Chcę kupić Galanta! - BARDZO PILNA SPRWA!!
pablozpuebla - 16-04-2009, 15:20
ps no chyba ze chodzilo ci o to auto z belgii, natomiast co do 1 linku to faktycznie juz nie ma tego ogloszenia a auto bylo w sumie ladne i cena 1800e, czyli szybko sie sprzedal, bo stal moze z czery dni
[ Dodano: 16-04-2009, 15:21 ]
no to sie dogadalismy pzdr
Owczar - 16-04-2009, 15:29
Napisałem do gościa z zapytaniem o VIN. Po angielsku, może odpisze Ich sprechen deutsch nicht
Kmer - 16-04-2009, 15:55
pablozpuebla,
Odnośnie pierwszego pytania:SE wykończenie kokpitu miały srebrne albo w karbonie,Co do drugiego:to liczniki w SE są wyskalowane do 260,odnośnie tego gala parę rzeczy mi się nie zgadza co do SE,SE miały alu 17" specjalnie dedykowane do tej wersji,tu są standardowe 15" na klapie zamiast V6-24 powinno być Sport Edition,no i różniły się wzorem tapicerki,później będę schodził po auto to Ci napisze czy ta tapicerka jest od sporta,no i nakładki są chyba od zwykłego ja w swoim SE mam w kolorze nadwozia,kolega tez ma sporta i tez ma nakładki w kolorze nadwozia,także nie wygląda mi to na SE,ale zwykłego po małych przeróbkach.
pablozpuebla - 16-04-2009, 16:55
ciekawe czy poda, ale własnie mi tez sie wydaje , ze tak jak pisze kmer jest to zwykla wersja, ze zderakiem SE, a tu sa dwa galanty z biala skora(czyli najladniejsza wersja, jak dla mnie), ale niestety raczej nie ma szans na lepsze hamulce oba to 97 http://suchen.mobile.de/f...en&pageNumber=2 ten ma uszkodzona pompe wspomagania(boje sie zeby to nie byla maglownica czy cos), i kombi http://suchen.mobile.de/f...en&pageNumber=3 - obydwa samochody stoja juz dosyc dlugo na mobile, podoba mi sie szczegolnie kombi, ale ma jeszcze jeden minus w moim mniemaniu, tzn emisja spalin euro 2 - i teraz takie pytanie, czy takie cos moze swiadczyc o tym , ze silnik jest bardziej wyeksploatowany, czy nie ma to takiego znaczenia, bo z tego co patrze to emisje euro 2 maja raczej te tansze samochody, wiec moze bardziej wysłuzone, lub mniej szanowane, i jeszcze jedno, moze taka rada, lepiej szukac wozu po zmianie hamulcow (od 09.98 jak sie nie myle), czy fajnego wnetrza, bo z ogloszen to niestety takie perspektywy sie rysuja, na chwile obecna:)
Owczar - 16-04-2009, 17:12
A Galanty spełniały Euro3? Chyba wszystkie tylko EURO2, ale może sie mylę.
Zależy na czym bardziej Ci zależy.
W ogóle nie wiem czy jest sens wybierać się do DE po auto. Co prawda EURO tanieje, ale już nie jedna osoba pojechała na darmo. Jak nie masz sprecyzowanego auta to jest szansa, ale jak jedziesz po konkretne auto to możesz się rozczarować.
pablozpuebla - 16-04-2009, 17:25
jade na konkretne ogloszenia z mobile czy autoscouta, obieram pare w miare po drodze i tak to widze, wiesz ciezko powiedziec, czy kupie cos konkretnego, ale mam juz pare wózków na oku i moze sie cos wybierze, druga strona to to, ze w polsce praktycznie nie ma ogloszen 2.5 w manualu, albo niewiele, zreszta, na zachodzie ludzi stac na w miare regularne serwisy i drogi to chyba kazdy wie jakie mamy, tak ze mysle ze warto, a jak wyjdzie sie okaze
[ Dodano: 16-04-2009, 17:34 ]
z tego co widze na mobile, sa galanty, ktore spelniaja euro 3, mozesz sam sprawdzic http://suchen.mobile.de/f...String=&lang=en po lewej stronie masz filtr emisji spalin, tylko nie wiem na jakiej podstawie to jest w ogloszeniu, czy tak jest w przegladzie, czy sobie ktos napisal
|
|
|