu,
15.00 obiad, pożegnanie i do następnego zlotu... |
_________________ C'est La Vie suckers
 |
|
|
|
 |
Stach [Usunięty]
|
Wysłany: 26-09-2008, 11:01
|
|
|
Szkoda, że info dopiero w tym czasie.
W październiku lecę na XIII Łemkowiadę 10-12.10, a w dwa tygodnie później, to żona by mnie chyba puściła, ale z walizkami.
W listopadzie zlot u Eskapady... trochę późno, jak dla mnie, ta informacja się pojawiła.
W każdym razie wszystkim przyszłym uczestnikom życzę wspaniałej zabawy! |
|
|
|
 |
Gene

|
Wysłany: 27-09-2008, 15:37
|
|
|
Stach tak to juz bywa... Pamietaj tez o tym, ze formula imprez KB jest zorientowana na turystyke i auta typu rekreacyjnego. Ktos przyzwyczajony do imprez czysto off-road'owych moze sie rozczarowac. Wiesz mniej upalania wiecej zwiedzania tak aby bulwarowek nie poniszczyc. |
 |
|
|
|
 |
Hiszpan
Mitsumaniak

|
Wysłany: 27-09-2008, 18:47
|
|
|
Gene napisał/a: | Wiesz mniej upalania wiecej zwiedzania tak aby bulwarowek nie poniszczyc. | I dlatego piszę się na tą imprezę
Jak sobie kiedyś kupię coś do upalania, to wtedy wybiorę się na inną imprezkę |
_________________ Pewien motocyklista z Tarnowa do policjanta: Paaanie! Diabeł mnie opętał...
Nigdy nie dyskutuj z idiotą, bo najpierw zniży Cię do swojego poziomu a później pokona doświadczeniem.
 |
|
|
|
 |
Stach [Usunięty]
|
Wysłany: 29-09-2008, 11:57
|
|
|
Ale ja nie napisałem, że mi nie odpowiada, tylko, że fizycznie nie dam już rady. Turystyka na MT-kach też jest w porządku.
Poza tym miśki nie są przeznaczone do upalania, a do pewnego samopoczucia w terenie. |
|
|
|
 |
Gene

|
Wysłany: 30-09-2008, 08:42
|
|
|
Cytat: | Ale ja nie napisałem, że mi nie odpowiada, tylko, że fizycznie nie dam już rady. | Ja wiem, ze Ty nie napisales, ze Ci nie odpowiada. Chodzilo mi tylko o to aby przyblizyc ewentualnym chetnym z naszego forum charakter imprezy.
Stach napisał/a: | Turystyka na MT-kach też jest w porządku. | jak najbardziej a dodam, ze znam takie osoby, ktore nie uznaja innych opon i tylko takie zakladaja. A to, ze 70% jezdza po czarnym to juz inna sprawa.
Przyznam sie, ze chcialbym aby jak najwiecej sympatykow turystki off-road'owej i jednoczesnie posiadaczy aut 4x4 spod znaku Mitsubishi jezdzilo na "Kochajmy Bezdroza". Formula tych imprez sprzyja delikatnemu poznawaniu wlasnego auta i (bezszkodowo dla bulwarowek) wprowadza uczestnikow w swiat jazdy terenowej.
Jednym z duzych plusow zlotow jest to, ze trasy sa tak zaplanowane aby samochody typowo rekreacyjne mogly sprobowac swoich sil. Mozna przekonac sie na wlasnej skorze dlaczego dane auto sprawdzi sie w terenie a inne nie. Jaka jest roznica miedzy suvem a terenowka.
Dlaczego szosowe opony nie sprzyjaja pokonywaniu przeszkod terenowych. Gdzie brak reduktora oznacza kres mozliwosci terenowych samochodu... |
 |
|
|
|
 |
KorreS
Forumowicz

Auto: Chrysler T&C 3.8 LTD S&
Pomógł: 3 razy Dołączył: 21 Sie 2008 Posty: 65 Skąd: Kraków
|
Wysłany: 01-10-2008, 20:27
|
|
|
Mam nadzieję, że nie powiem zbyt dużo (żeby Adam mnie nie ) ale uchylę rąbka tajemnicy, że tym razem może dla chętnych (i przygotowanych ) będą także bardziej wymagające próby
Formuła się nie zmienia ale dochodzą nowe elementy. Tak dla urozmaicenia. |
|
|
|
 |
Hiszpan
Mitsumaniak

|
Wysłany: 01-10-2008, 22:45
|
|
|
KorreS napisał/a: | Mam nadzieję, że nie powiem zbyt dużo (żeby Adam mnie nie ) ale uchylę rąbka tajemnicy, że tym razem może dla chętnych (i przygotowanych ) będą także bardziej wymagające próby
Formuła się nie zmienia ale dochodzą nowe elementy. Tak dla urozmaicenia. | Mam tylko nadzieję, że tak jak było podobno na II edycji będzie można spróbować swych sił na przygotowanych samochodach, bo wątpię by mój Outek dał rady |
 |
|
|
|
 |
Gene

|
Wysłany: 02-10-2008, 08:58
|
|
|
To moze ja zostawie swojego bulwara pod hotelem KorreS masz wolny prawy fotel?
[ Dodano: 06-10-2008, 08:11 ]
Wracajac do pytania Hiszpana, kto jedzie na trzecia edycje "Kochajmy Bezdroza"?
1. Hiszpan, Outlander II
2. Gene, Pajero Sport
3. ... |
 |
|
|
|
 |
Gene

|
Wysłany: 06-10-2008, 08:12
|
|
|
jaWaldek dasz rade?? |
 |
|
|
|
 |
Axer [Usunięty]
|
Wysłany: 06-10-2008, 17:57
|
|
|
Gene napisał/a: | To moze ja zostawie swojego bulwara pod hotelem KorreS masz wolny prawy fotel? |
Gieniu ja będę miał prawy wolny
Jeżeli nie nadejdą plagi egipskie to jadę
1. Hiszpan, Outlander II
2. Gene, Pajero Sport
3. Axer L 200 |
|
|
|
 |
|