To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Off Topic - w koncu doczekalem sie!!!

Anonymous - 30-07-2005, 00:31

tak samo jesli chodzi o przejazd przez Gdansk... mapa wali przez samo centrum!!
takze jak cos to nie skrecac z Armii Krajowej (taka szeroka dwupasmowka) tylko walic
caly czas prosto!! bron boze nie skrecaj z niej w prawo przy wiadukcie!!
caly czas prosto a potem juz ladnie znaki pokazuja jak sie wjezdza na obwodnice
(radze rowniez omijac "Szadolki" <- dojazd do obwodnicy ale w remoncie
wiec musisz sie kierowac na AUCHAN)

w razie wiekszych problemow sluze pomoca jesli bede wolny
tel kom na priv jak chcesz

Anonymous - 30-07-2005, 00:37

mysle ze sobie poradze ale na wszelki wypadek chetnie namiar wezme. w tamtych okolicach bede w poniedzialek gdzies kolo 9 (tak mysle :) )

[ Dodano: Sob Lip 30, 2005 10:03 pm ]
nowy opis trasy
josie, Kofi, adams12 teraz lepiej? :D

JCH - 31-07-2005, 03:15

Ja zjedziesz z obwodnicy Trojmiasta to w Redzie lubia stac bo sa ograniczenia predkosci (juz bylo o tym zreszta) a jak w Redzie (a mozeto jest w Rumii) zjedziesz w prawo na Wladyslawowo to na wylocie z miasteczka (lekko pod gorke jest) jest ograniczenie predkosci i fotoradar. To samo w druga strone. Tak przynajmniej bylo w maju.
Anonymous - 31-07-2005, 07:51

dzieki, fotoradary jeszcze sobie posprawdzam w necie ale jakby cos ktos jeszcze wiedzial to chetnie :) ciesze sie ze nie moga stac poza obszarem zabudowanym nocka tylko nie wiem do ktorej... do 6 rano?
Anonymous - 31-07-2005, 10:27

borecki napisał/a:
nowy opis trasy
josie, Kofi, adams12 teraz lepiej? Very Happy

internet napisał/a:
404 Not Found

The requested URL /trasa.html was not found on this server.

:(

JCH - 31-07-2005, 11:23

borecki napisał/a:
ciesze sie ze nie moga stac poza obszarem zabudowanym nocka tylko nie wiem do ktorej... do 6 rano?

hehe ...
Ale zlapia Cie na wlocie do jakiejs wsi/miasta, jak mnie w maju o 5:00 rano :( i na to samo wyjdzie.

Anonymous - 31-07-2005, 11:43

postaram sie zeby nie zlapali :D
a plik nie dzila bo jakies problemy z serwerem sa :(

[ Dodano: Nie Lip 31, 2005 11:44 am ]
tutaj powinno dzialac

Anonymous - 31-07-2005, 13:50

Życzę udanego urlopu! Odezwę się, gdy będę w okolicy i dam znać, czy jestem swoim Miśkiem czy Renówką ze znajomymi. Baw się dobrze!
Anonymous - 31-07-2005, 14:08

jak nie bedziesz misiem to ja chetnie podjade na troche tam, tez zycze milego wypoczynku
Anonymous - 31-07-2005, 16:33

ale teraz z koleji nie jedziesz trasa War-Gda tylko przez rozne male pipidowy takze nie wiem czy lepiej....
Krzyzak - 02-08-2005, 08:45

Jackie napisał/a:
Zaraz zaraz....znaczy urlop mówisz??? może i wyjdę na prowincjonalnego głupka, ale....co to znaczy?? Bo wiesz, niby kiedyś czytałem, że urlop to takie fajne coś...ale co to do końca jest to nie wiem....;)

Pozdrawiam i baw się dobrze

Jacku - urlop to coś takiego, co należy się pracownikom zatrudnionym na podstawie umowy o pracę. W tym czasie masz prawo wyjść z pracy 2 godziny wcześniej niż normalnie :lol:

Jackie - 02-08-2005, 10:17

Krzyzak napisał/a:
W tym czasie masz prawo wyjść z pracy 2 godziny wcześniej niż normalnie

Ale numer!!!!!Znaczy, że byłbym o już o 18 w domu!!! Normalnie wagary na maxa ;)

TNT - 02-08-2005, 10:24

A ja mam pierwszy urlop od dobrych paru lat i w pracy bylem tylko 2 godziny ale jazda. :D
Anonymous - 02-08-2005, 21:53

Jako ze w sobote miałem przyjemnośc podrózowania trasa gda-wawa, to ostrzegam przed remontami na odcinku Gdańsk - Elbląg. Zabawa zaczyna sie na moście w Kiezmarkach, kończy jakies 4-5 km dalej, no i przed samym Elblągiem tez mozna sobie troszkę postac. Mi przejechanie tego odcinka (cos około 60-70 km) zajeło półtorej godziny...
Anonymous - 09-08-2005, 18:19

no i wrocilem, w rezultacie 200zl i 6 punktow w gdyni :)
pozdrowienia dla adamsa i wielkie dzieki za wycieczke ;)