Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
w koncu doczekalem sie!!!
Autor Wiadomość
borecki
[Usunięty]

Wysłany: 29-07-2005, 00:26   w koncu doczekalem sie!!!

...urlopu :) )))))))))))))
nie zebym sie chwalil :twisted: ale wlasnie zaczal mi sie urlop i w niedziele w nocy zaczynam wycieczke nad nasze 'piekne' morze 8)
jakby ktos znal jakies niespodzianki na trasie z wawy do trojmiasta to chetnie wyslucham
hehe jeszcze 2 dni :twisted:

majki
[Usunięty]

Wysłany: 29-07-2005, 10:58   

OOo no to gratulki :) Ja jeszcze z tydzien poczekam na urlop ;) A potem moze morze ;)

A wlasnie piszcie tutaj niespodzeiwajki, bo ja tez z Wawy bede jechal. Tak samo jak ktos zna na trasie Wawa - mazury - chetnie wyslucham, bo mam duze stopy (48) a przez to noge ciezka...

josie 
Mitsumaniak
majsterklepka

Auto: Omega B 2.0
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 29-07-2005, 11:06   

W Gdańsku trwa remont tzw błędnika czyli głównego skrzyżowania w samym centrum z wiaduktami, przejazdami itp. Sam nie jechałem ale słyszałem że tworzą się nieeezłe korki. Ktoś chyba 3h stał przed samym Gdańskiem, żeby się przez to przebić...
Ja proponuję wbić się jakoś na końcu na trasę Trójmiasto-Łódź która bezpośrednio trafia w obwodnicę trójmiasta.
Miłego wypoczynku :D

Kofi 
moderator mitsumaniak
Michał

Auto: Galant EA3W
Wysłany: 29-07-2005, 11:56   

No to chyba tak samo jadaz z Warszawy (a pewnie przez wwa bedziesz jechac) przed gdanskiem trzeba uderzyc na Pruszcz Gdanski i z tamtad w obdowdnice? Dobrze mowie?

borecki
[Usunięty]

Wysłany: 29-07-2005, 12:27   

no ja jade przez wwa, dzieki za rady postaram sie ominac ten bajzel w trojmiescie

Kofi 
moderator mitsumaniak
Michał

Wysłany: 29-07-2005, 12:36   

WWA to chyba nie masz jak omijac. Jestes skazany na kilka korkow (to jeszcze zalezy w jakich godzinach bedziesz jechac)

Pewnie pojedziesz tak:
Wjezdzasz do WWA przez Zakret. W lewo na trakt brzeski (ja mieszkam po lewej :P )
Prosto tniesz az do skrzyzowania marsa, grochowska, plowiecka, ostrobramska. Tu mozliwosci jazdy sa 3. Najlepiej pojechac ostrobramska. Po czym przechodzi w Trase Łazienkowska (al. Stanow Zjednoczonych na poczatkowym odcinku). Od razu za wisla pierwszy zjad z prawo na wislostrade. I tak dalej monotonnie prosto az do Gdańska :P

borecki
[Usunięty]

Wysłany: 29-07-2005, 14:00   

wlasciwie to mapa wytyczyla trase tak: trasa
ale bede bral wszystkie Wasze poprawki bo w koncu jak sie zna drogi to lepiej sie poprowadzi niz jakas mapa ktora robi to automatycznie
w wawce bede chyba kolo 4.00-4.30 rano wiec mysle ze nie bedzie jeszcze korkow :) najgorzej pewnie bedzie jak rano dojade nad morze no ale czego sie nie robi dla urlopu... litr tequili juz czeka az dam spokoj Colcikowi :D

josie 
Mitsumaniak
majsterklepka

Wysłany: 29-07-2005, 14:22   

Borecki, a jedziesz nad pełne morze? Jak tak to wbijaj koniecznie od razu na obwodnicę (z Pruszcza Gdańskiego), potem około 30-kilka km obwodnicy (można sobie poszaleć:)) i wylatujesz na końcu Gdyni. Zresztą z obwodowej można zjechać w dowolnym punkcie 3-miasta.

EDIT: Właśnie zobaczyłem, że do Władka śmigasz, więc obwodowa to najpewniejsze rozwiązanie. I jak pisałem najlepiej z Pruszcza żeby ominąć bajzel w centrum Gdańska...

borecki
[Usunięty]

Wysłany: 29-07-2005, 14:31   

jade Colcikiem 1.3 w 3 osoby w tym 2 to kobiety + ich bagaz :D wiec raczej nie bedzie mozliwosci poszalec... chociaz 30 km to moze do 160 sie rozpedze :P hehe
dzieki za info

josie 
Mitsumaniak
majsterklepka

Wysłany: 29-07-2005, 14:34   

A... na końcu obwodnicy są ograniczenia najpierw 90km/h potem 70, a potem stoi fotoradar :lol: . A panowie też lubią posuszyć w drodze na Redę.

majki
[Usunięty]

Wysłany: 29-07-2005, 14:36   

Ta, a teraz slyszalem, ze gdzies tam wlasnie nad morzem (nie wiem dokladnie gdzie) sa te sprytne bramki juz - co kilka km pykaja zdjecia, a potem wyliczaja srednia predkosc na odcinku pomiedzy i stad znaja predkosc. Zwalnianie na moment nie pomoze.. :(

Jackie 
Mitsumaniak
Dealer Mitsumaniak

Auto: Eclipse Cross PHEV
Wysłany: 30-07-2005, 00:11   

Zaraz zaraz....znaczy urlop mówisz??? może i wyjdę na prowincjonalnego głupka, ale....co to znaczy?? Bo wiesz, niby kiedyś czytałem, że urlop to takie fajne coś...ale co to do końca jest to nie wiem....;)

Pozdrawiam i baw się dobrze

borecki
[Usunięty]

Wysłany: 30-07-2005, 00:21   

poki jeszcze moge to wykorzystuje te tajemnicze 2 tygodnie ;)

Kofi 
moderator mitsumaniak
Michał

Wysłany: 30-07-2005, 00:22   

Borecki...fragment w wwa wedlug tego co podales to kompletna porazka. Pojedz zgodnie z moim opisem. Mozna to nazwac obwodnica w porownaniu z tym jak kieruje Cie ta mapa. Polowa mniej swiatel, znacznie szybciej i trudno sie zgubic. O 4 rano nie ma to wiekszego znaczenia bo swiatla na pradze beda mrygac na zoltym....zamiast w grochowska skrec w ostrobramska i za wisla w prawo i prosto na gdansk....

borecki
[Usunięty]

Wysłany: 30-07-2005, 00:28   

spoko Kofi zrobie poprawki na mapce zeby tamtedy prowadzila i wydruk mojej pilotce w dlon :)
dzieki wielkie

Odpowiedz do tematu